This version of the page http://te.20minut.ua/Kryminal (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-12. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Тернопіль

Кримінал

На Пушкіна затримали чоловіка з п'ятьма згортками трави

Семеро людей в реанімаціях, один чоловік загинув. Подробиці вибухів, що трапились в області за кілька годин

На Макаренка вибухнула Ф-1, у Колодіївці - РГО. Вибухи двох гранат наробили біди на Тернопільщині. В обох випадках гранати...

У Тернополі на вокзалі патрульні затримали злодія

Поліцейські оперативно затримали ймовірного грабіжника

Водія, який збив на смерть 29-річного тернополянина на пішохідному переході, взяли під варту

Чоловіка, який збив 29-річного тернополянина на пішохідному переході, взяли під варту без права внесення застави, повідомляють...

Ще один вибух на Тернопільщині: постраждали п’ятеро людей, серед них є неповнолітні

Через необережне поводження з гранатою у лікарні опинилися п’ятеро молодих людей. Двоє із них – у реанімації. Вибух трапився...

Чоловік спалив машину колишньому зятю

Від трьох до п’ятнадцяти років позбавлення волі загрожує 58-річному жителю села Бариш Бучацького району. Чоловіка підозрюють у вчиненні навмисного підпалу автомобіля, що належить колишньому чоловікові його доньки. 

Ще 40 потерпілих у справі "Хелікса" звернулися до поліції

Триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за частиною 4 статті 190 та частиною 2 статті 209 ККУ щодо чотирьох осіб, причетних до організації фінансової піраміди «Хелікс». Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань заяви ще 40 потерпілих.

Дорогий дзвінок. 2000 гривень щезло з картки після спілкування з шахраєм

Працівники Гусятинського відділення поліції задокументували черговий факт шахрайства, пов’язаного з обігом грошових коштів. 

На Тернопільщині депутат заплатить штраф за корупційне правопорушення

Працівники УЗЕ в області ДЗЕ НП України за погодженням з прокуратурою області склали та направили до суду 2 протоколи про вчинення депутатом Зборівської районної ради правопорушень, пов’язаних з корупцією

У Тернополі засудили терориста "Рижого", який воював проти сил АТО

Оперативники спецслужби встановили, що у 2014 році мешканець міста Артемівськ (зараз Кипуче) Перевальського району Луганщини добровільно приєднався до лав терористів.

На Тернопільщині з храму невідомі викрали старовинні ікони

Повідомлення про крадіжку надійшло до Лановецьких правоохоронців від старости храму. Чоловік заявив, що в ніч з 8 на 9 січня в приміщення церкви Казанської ікони Божої Матері, що в селі Верещаки, проник невідомий. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

play_circle_filled Тернополянин віз у баку “Мерседеса” 25 кілограмів бурштину

На пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили партію контрабандного бурштину.

У Тернополі викрили бордель, де працювали повії з різних міст України

14 людей, причетних до надання сексуальних послуг, викрили оперативники Тернополя. Співпрацювати з сутенершою погодилося 9 повій з Одеси, Волині, Херсону, Києва та Дніпра.

На канадських візах шахрай "кинув" тернополян на 190 тис. грн

Від  4 потерпілих чоловік отримав суми від 400 доларів США до 2000 євро, обіцяючи оформити їм документи для виїзду до Канади на роботу. Справу вже передали до суду. Шахраєві світить до 3 років тюрми.

На Тернопільщині поліція розшукує злочинця

Бучацька поліція розшукує 42-річного жителя села Підзамочок, Віткалова Сергія Валерійовича

Свіжий випуск

№ 51 від 17 грудня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up