This version of the page http://te.20minut.ua/Polityka (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-22. The original page over time could change.
Політичні новини , новини політики - 20 хвилин Тернопіль

Політика

Олег Грушицький: «На цих виборах я отримав більше, ніж перемогу»

Сесія Тернопільської міської ради (ОНЛАЙН)

Розпочалась 31-ша сесія Тернопільської ради. В залі зареєструвалося 30 депутатів, на порядку денному 125 питань.

Що потрібно зробити в країні перед виборами (запис прямої трансляції)

Невдовзі в Україні відбудуться як президентські, так і парламентські вибори. Що ми в силі змінити до того часу, аби наступні...

Воєнний стан запровадили на 30 днів в окремих областях. Тернопільщини серед них немає

За впровадження воєнного стану проголосували 276 народних обранців о 21.30 26 листопада.

Сесія міської ради: більше 200 питань та тернополяни під радою (пряма трансляція)

Пленарне засідання 30 сесії Тернопільської міської ради відбулось 22 листопада.  На порядку денному в депутатів більше...

Депутатську земельну комісію міської ради ліквідували

Земельну депутатську комісію міської ради ліквідували та створюють нову. З новим складом, головою та повноваженнями. Вже наступної сесії стане відомо, хто працюватиме над земельними і екологічними питаннями міста до 2020 року

У Тернополі встановлять дзеркала огляду

Депутат Тернопільської міської ради Юрій Штопко у п'ятницю, 5 жовтня, на сесії зробив звернення про встановлення дзеркал огляду для покращення виїзду транспортних засобів.

photo_camera Тернопільські депутати обирають бюджетний відпочинок і навіть подорожі в причепі

Для відпочинку тернопільські депутати вибирають Заліщики, Карпати, Одесу та інші цікаві місця в Україні. Якщо і їдуть за кордон, то обирають економні мандрівки. Проживають у друзів чи родичів, або навіть подорожують у причепі.

Чи повинні нардепи говорити винятково українською? (опитування)

Депутатам у Верховній Раді часто роблять зауваження за виступи російською мовою. Як ви ставитеся до виступів нардепів російською мовою? Чи варто забороняти їм це робити?

Андрій Садовий: «Якщо об’єднати дві бідні громади, чи стануть вони багатими?»

Реформа децентралізації починає давати збій. Усе через те, що держава почала перекладати на міста фінансові навантаження.

Андрій Садовий: «Державна влада бачить у містах не партнерів, а структури, які повинні їй підпорядковуватись»

Поділитися власними кращими напрацюваннями та перейняти цікавий досвід інших міст – таке завдання проекту Ukraine Urban Talks, започаткованого Львівською міською радою.

Тернопільський нардеп хоче ввести відповідальність за публічний показ сексуальної орієнтації

Народний депутат Олег Барна вніс у Верховну Раду законопроект, що передбачає штраф за «публічний прояв сексуальної орієнтації».

Радикальний Півторак на сесії міськради підіграв свободівцям

Без політичних розбірок серед депутатів партії Олега Ляшка не обійшлося на сесії міськради 15 червня. Зокрема,  депутка Оксана Яциковська позбулась головування у постійній комісії з питань бюджету та піддалась публічному осуду зі сторони голови міськради та однопартійця. 

Навколишні села з Тернополем не об’єднуються

На останній сесії обласної ради вільних місць не було – ні на місцях, ні у проходах. Люди з навколишніх сіл прийшли відстояти своє право на добровільне об’єднання в громади. Об’єднатися з Тернопільською ОТГ захотіли села… Зборівського району.

play_circle_filled Радикал і свободівець на сесії Тернопільської облради не побилися, але люб’язностями обмінялися (відео)

ІІІ пленарне засідання 8-ї сесії Тернопільської обласної ради було б нудним і нецікавим без двох VIP-гостей, які, за столичною звичкою, не оминули нагоди обмінятися люб’язностями з трибуни облради. Радикал Ігор Мосійчук і свободівець Михайло Головко використали сесійну залу області для взаємних звинувачень.

Свіжий випуск

№ 52 від 24 грудня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up