This version of the page http://ford.ua/ranger (40.118.102.46) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-02-09. The original page over time could change.
Ford Ukraine - Ranger

Ranger

Тест-драйв Завантажити каталог Завантажити прайс-лист

НОВИЙ FORD RANGER

Ford Ranger заробив репутацію пікапа, який проїде будь-де і зробить будь-що. Новий Ranger точно зміцнить цю репутацію за рахунок ряду оновлень дизайну, характеристик та технології.

Його визнана практичність досягається за рахунок незрівнянних ходових якостей та паливної економічності, ряду чудових технологій та передового стилю.

Створений крутим

Новий Ranger здатний везти до 1403 кг*, буксирувати до 3500 кг** і долати водні перешкоди глибиною до 800 мм — він точно більш, ніж вправний. На цей автомобіль можна покластися у найсуворіших умовах, довірити йому найважчу роботу, розраховувати на виняткове щоденне враження від керування.

*Загальна вантажопідйомність залежить від обраної моделі та наявності на ринку

**160 PS/200 PS 4x4s з буксирним мостом та причепом, оснащеним гальмами

Зроблений розумним

Ford SYNC2 з голосовим та сенсорним керуванням обладнаний 8-дюймовим кольоровим екраном. Адаптивний круїз-контроль з функцією Forward Alert, Система дотримання смуги руху, функції Розпізнавання дорожніх знаків і Попередження водія: усі ці важливі нові функції присутні у цьому конкретному автомобілі. Удосконалено двигун та трансмісію, зокрема додано функцію Автоматичного відключення, впроваджено нове передаткове число головної передачі, нову систему електричного підсилення кермового управління, досягнуто значної економії пального і скорочення викиду CO2 з 6,5 л/100 км (43,5 миль/г) та 171 г/км, що зробило Новий Ranger ідеальним вибором для бізнесу та задоволення, роботи й розваги.

Крутий став ще крутішим

Протягом тривалого часу Ford Ranger був одним із найсильніших робочих пікапів для бізнесу. Тепер його перелік оригінальних технологій став іще довшим; тепер цей автомобіль один із найрозумніших.

Технологія, що керується голосом

Ford SYNC 2 дозволяє керувати телефоном, музикою, навігаційною системою та системою кондиціювання за допомогою простих, інтуїтивно зрозумілих голосових команд або 8-дюймового кольорового сенсорного екрану. Ви навіть можете відкрити перелік місцевих ресторанів, просто сказавши «Я голодний», або увійти до Гіду Мішлен, щоб вибрати й забронювати місце для вечері. Існує можливість підключення до точки доступу Wi-Fi, а також USB-модем. Система Ford Emergency Assistance автоматично допоможе зателефонувати до Аварійної служби у разі нещасного випадку.

Круїз-контроль, що самостійно підлаштовується

Технологія Адаптивного круїз-контролю дає змогу вибрати швидкість, з якою необхідно їхати, і система її підтримуватиме. Якщо вбудований радарний датчик виявляє попереду автомобіль, машина сповільниться і витримуватиметься наперед задана відстань. Щойно дорога попереду звільниться, система знову розжене автомобіль до заданої швидкості.

Forward Alert — завжди дивиться вперед

Ця система сповістить вас про виявлену небезпеку зіткнення з автомобілем попереду, щоб уникнути нещасного випадку.* Радар у передній частині Нового Ranger виявляє повільніші автомобілі, які рухаються у тому самому напрямку і надає візуальне та звукове попередження у разі швидкого зближення. Якщо водій не реагує і автомобілі продовжують зближуватися, Новий Ranger попередньо збільшить тиск у гальмівній системі та підвищить чутливість гальмівного асистента, щоб навіть легеньке натискання на 
педаль гальма спричинило сильне гальмування для швидкої зупинки.

* Ця система призначена тільки для додаткової допомоги при керуванні. Вона аж ніяк не замінює собою увагу водія, його розсудливість і не скасовує необхідності застосування гальма. Ця система НЕ вмикає гальма автоматично. Ненатискання на педаль гальма може призвести до зіткнення.

Ще більше потужності з покращеною технологією двигуна

Для роботи з системою багаторежимного повного приводу розроблено та виготовлено ряд форсованих двигунів, яким притаманна продуктивність та економічність, потужність та витонченість.

