This version of the page http://www.banklviv.com/kredyty-hotivkoiu/ (185.68.16.206) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-06. The original page over time could change.
Кредити готівкою - ПАТ "Банк Львів" - надійно, вигідно, зручно
0 800 505 848
Курси
Відділення
Інтернет-Банкінг
  • Для приватних осіб
  • Для бізнес клієнтів

Оформити кредит миттєво

01
Рішення протягом 30 хвилин
02
Прозорі умови
03
Без застави та поручителів
04
Дострокове погашення кредиту

Які умови отримання?

КРЕДИТУЄМО ОСІБ 21-65 РОКІВ
ГОТІВКОВІ КОШТИ ДО 75 000 ГРН
ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ
МІНІМУМ ДОКУМЕНТІВ Паспорт та iдентифiкаційний код

Телефонуйте 0 800 505 848 або залиште свій номер, і ми зв'яжемося з Вами

Надіслати

Отримати кредит

Надіслати заявку на оформлення кредиту

Як отримати кредит готівкою?

Банк Львів надає послуги швидко та якісно: розгляд заявки на кредит готівкою триває до 30 хв.(на кредити без застави). Для того, щоб отримати гроші в кредит, Вам більше не потрібно багато довідок та заяв. Оформлення кредиту відбувається на основі мінімального пакету документів: паспорта й ідентифікаційного коду. Отримати кредит можуть лише повнолітні громадяни України.

Довідка про доходи є необов’язковою, однак вона сприяє зниженню вартості кредиту. Кредит до 75 тисяч гривень можна отримати швидко і без застави, в той час як оформлення більших сум вимагає застави (заставою може бути автомобіль, нерухомість, майно, що купується, чи інша застава).

Умови кредитування

Якщо Ви досі сумніваєтесь у прийнятті рішення, ми доведемо, що вигідний кредит готівкою існує! Банк Львів гарантує прозорі умови кредитування і відсутність будь-яких прихованих комісій, окрім вказаних при оформленні кредиту. Ми враховуємо реальні доходи клієнта при оцінюванні платоспроможності та шукаємо індивідуальний підхід до кожного. Погашення кредиту відбувається щомісячно рівними частинами без нарахування додаткових щомісячних комісій. Виплачуючи кредит достроково, Ви не сплачуєте жодних штрафних санкцій.

Кредит готівкою в Банку Львів - це не просто кредит, а шанс реалізувати будь-які Ваші цілі. З нами Вам більше не потрібно відкладати свої плани “на потім”!

Онлайн відділення

Ми не любимо контакт-центри. «Натисніть 1 щоб ще раз прослухати це повідомлення…» — це не про нас.

У нас он-лайн відділення, Ваш дзвінок приймає не робот і не фахівець контакт-центру, а бізнес-консультант, який має всі повноваження для вирішення Вашого питання.

Телефонуйте 0 800 505 848 або залиште свій номер телефону і ми Вам зателефонуємо.

Надіслати