This version of the page http://www.nibulon.com/news/novini-kompanii.html (91.200.60.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-03-02. The original page over time could change.
Новини компанії
Укр Eng
Укр Eng
Новини компанії
Нібулонівська команда чекає саме на тебе!
1 березня 2019
27 лютого в ЧНУ імені Петра Могили відбувся День кар’єри ЄС, уже вкотре одним з основних учасників заходу стала компанія «НІБУЛОН».
Прочитали: [168]
Найочікуваніша подія року: в Запорізькій області зведуть найбільший в Україні річковий термінал «НІБУЛОНа» (ФОТО, ВІДЕО)
28 лютого 2019
Заплановане на червень 2019 року введення в експлуатацію найбільшого в Україні перевантажувального річкового терміналу компанії «НІБУЛОН» у Тернівці Вільнянського району є одним із найбільш очікуваних інвестиційних проектів Запорізької області.
Прочитали: [3151]
Компанія «НІБУЛОН» завершить будівництво нового перевантажувального термінала в с.Тернівка Запорізької області уже в червні (ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ)
27 лютого 2019
Пряме включення з будівельного майданчика у с. Тернівка Вільнянського району Запорізької області під час виступу Олексія Вадатурського в рамках засідання Ради регіонального розвитку.
Прочитали: [622]
Прес-реліз: «НІБУЛОН» інвестує у Запоріжжя: будівництво нового термінала компанії буде завершено вже в червні
27 лютого 2019
27 лютого в Запоріжжі відбудеться засідання Ради регіонального розвитку, де буде представлено реалізацію інвестиційної програми компанії «НІБУЛОН», у рамках якої сьогодні у с. Тернівка Вільнянського району будується новий потужний перевантажувальний термінал.
Прочитали: [431]
ВЕСНЯНО-ПОЛЬОВІ РОБОТИ В РОЗПАЛІ!
26 лютого 2019
У лютому на виробничих підрозділах компанії «НІБУЛОН» стартували весняно-польові роботи, а саме ранньовесняне підживлення по мерзлоталому ґрунту, що ознаменувало початок нового сільськогосподарського сезону.
Прочитали: [254]
Cудноплавство на Дніпрі зупинено попри сприятливі умови для навігації
21 лютого 2019
Про це на своїй сторінці у Фейсбук наголосив генеральний директор компанії «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський.
Прочитали: [625]
Навчання завершено!
20 лютого 2019
Другий та третій блоки масштабного нібулонівського навчального проекту з підвищення рівня професійних знань та навичок спеціалістів компанії успішно завершено.
Прочитали: [488]
Посольство США зацікавлено у вирішенні проблем регулювання розвитку внутрішнього водного транспорту в Україні
15 лютого 2019
12 лютого другий секретар Посольства США в Україні Нейтан Рінггер та економічний аналітик Посольства Олена Сочнєва провели робочу зустріч з генеральним директором компанії «НІБУЛОН» Олексієм Вадатурським.
Прочитали: [615]
Суднобудівники компанії завершують будівництво чергової серії лінійних буксирів пр. POSS-115
14 лютого 2019
Днями суднобудівний завод «НІБУЛОН» ввів в експлуатацію перший буксир пр. POSS-115 NIBULON-8 та готує до спуску останнє із серії цього проекту судно – NIBULON-11.
Прочитали: [791]
Привабливий інвестиційний клімат = взаємодія влади і бізнесу
13 лютого 2019
Сьогодні в Україні на сторінках інформаційних видань склалася дивна ситуація: ЗМІ ігнорують і нівелюють реальні позитивні зміни чи досягнення, натомість пересічні події, подають так, ніби сталося щось надзвичайне.
Прочитали: [677]
«НІБУЛОН» завершив будівництво додаткових доріжок заводського сліпу
8 лютого 2019
Компанія «НІБУЛОН» завершила будівництво додаткових підйомно-спускових і стапельних колій на власному суднобудівному підприємстві, що збільшує допустимо можливу для спуску новозбудованих повнокомплектних суден довжину зі 100 до 140 метрів.
Прочитали: [644]
«НІБУЛОН» розпочав будівництво другого паливозаправного пункту для власних потреб
6 лютого 2019
«НІБУЛОН» розпочав будівництво вже другого паливозаправного пункту для власного користування і забезпечення потреб у нафтопродуктах. Нова станція розташовуватиметься на території філії «Сватівська», що на Луганщині.
Прочитали: [645]
Вгору