Потужніші та економніші дизельні двигуни

Дизельний двигун TDCI Duratorq 2,2 л уже довів свою продуктивність, силу та надійність на дорозі. Зараз його характеристики покращено, він має більшу потужність та економічність. Обирайте 130PS з 6-ступінною механічною трансмісією або 160PS з 6-ступінною механічною чи 6-ступінною автоматичною трансмісією. Бажаєте ще потужності? Тоді придбайте дизельний TDCi Duratorq 3,2 л — до ваших послуг 200 PS з крутним моментом 470 Нм. Вражаюча економія пального та низький рівень викидів у атмосферу при 6,5 л/100 км (43,5 миль/гал) та 171 г/км викиду CO2 (160PS 4x4 з 6-ступінною механікою та 3.15 FDR)

Механічна або автоматична трансмісія

Наявні два види трансмісії. 6-ступінна механічна коробка передач з точним перемиканням передач і 6-ступінний автомат з акуратно підігнаними точками перемикання.

Автоматичне відключення для економії пального

Коли ви зупинилися на світлофорі або машина стоїть у заторі на холостому ході, ця технологія може автоматично вимкнути двигун, не позбавляючи живлення допоміжні системи. Коли ви готові знову рушити, натисніть на педаль зчеплення і перемкніться на першу передачу, і система знову ввімкнеться. Автоматичне відключення на вулицях міста може заощадити до 10% пального (у міському циклі).

Системи та функції, які допомагають вам та полегшують життя

Від систем, які допомагають легше паркуватися та їхати назад до функцій, які сповіщають вас, допомагають досягти пункту призначення та зігрівають… У Новому Ranger кожна визначна технологія має реальне призначення.

За допомогою Ford SYNC2 ви легко можете керувати ключовими функціями, такими як музика, телефонні дзвінки, 
навігаційна система та клімат-контроль за допомогою голосу або 8-дюймового 
кольорового сенсорного екрану. Насолоджуйтесь звучанням через радіо, CD-плеєр, 
USB-порт або аудіопотік через Bluetooth.

Рухатися назад легше, коли бачиш, що позаду

Бордюри, огорожі, низькі стіни — камера заднього виду автоматично вмикається при ввімкненні задньої передачі. Ви бачите те, що позаду вас, на 8-дюймовому екрані*, вбудованому у приладову панель. Крім того, на екрані відображатимуться віртуальні лінії, які допоможуть паркуватися в тісних місцях.

*на автомобілях, обладнаних Ford SYNC2

Датчики, які позбавляють від стресу під час паркування

Паркувальні датчики відстані допомагають оцінити відстань між вашим автомобілем та перешкодами спереду та ззаду. При виявленні датчиком об'єкта ви почуєте звукове попередження, яке буде тим інтенсивнішим, чим ближча перешкода.

Вбудовані засоби безпеки та захисту

Посилений каркас безпеки Нового Ranger передбачає захист у вигляді стандартних подушок безпеки водія та пасажира, бічних подушок та шторок безпеки, а також колінної подушки водія.

Передова Електронна система курсової стійкості дозволяє не втратити керування. Ультрасучасна система сигналізації для захисту автомобіля від крадіжки.

Причеп утримується точно за автомобілем

Система контролю розгойдування причепа (TSC — Trailer Sway Control) виявляє нишпорення або розгойдування причепа і знижує швидкість для вирішення проблеми, підвищуючи контрольованість буксиру. Система сповільнює автомобіль, зменшуючи обертальний момент двигуна і поступово збільшуючи гальмівне зусилля на колеса.

Додаткова керованість при спускові зі схилу

Система контрольованого спуску (HDC — Hill Descent Control) призначена для регулювання швидкості спуску з гори в умовах бездоріжжя. Вам навіть не доведеться торкатися до педалі гальма або акселератора, система працює як на передній, так і на задній передачі.

Система ESC допомагає не втратити керування за будь-яких умов

Електронна система курсової стійкості (ESC — Electronic Stability Control) постійно відслідковує пересування автомобіля, відчуває будь-які відхилення від обраної лінії руху (наприклад, якщо починається занос) і автоматично допомагає скоригувати положення на дорозі. Система призначена для допомоги водієві підтримувати керованість автомобіля; у разі аварійної ситуації вона може скоротити гальмівний шлях.

Постійний захист проти перекидання

Система протидії перекиданню (ROM — Roll-over Mitigation) відслідковує автомобіль і визначає небезпечні умови руху, які можуть спричинити перекидання. При спрацюванні втручається Електронна система курсової стійкості, яка регулює швидкість та відновлює стійкість.

