This version of the page http://btu-center.com/news/btu-tsentr-na-agroekspo/ (185.68.16.192) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-29. The original page over time could change.
БТУ-Центр
youtube
UA RU EN

БТУ-Центр на АгроЕкспо

Повідомляємо, що з 20 по 23 вересня 2017 року компанія БТУ-Центр бере участь у виставці «АгроЕкспо-2017», яка буде проходити м. Кропивницький, вул. Мурманська, 8.
Виставковий Комплекс «АгроЕкспо».

Протягом чотирьох днів наші агрономи будуть ділитися своїм знаннями та  досвідом, щодо застосування мікробних препаратів, покращення врожайності та родючості сільськогосподарських угідь.


Цьогоріч у Кропивницький ми привеземо нову лінійки ферментних кормових добавок для сільськогосподарських тварин, що сприяють досягненню максимальної продуктивності й реалізації їх генетичного потенціалу.

Запрошуємо всіх зацікавлених відвідати наш стенд під номером С5/7.


Виставка «Агро-2017» — найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкрив можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

Публікації