This version of the page http://auto.com.ua/database (213.169.64.12) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-04-02. The original page over time could change.
АМЭУ - Ассоциация Международных Экспедиторов Украины — Інформаційно-аналітична база

Меню

Шановні колеги!

 
У зв'язку з надмірним переповненням хостингу і з метою оптимізації роботи сайту АМЕУ прийнято рішення про видалення нормативно-правових актів із закладки «Інформаційно-аналітична база».
Всі офіційні нормативно-правові акти є у вільному доступі на сайті Верховної Ради України за адресою: http://zakon1.rada.gov.ua/laws
 
Замість загального законодавства на сторінці буде розміщуватися актуальна спеціалізована (що стосується діяльності членів АМЕУ) інформація від органів влади та посилання на акти, якими вони керуються.
 
Також будуть розміщуватися проекти нормативних актів, що стосуються діяльності експедиторів, коментарі, консультації, статті та рекомендації від провідних юридичних компаній, незалежних експертів і юридичної служби АМЕУ.
 
Будемо вдячні за Ваші пропозиції та побажання щодо оновлення сайту АМЕУ з метою зробити його більш привабливим, цікавим і корисним.

Виконавча адміністрація АМЕУ