This version of the page http://www.concert.ua/features (104.20.72.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-10. The original page over time could change.
Фічі сайту Concert.ua | Квитки на всі події
сьогодні
завтра
на цьому тижні
в ці вихідні
у цьому місяці
Увійти

4 фічі на Concert.uа, про які ви могли не знати

Буває, користуєшся якимось сервісом, звикаєш до нього і раптом випадково дізнаєшся про якісь його корисні фічі. І думаєш: "Ну круто ж!". Знайомимо з чотирма зручностями, які можуть полегшити тобі життя.

1. Лист побажань

В афіші Concert.ua завжди багато подій. Якщо ще не можеш зробити вибір або оформити замовлення відразу, то додавай подію до “Листу побажань” – натискай на “Сердце”. До “Листу побажань” можна додавати як окремі події, так і групи подій / тури, добірки.

Твій “Лист побажань” знаходиться в Особистому кабінеті. Можеш повернутися до нього будь-коли і швидко оформити замовлення. Або подумати ще раз і знову відкласти на потім :)

Працює і на комп'ютері, і на мобільному.



2. Мобільний квиток

У Concert.ua є свій формат електронного квитка, адаптований для твого смартфону. Тепер не треба завантажувати PDF, що орієнтований на формат А4.

Просто зайди з мобільного до Особистого кабінету в розділ “Мої квитки” та натисни “Відкрити квиток”. Квиток відкривається в повноекранному режимі, зі збільшеним штрих-кодом. Якщо квитків декілька, їх можна показати по черзі, просто перегортаючи сторінки на екрані. Зручно, правда?

3. Додати квитки до Apple Wallet (для пристроїв на iOS)

Якщо в тебе iPhone, то після придбання квитків додай їх до Apple Wallet з Особистого кабінету. Так квитки завжди будуть під рукою і ти зможеш показати їх прямо з екрану смартфона на вході навіть без доступу до Інтернету.



4. Сортування "Популярні / Найближчі"

На сторінках каталога всі події за замовчуванням відсортовані за хронологією. Але якщо ти хочеш поглянути, що зараз користується найбільшим попитом, перемикай режим сортування на “Популярні”.

Приємного вибору)

ТИ МАЙЖЕ ТАМ!