Члени Асоціації велосипедистів Києва посилюють голос велоспільноти та допомагають зробити Київ зручним для його жителів. АВК – членська громадська організація, до якої можна приєднатися і таким чином сприяти посиленню впливу АВК на розбудову безпечної інфраструктури та адвокації принципів сталої мобільності в місті.  Як долучитись

Волонтери Асоціації велосипедистів Києва інвестують свій час. Разом ми наближаємо до реальності мрію про велосипедний Київ! Як стати волонтером АВК

 

Клуб велобізнесу – інструмент адвокації велоіндустрії в Україні. Це об’єднання гравців велобізнесу задля збільшення ринку і прозорий спосіб підтримати розвиток велосипедного транспорту, яким займається Асоціація велосипедистів Києва. До Клубу велобізнесу вже приєднались три учасники: перша українська мережа прокату, продажу і сервісу велосипедів Veliki.ua, магазин велосипедів з Європи Eurovel і веломагазин “Помаранчевий ровер“.

 

 

Європейський Союз надавав підтримку в рамках проекту “Розвиток велотранспорту задля добробуту громад”, що дало змогу Асоціації проводити системну роботу на рівні Києва та активніше підтримувати велосипедних активістів та органи місцевого самоврядування в інших містах України. Зміст діяльності Асоціації не є відображенням офіційної позиції Європейського Союзу.

 

 

Європейська федерація велосипедистів (ECF) підтримує роботу Асоціації по Києву, надає консультаційно-експертну допомогу як у сфері велотранспортної політики, так і організаційного розвитку АВК задля її посилення.

 

 

 

 

 

 

 

Фонд Гейнриха Бьолля – представництво німецького фонду в Україні підтримує проведення Велофоруму та Європейського тижня мобільності.

 

 

 

 

 

 

 

GIZ – Німецьке товариство міжнародного співробітництва – сприяє у проведенні Велофоруму, проекту СТАРТ, роботи Інфоцентру велотранспорту, надає консультаційну підтримку Асоціації на рівні міста.

 

 

 

 

Компанія EVERLEGAL надає безкоштовні консультації Асоціації велосипедистів Києва з питань, які стосуються цілей Асоціації, зокрема, щодо аналізу та розробки нормативних актів, які стосуються велосипедного руху; впровадження на державному рівні програм фінансування розвитку велосипедної інфраструктури; правового регулювання встановлення обладнаних місць для паркування велосипедів («велопарковок»), тощо.

 

 

>Strela – креативне агентство, працівники якого безкоштовно розробили для нас соціальну рекламу “Київ – велосипедне місто“, це про Богдана Хмельницького на коні. Ось як виглядають футболки

 

 

 

 

 

 

 

ITS (Intelligent Transport Systems) Ukraine – ITS Ukraine прагне налагодити зв’язок між українськими та закордонними компаніями та організаціями в галузі транспортних технологій, надати їм підтримку та пропагувати їхню діяльність. Наша мета – сприяти використанню інтелектуальних транспортних систем (ITS) в Україні.

 

 

 

 

Pact в Україні – За фінансової підтримки Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Pact в Україні, АВК реалізує проект Cycling Matters.

 

ULEAD з Європою – Асоціація велосипедистів Києва реалізує проект «Зелене світло для велоруху в громадах / Green Light for Cycling in Hromadas» за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

 

 

інші цікаві матеріали

Члени і волонтери АВК про себе, організацію і натхнення

Ми запитали у членів та волонтерів Асоціації велосипедистів Києва, чому вони приєднуються до нас і що їм це дає. У 2018 році наша велосипедна спільнота…

У 5 громадах України розробили велоконцепції

Громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва» розробила за участю місцевих мешканців і самоуправління велоконцепції для 5 об’єднаних територіальних громад у Житомирській, Вінницькій, Чернігівській і Полтавській областях.…

В Україні вперше розробили велосипедні держстандарти

Перші в історії державні стандарти України з велоінфраструктури розробив Державний дорожній науково-дослідний інститут на замовлення Асоціації велосипедистів Києва за підтримки ULEAD з Європою. ДСТУ «Планування…