Галичина 2018. День 1/2.

Галичина 2018. День 1/1

Цього разу навіть зайшли всередину фортеці та піднялись по сходам на самий верх.

Декілька поверхів вузькими сходами і прикольний краєвид

В замку триває реставрація та археологічні дослідження. Якщо все відновлять – буде дуже гарно.

Обороноздатність замку також на висоті – на подвір’ї дві гармати, а на підвіконні ящики з набоями

Археологи накопали кісток, але більшу частину певно вже розтягнули собаки

Поруч жиди голосно гуляли другий тиждень Різдва Рош а-Шана

Хотів запитати чи мажуть вони мацу на хліб, але часу обмаль, а нам ще перти до Черновців, то їдемо далі.

Взагалі, судячи зі всього, вони тут часті гості

Наступним був Каменець, але мені вже давно кортіло подивитись на Бакоту то вирішили заїхати до неї. На мапі зовсім поруч, думаю зайва годинка ролі не зіграє. Ще по дорозі заїхали до склепу, де взяли ковбаси, сала, хліба та коли. Віски ще з дому взяли. А з таким запасом я трохи розслабився. А не треба було…

Трохи вечоріло, але дотемна ж виїдемо назад на велику дорогу, то чого турбуватися. Ні, мені сподобалось. Красива дорога в красивих місцях, але їдемо вже годину, а Бакоти все нема. Доїхали до Ушиць, запитали у місцевих – не ті Ушиці! Треба Старі, а ми в Нових. Назад їхати аж до Дунайців, де ми не туди повернули. Але Дністер є і в цих краях, то їдемо на Куражин, ще трохи грейдером і бачимо таке.

Все ж таки варто було приїхати сюди. А далі була торба. Почав падати дощ, під яким ми повернулись на трасу, де робили ремонт. Ремонт дороги то добре, але коли ти їдешь мотоциклом під дощем вночі в плотному трафіку по чорному асфальту без жодних позначень з узбічям, на якому може бути що завгодно, а між ділянками з новим асфальтом трапляються старі фрагменти з ямами, то не дуже добре. Це був другий реальний шанс достроково завершити подорож.

Доїхали до Каменця вже добряче змерзлими, але заправились та вирішили доїхати до Чернівців.

До Чернівців було важко вже їхати, вимкнулись гарнітури, але ще до півночі ми приїхали та швидко знайшли мотель, який знаходився в зручному місці. То була його єдина перевага.

Галичина 2018. День 2.

This entry was posted in Moto on by admin.