This version of the page http://iec-expo.com.ua/uk/pres-tsentr.html (185.68.16.177) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-19. The original page over time could change.
Прес-центр

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38 (044) 201-11-61

ON-LINE РЕЄСТРАЦІЯ

ВІДЕО

ПОГОДА

КУРС ВАЛЮТ

Акредитація журналістів

1. Акредитація представників засобів масової інформації обов’язкова на всіх заходах, які проходять в Міжнародному виставковому центрі, незалежно від виду та статусу заходу.

2. Для акредитації на заходи, які організовує ТОВ "Міжнародний виставковий центр", необхідно не пізніше, ніж до 16.00 дня, що передує початку заходу, надіслати заявку до прес‑служби МВЦ. За телефоном або факсом.
Тел./факс: (044) 201-11-74
E-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У заявці зазначити: назву засобу масової інформації (для телеканалів також назву програми, редакції); прізвище, ім’я, по батькові журналіста; контактні телефони.

В залежності від програми і тематики заходу правила акредитації можуть бути доповнені окремими додатковими умовами, про які заздалегідь буде повідомлено в анонсах прес‑служби МВЦ.

3. Акредитацію ЗМІ на заходи інших організаторів здійснюють відповідні підрозділи цих компаній, а також, за їх дорученням, прес‑служба МВЦ, відповідно до порядку, визначеного в анонсах організатора заходу.

4. Рекламні агентства, рекламні підрозділи ЗМІ акредитацію на заходи не отримують. Порядок їх роботи на території центру визначається у кожному випадку окремою угодою з керівництвом МВЦ або організаторами заходу.

5. Представники ЗМІ, які порушують порядок акредитації, правила поводження на заході, встановлених його організатором та правила безпеки можуть бути позбавлені акредитації та права входу на територію МВЦ.