Додаткове управління при старті на підйомі

Система допомоги при старті на підйомі (HSA — Hill Start Assist) запобігає відкочуванню назад або вперед, якщо ви рушаєте на похилій площині. Дія системи полягає у підтриманні тиску гальмівної системи впродовж 2,5 секунд, доки ви переносите ногу з педалі гальма на педаль акселератора.

СПРАВЖНІЙ ВАНТАЖНИЙ ПІКАП

Щоб переконатися, що на цей автомобіль можна розраховувати, Новий Ranger пройшов безжальні випробування у найбільш агресивних середовищах, за екстремальних температур, на найсуворіших ґрунтах планети.

Спеціально створений для виконання будь-яких задач та поставлених завдань; цей пікап — те, що треба.

Вражаюча буксирувальна здатність

При загальній вантажопідйомності* до 1403 кг та буксирувальній здатності** 3500 кг ви можете виконувати найбільші задачі та найскладніші завдання, перевозити та буксирувати найважчий, найгроміздкіший вантаж. *Загальна вантажопідйомність залежить від обраної моделі та наявності на ринку

**160 PS/200 PS 4x4s з буксирним мостом та причепом, оснащеним гальмами

Сміливо вбрід

Новий Ranger пройде там, де менші автомобілі побояться. Фактично, глибина можливого броду складає 800 мм*, тож автомобіль однаково легко проїде по суші і по воді.

*При дотриманні сталої швидкості не більше 7 км/год

Додатковий захист

Пакет для бездоріжжя включає захист двигуна, роздавальної коробки та паливного баку, який знижує ризик пошкодження під час руху по нерівній землі. Пакет також включає електронне блокування заднього диференціалу для покращення зчеплення.

Створений з метою

Стильний, але крутий. Виразний, але витончений. Цілеспрямований, але вражаючий. Зовнішній вигляд Нового Ranger поєднує форму та зміст, водночас втілюючи практичність та беззаперечну помітність на дорозі.

Виразний сучасний стиль

Нові фари

Велика площа вантажного простору

Поїде будь-куди, зробить будь-що

Міцні, чітко видимі задні ліхтарі

Безпечне, надійне сховище

Салон, у якому приємно проводити час: у будні та у вихідні

Завдяки розумному дизайнові, салон Нового Ranger — місце де можна розслабитися й отримати задоволення; у салоні достатньо простору, щоб випростатися як водієві, так і пасажирам.

Просторий, зручний та надійний

Кермове колесо для керування автомобілем

Приладова панель з розумним дизайном

SYNC 2, 8-дюймовий сенсорний екран

Достатньо місця для голови, ніг та ліктів

Отримуйте задоволення від їзди на ергономічних сидіннях

Колеса модні на будь-якій дорозі, створені для будь-якого покриття

Колеса різного призначення: до вашого вибору сталеві та литі диски.

16" сталеві

16" 6-спицеві литі (опція для XL)

17" 6-спицеві литі (стандарт для XLT та Limited)

18" 6-спицеві литі (стандарт для Wildtrak)

ВРАЖАЮЧИЙ У БУДЬ-ЯКОМУ КОЛЬОРІ

До вашого вибору десять виразних сучасних кольорів для кузова.

Frozen White

Colorado Red

Panther Black

Moondust Silver

Oyster Silver

Performance Blue

Pride Orange

Sea Grey

Ocean

Copper Red

САЛОН, ДО ЯКОГО МОЖНА ЗАЙТИ ЯК У РОБОЧИХ ЧОБОТЯХ, ТАК І У ДІЛОВИХ ЧЕРЕВИКАХ

Комфорт та стиль, яких очікуєш від автомобіля, надійність та практичність, яких очікуєш від пікапа. Сучасні варіанти оздоблення салону, майстерне застосування стійкої до зносу тканини полегшують прибирання та організацію салону.

XL:

Тканина Circuit чорного кольору (вставки сидінь)

Тканина Pulse чорного кольору (подушки сидінь)

XLT:

Тканина Penta чорного кольору (вставки сидінь)

Тканина Catalyst чорного кольору (подушки сидінь)

Limited:

Шкіра Soho Grain чорного кольору (вставки сидінь)

Шкіра Soho Grain чорного кольору (подушки сидінь)

Wildtrak:

Тканина Caliber кольору Trak Orange (вставки сидінь)

Шкіра Journey Grain чорного кольору (подушки сидінь)

СПРАВЖНІЙ ПІКАП

Ваші колеги, родина, друзі — у Новому Ranger є місце для них; до вашого вибору три різні стилі кабіни та чотири серії. Новий автомобіль так само просторий, але тепер іще більше оснащений: ви та ваші пасажири можуть подорожувати комфортно і з шиком.

