This version of the page http://eba.com.ua/figaro-kejtering-na-yes-2018/ (144.76.114.103) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-25. The original page over time could change.
Фігаро-Кейтерінг на YES-2018 - European Business Association
  • Місто:
  • 044 496 06 01

Фігаро-Кейтерінг на YES-2018

01/

 

Ми часто чуємо фразу, що досвід приходить з роками. Найчастіше, це дійсно так. Майстер відточує навички, кейтерінг вдосконалюється в сервісі і наданні гастрономічних вражень. Фігаро-Кейтерінг працює на ринку України ось уже 16 років. Команда професіоналів готова взятися за будь-який виклик.

У вересні відбулася 15-а Щорічна зустріч YES, яка проходила в «Мистецькому Арсеналі» і тривала 3 дні. За цей час на масштабній локації в 20000 кв.м кейтерінг-команда обслужила кілька тисяч гостей: політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів з 28 країн світу. Серед них колишній прем’єр Великобританії Тоні Блер, 66-й держсекретар США Кондоліза Райс, колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен, філософ і письменник Бернар-Анрі Леві. Спеціальним гостем став ірландський рок-музикант Боно.

Тільки уявіть, яке відповідальне завдання лягає на плечі команди. Все на вищому рівні, строго по таймінгу, з урахуванням всіх побажань замовника. Щоб забезпечити злагодженість процесів, Фігаро-Кейтерінг задіяв 250 чоловік персоналу! Було організовано три різні зони кейтерінгу кожен день: бенкет, шведський стіл, зона кава-брейків. Три дні інтенсиву з безперервною подачею страв і кожен бенкет – в новій стилістиці. В рамках комплексного обслуговування, компанія також організувала фуршет на 500 осіб, надавши гастрономічні враження на церемоніях відкриття і закриття.

Надійні партнери та підрядники – одна з ключових складових успішних подій! І щоб вони стали такими, Фігаро-Кейтерінг продумує все до найменших деталей, керуючись досвідом в сфері гастрономічних вражень і сильною командою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальни мережами.
0 Шейрів

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Вибачте, для коментування необхідно увійти.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Надіслати Скасувати