This version of the page http://design.rv.ua/tz/ (78.47.90.141) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-03. The original page over time could change.
Технічне завдання на розробку сайту Рівне - Ігор Свіст | Rivne Design
 Як підготувати замовлення?  |  Консультації по FB (SMM) 
Скачати бриф на розробку сайту:

- pdf - / - doc -

Для того що б почати співпрацю — досить заповнити бриф, або зателефонувати і домовитися про зустріч для спільного заповнення брифу з нами. Це не займе багато часу і дасть можливість оцінити вартість і терміни розробки вашого проекту. Якщо наша пропозиція вас влаштує, ми візьмемо на себе всі турботи по складанню грамотного технічного завдання та реалізуємо ваш проект.

Пам'ятайте — тільки кропітка спільна робота дасть хороший результат. Жоден розробник не знає ваш бізнес краще вас самих, але і ви, звертаючись до професіонала повинні усвідомлювати, що маєте намір оплатити його час і досвід, і не за бездумне слідування безглуздим вказівкам.

 
Суть техзавдання

Ваше первинне завдання донести до нас суть вашого проекту. Саме з цього має починатися будь-яке технічне завдання на розробку сайту.

Опишіть і розкажіть нам, що ви хочете отримати від свого сайту (або доопрацювання вже існуючого) і яким його повинен бачити відвідувач.

Назва, логотип, стиль і дизайн і їх значення в технічному завданні

Повідомте нам назву вашого сайту, надішліть логотип і керівництво по використанню фірмового стилю. Якщо логотипу і стилю немає, цілком можливо ми вам зможемо допомогти, або порекомендуємо потрібних фахівців. Як мінімум, ви повинні повідомити свої переваги по стилістиці майбутнього проекту. Навіть якщо у вас поки немає чіткої визначеності — ви заощадите масу часу і собі і нам просто в вільній формі виклавши свої міркування про те, як повинен виглядати ваш сайт.

Наприклад: «Ми бачимо наш сайт в світлих тонах, без зайвих деталей, можливе використання помаранчевого кольору для виділення заголовків і інших акцентів. Посилання, кнопки, навігація — на розсуд дизайнера.»

Постарайтеся пояснити нам в яких аспектах ви хочете точного виконання описаного, а в яких даєте творчу свободу. Це необхідно для того, що б виконавець знав, як ви відреагуєте на те або інше рішення. Будьте готові, що не все з того що ви хочете отримати при написанні ТЗ в підсумку буде гармонійно виглядати. В цьому немає нічого страшного і досвідчений розробник як правило ще на етапі узгодження ТЗ або перших ескізів вкаже на помилку і запропонує шляхи її рішення.

В ідеалі вам потрібно досить докладно описати ваше бачення майбутнього дизайну, так ж привести в технічному завданні список сайтів (бажано, але не обов'язково) тематично близьких до вашому. Забезпечити список з 5-10 сайтів короткими описами.

Наприклад:


Структура і основна функціональність сайту

Опишіть можливу структуру меню/розділів майбутнього сайту. Структура один з найбільш інформативних і важливих розділів в майбутньому технічному завданні на розробку сайту. Структуру найпростіше описувати в деревовидної формі, окрім того це досить наочно і надасть нам основну інформацію про майбутню роботу.

При наявності завдань, розділів або функціональних елементів які можна структурно описати в виді дерева, можна намалювати схему або дати пояснення.


Уточнення


Терміни та вартість

Вказувати чи ні вилку цін в якою ви готові працювати — ваша справа, не вказавши її в техзавданні ви можете виграти в тому випадку, якщо ми назвемо вартість нижче, але ризикуєте недоотримати то, що ми готові запропонувати за ті гроші які ви насправді готові заплатити.

Вказавши приблизну вартість — даєте нам можливість відразу не гадаючи пропонувати вам рішення в зазначених цінових рамках, економлячи час обох сторін. Крім того, вказівка ​​вилки ціни не скасовує необхідність обгрунтувати нами ту суму яку попросим за свою роботу.

З термінами все ще простіше — ви знаєте коли ви хочете отримати проект і коли він буде по-справжньому необхідний. Повідомте нам, що ми вас дуже обрадуєм, здавши проект через 5 тижнів, але через 7 тижнів у вас «виставка» і до цього терміну проект повинен бути готовий обов'язково.


Ваші контакти

Висилаючи або іншим способом передаючи нам технічне завдання на розробку сайту не забудьте вказати ваші контактні дані (як мінімум ім'я, телефон, email) і зручний час зв'язку. Це може виграти час як при першій нашій відповіді, так і під час подальших обговорень.


Останнє

Сподіваємося, що даним посібником з створення попереднього технічного завдання ми не тільки допоможемо вам без зайвих витрат часу і сил пояснити суть і цілі майбутнього проекту, але і на крок наблизимо до успішної реалізації вашої задумки.

Скачати бриф на розробку сайту:

- pdf - / - doc -

Вартість послуг
Лендінг

Сторінка детального опису товару/послуги, як точка конвертації відвідувачів з реклами в клієнтів.

від 5500 грн.
Візитка

Сайт на 3-10 сторінок; знайомить людей з вашим бізнесом, продукцію/послугами, пропозиціями.

від 7500 грн.
Сайт фірми

Докладно описує ваші послуги/товари, м.б. каталог товарів із замовленням (не інтернет-магазин).

від 12 500 грн.
SMM

Консультуємо по веденню вами сторінок вашого бренду, компанії у соц.мережах: Fb, Insta.

від 500 грн./година
PPC

Налаштовуємо рекламну компанію з оплатою за кліки у результатах пошуку Google.

від 1900 грн.
Re:

Оновлюємо застарілий вигляд сайтів; підключаємо системи аналітики, додаєм SEO сторінок.

договірна
Наші компетенції
Сайти

Створюємо працюючі сайти для бізнесу: візитки, сайти фірм, веб-сервіси та портали.

Лендінг

Розробляємо одно-сторінкові сайти захвату уваги (LP) для просування товарів/послуг.

SEO

Налаштовуємо необхідні SEO-описи сторінок сайту відповідно до пошукових запитів.

SMM

Залучаємо відвідувачів та увагу до бренду, компанії у соціальних мережах: Fb, Insta.

PPC

Розміщуємо рекламні оголошення з оплатою за кліки у результатах пошуку Google.

Re:

Оновлюємо стан, вигляд, рекламу існуючих сайтів; підключаємо системи аналітики: GA, YM, Pixel.