This version of the page http://te.20minut.ua/Avto (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-13. The original page over time could change.
Автомобільні новини, новини авто й мото тематики - 20 хвилин Тернопіль

Авто

На дорогах України збільшили кількість пристроїв для вимірювання швидкості TruCam (карта)

Роз'яснення законів про "євробляхи": деякі аспекти та нюанси

Дещо про закони по іноземній реєстрації, які прийняли та минулого тижня. Поліцейський розказує про деякі аспекти, щоб...

Поліція закликає водіїв поміняти шини в авто на зимові

Найближчими днями на території Тернопільщини очікується несприятливе зниження температури до мінусової позначки, можливий...

Які автомобілі були у Тернополі на початку 2000-х

Фото раритетних тернопільських машин кінця 90-х-початку 2000-х опублікував на своїй сторінці в соцмережі колекціонер світлин старого...

Рада ухвалила нові правила розмитнення авто на єврономерах

Парламент встановив базові ставки для розмитнення, а також коефіцієнт віку машин.

Чи користуються тернопільські водії паском безпеки (опитування)

Верховна Рада ухвалила рішення про збільшення штрафу за водіння без паска безпеки. Він зросте у 17 разів і становитиме 850 грн.

Реєстрація електромобіля: як це зробити і у скільки обійдеться

Найпопулярнішою маркою залишається Nissan. У 2018-му таких авто зареєстрували на 84% більше, ніж минулого року. Вартість «заправки» електромобіля в декілька разів нижча, ніж у бензинового чи дизельного авто.

На "Дружбі" п'яний водій скоїв ДТП

Аварія трапилась в неділю, 8 липня близько 22.00 по вул. М. Кривоноса. Водій автомобіля "ВАЗ" зіткнувся із автомобілем Renault.

Отримуємо посвідчення водія: покрокова інструкція

Іспит на отримання посвідчення водія складається з двох частин: теоретичної та практичної. Мова іспиту на вибір: українська та англійська. Вперше посвідчення водія видається на 2 роки. Документ отримується на місці. 26 грн — складання іспитів, 201 грн — бланкова продукція.

Як отримати іншу категорію для водійського посвідчення

Більше десяти категорій замість колишніх п’яти з’явились у європейському і вітчизняному законодавств. Для деяких категорій прав встановлені певні обмеження за віком.

Як не купити «проблемне авто»

Якщо авто виявляється “проблемним”, власник не зможе ним більше користуватися, матиме справу з поліцією. Авто скоріш за все заберуть на арештмайданчик. Договір купівлі-продажу укладається безкоштовно при перереєстрації авто та заповнюється адміністратором в електронній формі.

Водіям Тернопільщини нагадують про нові правила та нові штрафи

Обмеження швидкості, впровадження відеофіксації, зміни до порядку видачі посвідчення водія, посилення відповідальності за керування транспортом у нетверезому стані та збільшення розміру штрафів – такі нововведення вступили в дію 1 січня 2018 року.

У Тернополі шукають водія темної «дев’ятки», який збив перехожу

  9 березня на переході біля «Галанту» потерпіла тернополянка Кермувальник втік з місця пригоди на темній «дев’ятці»

play_circle_filled Коли і де саме з'являться платні дороги

За оптимістичним сценарієм, наступного року в Україні почнуть будувати платні дороги. Перший платний автошлях ми побачимо вже через чотири-п'ять років.

Як розпізнати і не купити авто-двійника

Схема проста: Під викрадений або нерозмитнений автомобіль підбирають схожий за кольором, або типом кузова. Після цього номер кузова перебивають. І друкують підроблений техпаспорт. Таким чином з’являються дві ідентичні автівки.

Свіжий випуск

№ 1 від 13 січня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up