This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-nacbank (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-02-11. The original page over time could change.
Нацбанк

Нацбанк

11 лютого 2019

Готівковий обмін валют збереже популярність - НБУ

На думку Національного банку готівковий валютообмін збереже свою популярність незважаючи на запуск продажу валюти онлайн.

Гривня цього тижня й далі зміцнюватиметься - експерти

На поточному тижні очікується помірне зниження курсу долара до гривні і до кінця тижня готівковий долар в банках може торгуватися по 26,7/27,0 грн.

У Нацбанку бачать передумови для пом’якшення монетарної політики

Члени Комітету з монетарної політики Національного банку України вважають, що є підстави обговорювати пом’якшення монетарної політики.

У Нацбанку обговорили перспективи розвитку французького бізнесу в Україні

Національний банк України спільно з представниками підприємств-членів Асоціації роботодавців Франції обговорили поточну макроекономічну ситуацію.

Стабільність гривні залежить від успішного продовження співпраці з МВФ - Данилишин

Від успішного продовження співпраці з МВФ залежить стабільність національної валюти та, як наслідок, отримання «пов'язаного фінансування» від інших офіційних кредиторів України.

НБУ торік реалізував майже утричі більше пам’ятних монет

Національний банк України у минулому році продав на внутрішньому ринку майже 3,1 млн пам’ятних монет проти 1,2 млн пам’ятних монет проданих у 2017 році.

Нацбанк зміцнив гривню до 26,9

Національний банк України на понеділок, 11 лютого, зміцнив офіційний курс гривні на 6 копійок - до 26,89999 грн за долар проти 26,9594 грн за долар у п’ятницю.

08 лютого 2019

Можливість обміну валюти онлайн знизить попит на готівковому ринку - аналітики

Можливість обміну валюти онлайн знизить попит на обмін валют на готівковому ринку і, як наслідок, кількість обмінників у середньостроковій перспективі буде знижуватися, і до кінця року може скоротитися на чверть.

НБУ здійснюватиме міжміські перевезення валютних цінностей

Національний банк здійснюватиме міжміські перевезення валютних цінностей середньовантажними та великовантажними оперативними автомобілями.

До кінця місяця експерти прогнозують стабільність гривні

Експерти прогнозують гривню в діапазоні 27,0-28,0 грн за долар на кінець лютого.

Цьогоріч реальна зарплата в Україні зросте на 7% - НБУ

У Національному банку прогнозують, що у поточному році реальні зарплати зростуть на 7%, однак надалі їх щорічне зростання уповільниться до близько 4%.

За новими валютними правилами ПриватБанк оформив 23 електронні ліміти за добу

У ПриватБанку за першу добу дії нових валютних правил було оформлено 23 електронні ліміти.

У лютому відбудуться аукціони з продажу активів Діамантбанку та банку Петрокоммерц

28 лютого у системі ProZorro.Продажі відбудуться торги з продажу активів ПАТ «Діамантбанк», а також продаж основних засобів ПАТ «Банк Петрокоммерц-Україна».

Нацбанк не змінив прогноз інфляції та зростання ВВП на 2019-2020 роки

У Національному банку очікують, що на кінець 2019 року інфляція становитиме 6,3%, а на кінець 2020 року - 5%. Стосовно зростання ВВП, то на кінець 2019 року ВВП має скласти 2,5%, однак, у 2020-2021 роках пришвидшиться до 2,9% і 3,7% відповідно.

Нацбанк встановив гривню на рівні 26,96

Національний банк України на п’ятницю, 8 лютого, встановив офіційний курс гривні на рівні 26,9594 грн за долар проти 26,9641 грн за долар у четвер.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • UA-TV
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові, крім того, цитування перекладів матеріалів іноземних ЗМІ можливе лише за умови гіперпосилання на сайт ukrinform.ua та на сайт іноземного ЗМІ. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.

© 2015-2019 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-