This version of the page http://te.20minut.ua/blogs/pro-ghuru-i-ghurinic.html (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-16. The original page over time could change.
Про гуру і “гуриниць” - Блог Світлана ГРИВАС на te.20minut.ua
Інші блоги

Про гуру і “гуриниць”

  • Автор: Світлана ГРИВАС
  • access_time
  • chat_bubble 0

Вона...Назву її Надею, хай буде Надя. Повернулась додому після походу на манікюр та “шопінгу” продуктовими палатками. Почала готувати баклажани. Сфоткала страву і виклала у “Інстаграм”, у “Фейсбук”. Після того, ще довго гортала сторінки, шукаючи, чи її знайома Маша поїхала на море з тим синком власника вермішельного заводу, чи не поїхала. Потім полайкала фотки чергового качка Петі, що корчить із себе альфасамця у надії, що він коли-небудь таки більше їй уваги приділить. Потім полайкала аля-контактівські картинки у подружок Лари (тобто Лариси), Лани (тобто Свєти), Кріс (Христини) штибу “Якщо тобі плюють у спину, ти — попереду”, або що “Тільки ті люди лізуть в чуже життя, хто не має власного” і  все таке, штибу — ти сильна вовчиця, із вся така із сєбя-сєбя, а всі, хто не розуміє, що ти Багіня — тупі вівці, як обговорюють тебе вранці, в обід, із своїм партнером під час сексу.

Потім поспілкувалась із подружкою Нікою телефоном. Обговорили цилюліт на ногах Лари під час позавчорашнього походу в диско-бар, потім — який розумашка друг Пєті — Нікіта, якому папа порішав питання з  військкоматом, ібо нема чого роки втрачати, цю країну не зміниш. І під звичні “Чюєш, да він....Да вона ...Тіпа цей....тіпа ця...” обговорили життя всіх решту подружок, дружбанів, статків їхніх батьків і загалом смислу буття та істинності істини, поки у двері не почула грюкіт баби Ганьки із сусідньої квартири.

  • То не в тебе що горить?, - перебила вона філософствування.
  • Ой, пасібки, бабуль, зараз гляну, - сказала вона і побігла викидати пригорілі овочі та провітрювати кухню під буркання сусідки, мовляв, поверх засмородили.

А потім Надя, сидячи біля відчиненого вікна, знову взялась за Фейсбук, “Інстаграм”, лайкаючи пости про тих, хто лізе у чуже життя, хто вчить жити,  лайкаючи пости таких же “самотніх вовків” і усіх інших соцмережевих “гуру”, що “зробили себе самі”.

Коментарі (0)
Світлана ГРИВАС - Інші дописи автора
Як грибів після дощу

Українці повинні мати дуже добре почуття гумору. Бо сприймаючи все те, що відбувається навколо нас серйозно, просто нереально...

Не люблю

Любить наш народ усілякі телевізійні шоу. Я ж скажу, що дивилась перший сезон “Холостяка”, перший - “Танцюють...

Емоції різні — то добре, але все ж

Треба совість мати і розум, безсссссовісні, - ледь не прошипіла мені одна із перехожих тернополянок. Мовляв, люди втомилися...

Більшість мовчала

Коли піднімалося питання про хаотичну забудову та ущільнення міста, а не його розбудову, більшість тернополян мовчала. Коли...

Блог
Ігор Дуда
У мене є мрія
Олександр Вільчинський
От би сюди автомата?..
Наталка Колтун
В горі і в радості
Олександр Малик
Дорогі друзі! Вітаю вас із Новим 2019 роком!
Всі блоги Створити блог

Новини Тернополя за сьогодні

21:00 Тернополяни взяли участь у турнірі з міні-футболу пам'яті Павла Худзіка 20:00 Зробіть Улянці подарунок на день народження. Підтримайте петицію, яка врятує життя їй і ще 200 дітям з рідкісною недугою 19:00 Що означає рішення міської ради про обов'язкове сортування сміття і коли запрацює система 18:00 В Open Space немає таких черг, як у РАЦСі: за місяць обслужили понад 1000 людей Від читача 15:47 Представлено нового керівника Бучацького лісгоспу 17:30 У Зарваниці помер священик, який опікувався парафією в часи підпілля УГКЦ 16:56 Засідання суду щодо відмиванні коштів на бруківці під ОДА будуть закритими 16:34 Молоковоз з кювету витягали дорожники з рятувальниками 16:08 У Тернополі обговорять новий сезон футбольного чемпіонату області 15:29 Під колесами КамАЗу опинилася іномарка: пасажир у важкому стані 15:00 “Покажіть мені аптеку, де я маю оздоровитися за 75 гривень у рік”. Чорнобилець розповів про державну допомогу 14:27 16-річний тернополянин викрав мобільний з магазину 14:00 Фотограф з Тернопільщини перемогла у Всеукраїнському конкурсі photo_camera 13:09 Розшукують злодія, який у кафе Stone Street "обчистив" кишені відвідувача 12:32 Помер професор ТНТУ Тимофій Рибак 11:55 Судитимуть працівницю дитсадка, через яку інфікувалось сальмонелою 17 дітей 11:35 Яким має бути пам'ятник вчителю за мільйон 11:00 Шахраїв, які дурили людей за схемою "ваш син у поліції", затримали правоохоронці Тернопільщини 10:30 Секс по-новому. Що думають тернополяни про зміни до Кримінального кодексу (опитування) play_circle_filled 10:00 На вулиці Тернополя уже вийшли інспектори з паркування
Дивитись ще keyboard_arrow_right
“Покажіть мені аптеку, де я маю оздоровитися за 75 гривень у рік”. Чорнобилець розповів про державну допомогу
Фотограф з Тернопільщини перемогла у Всеукраїнському конкурсі photo_camera
Свіжий випуск

№ 52 від 24 грудня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up