Regular Cab

Дводверна кабіна Regular Cab має дуже практичну організацію простору та винятково просторе вантажне відділення.

  • Дводверна кабіна обладнана двома сидіннями для двох людей
  • Вантажна платформа 2317 x 1560 мм
  • Максимальне навантаження* 1403 кг (1117 кг для 4x2)

*Загальна вантажопідйомність залежить від обраної моделі та наявності на ринку

Super Cab

Кабіна Super Cab має двоє звичайних передніх дверей та дві задні панелі на петлях, розташованих з заднього боку, крізь які можна потрапити до задньої частини кабіни і простору за передніми сидіннями. У кабіні цього стилю передбачено сидіння в задній частині з безпечним доступним сховищем, а також два криті відділення у підлозі.

  • Чотиридверний стиль кабіни з задніми дверима, що відчиняються у зворотньому напрямку, і сидіннями для 2–4 пасажирів.
  • Вантажна платформа 1 847 x 1560 мм
  • Максимальне навантаження* 1241 кг (1070 кг для 4x2)

*Загальна вантажопідйомність залежить від обраної моделі та наявності на ринку

Double Cab

Кабіна Double Cab автомобіля Ranger має четверо повномірних дверей. Вона містить просторе середовище для п'ятьох людей, як звичайний автомобіль, з великими дверима, крізь які можна легко потрапити на задні сидіння. Крім того, задні пасажири мають чудовий простір для ніг.

  • Чотиридверна кабіна обладнана сидіннями, на яких можуть сісти до п'яти чоловік.
  • Вантажна платформа 1549 x 1560 мм
  • Максимальне навантаження складає 1258 кг*

*Загальна вантажопідйомність залежить від обраної моделі та наявності на ринку.

XL

Наявні характеристики:

  • 16" сталеві диски
  • Електронна система курсової стійкості (ESC)
  • Безковпачкова система заправки Ford Easy-Fuel
  • Передні вікна з електроприводом, вікно водія опускається натисканням на кнопку
  • Ford DAB Радіо/CD з Bluetooth®, гніздами USB та AUX
  • Бічні дзеркала з електроприводом та підігрівом
  • Передні бампери кольору кузова

XLT

Крім наявного у XL

  • 16" литі диски
  • Хромове покриття накладок на бічні дзеркала та ручок дверей
  • Радіо/CD з 4,2" TFT-екраном, USB-входом для зовнішніх музичних пристроїв і Ford
  • SYNC з голосовим керуванням та Applink
  • Кнопки керування аудіосистемою вбудовані у кермове колесо
  • Бічні сходинки з формованої пластмаси з яскравими металевими вставками
  • Круїз-контроль
  • Захисне покриття кузова з бічною стінкою та електричною розеткою 12 В
  • Ручний кондиціонер з пилковим фільтром

Limited

Крім наявного у XLT

  • 17" литі диски
  • Радіо/CD з 8" сенсорним TFT-екраном, Ford SYNC 2 з голосовим керуванням та USB-входом для підключення зовнішніх музичних пристроїв
  • Водійське сидіння з електроприводом і 8 способами регулювання і поперековою опорою
  • Складані бічні дзеркала з електроприводом та підсвіткою простору під дзеркалами
  • Кондиціонер із Системою двозонного електронного автоматичного контролю температури (DEATC)
  • Задні паркувальні датчики відстані
  • Спортивні хромовані трубчасті рейки
  • Шкіряне оздоблення сидінь
  • Килимки преміум-класу

Wildtrak

Крім наявного у Limited

  • 18" шліфовані литі диски
  • Корпус передньої решітки пофарбований з ефектом титану
  • Ford Радіо/CD/SD-навігаційна система з 8" сенсорним TFT-екраном, Ford SYNC 2 з голосовим керуванням та USB-входом для підключення зовнішніх музичних пристроїв
  • Камера заднього виду
  • Бічні сходинки з формованої пластмаси з матовими металевими вставками
  • Аеродинамічна спортивна рейка
  • До вибору сім кольорів підсвітки салону з регулюванням яскравості