Відгук компанії ТОВ «МАН УКРАЇНА»

Рік до: 2017
Галузь: Торгівля
Програмний продукт: Управління торговим підприємством для України
ТОВ «МАН УКРАЇНА» у співпраці з «Групою компаній А4» успішно завершили проект по впровадженню системи "Управління торговим підприємством для України".

«МАН УКРАЇНА» - перша французька група і один зі світових лідерів індустрії ароматів і смаків п'ятого покоління з більш ніж 5000 співробітниками, з штаб-квартирою на півдні Франції. Компанія заснована в 1871 році в Грассі, на півдні Франції, у компанії 21 виробничий майданчик та 27 науково-дослідних центрів по всьому світу.

З метою підвищення ефективності роботи, керівництвом компанії ТОВ «МАН УКРАЇНА» було прийнято рішення про створення та впровадження інформаційної системи на базі програмного продукту «Управління торговим підприємством для України (УТП)". В якості виконавця була обрана компанія «Група компаній А4».

Нова система стала тим комплексним рішенням, яке дозволило автоматизувати бізнес-процеси підприємства, відобразивши весь виробничий цикл від створення закупівель у постачальників до продажів товару безпосередньому роздрібному покупцеві, організувати документообіг відповідно до законодавства України.

Система була введена в експлуатацію 01.01.2018 р, автоматизовані наступні ділянки обліку компанії:

  • Керування продажами;
  • Складська логістика;
  • Управління закупівлями;
  • Управління грошовими коштами;
  • Бухгалтерський і податковий облік.

Кількість автоматизованих робочих місць - 6. На сьогоднішній день в системі одночасно працюють 6 користувачів. Проведено навчання роботі в програмі 6 користувачів.

Рекомендуємо компанію «Група компаній А4» як відповідального і надійного виконавця для виконання проектів в області побудови інформаційних систем. Компанія «МАН УКРАЇНА» планує продовжувати співпрацю з «Групою компаній А4» надалі.

Оцінка впровадженої інформаційної системи за наступними параметрами за 5-бальною шкалою:

відповідність потребам організації - 5;
зручність роботи з програмою - 5;
оціните якість роботи партнера - 5.

Рекомендували б колегам використовувати дане рішення для автоматизації діяльності - Так