Відгуки компанії ТОВ “Фуд Плант”

Компанія «Фуд Плант» працює на ринку України з 2002 року. Зусилля компанії сконцентровані на наданні найбільш повного сервісу в усьому, що стосується обладнання для переробки м'яса. Компанія «Фуд Плант» пропонує своїм клієнтам найвищу якість обслуговування і широкий спектр обладнання відповідно до вимог ринку.

У 2011 році компанією було прийнято рішення про створення та впровадження інформаційної системи на базі продуктів «Управління торговим підприємством» для України і «CRM-ПРОФ». При виборі продуктів аргументами на їхню користь стали широка популярність, успішність впровадження на підприємствах різних галузей і функціональність.

Інформаційна система охоплює всі види діяльності компанії в рамках управлінського обліку, спільно з кількох організаціях, що входять до складу компанії.

В рамках проекту автоматизовані ділянки: управління закупівлями, управління запасами, управління продажами, управління замовленнями, управління взаєморозрахунками, управління грошовими коштами, управління процесами записи і обслуговування клієнтів на сервісному центрі, управління ремонтними роботами, управління гарантійним обслуговуванням. Поставлено система управлінського обліку, яка дозволяє оперативно відслідковувати ситуацію на підприємстві та приймати вірні управлінські рішення.

За допомогою CRM налаштована взаємозв'язок між усіма підрозділами компанії, реалізована система реєстрації всіх контактів з клієнтами, а також система нагадувань. Електронне листування, в тому числі вивантаження і відправка комерційних пропозицій, ведеться через систему. Керівництво компанії має можливість аналізувати воронку продажів, прогнозувати реалізацію і контролювати роботу менеджерів.

Користувачами системи є співробітники відділів закупівель, продажів, сервісного центру по ремонту та технічного обслуговування, фінансової служби і бухгалтерії. В даний час в системі працює 23 користувача. В середньому одночасно працює 18 користувачів.

Для забезпечення успішної роботи над проектом була створена робоча група, що складається з представників компанії «Фуд Плант» і фахівців компанії «Група компаній А4». Проектною групою виконавців був проведений ряд робіт по оптимізації бізнес-процесів компанії-замовника, розробці автоматизованої системи, тестування, впровадження, навчання користувачів, переносу даних зі старої системи і введення в експлуатацію нової.

1 липня 2011р. система була введена в експлуатацію.

Проект, виконаний компанією «Група компаній А4», оцінюємо як успішний.

Здійснюється оперативна підтримка розробленої системи.