This version of the page http://hemafund.com/uk/ (185.25.118.71) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-03. The original page over time could change.
ГЕМАФОНД - банк пуповинної крові

ГЕМАФОНД  сімейний  банк  пуповинної  крові 

Найсучасніший ліцензований кріобанк України, який успішно працює з 2005 року. Більше15 000 сімей з різних країн довірили ГЕМАФОНДу збереження пуповинної крові та пуповини своїх дітей.

Унікальна  клітина 

Пуповинна кров і пуповина містять велику кількість молодих та активних стовбурових клітин - унікального лікувального матеріалу для людського організму.

Вміє «лагодити» органи і тканини людини

Незвичайні  властивості 

Стовбурові клітини - родоначальники всіх органів і тканин людини. Власний запас стовбурових клітин - це можливість подбати про здоров'я навіть в літньому віці.

Дізнатися більше

Гемопоетичні стовбурові клітини пуповинної крові можуть перетворюватися в клітини крові і відповідальні, в тому числі, за стан імунної системи, а мезенхімальні стовбурові клітини пуповини відповідають за відновлення пошкоджених тканин і органів.

Чому  варто  зберегти  пуповинну  кров  і  пуповину 

Ефективність  застосування 

Стовбурові клітини успішно використовуються як у відновлювальній терапії, так і при лікуванні важких захворювань. Іноді їх застосування - це єдиний шанс на одужання.

Готовий  до  застосування  матеріал 

Збереження пуповинної крові і пуповини - найдоступніший спосіб отримання стовбурових клітин, збережених, до того ж, у вигляді готових до застосування депозитів.

Доступність  і  безпечність  процедури 

Збір пуповинної крові і пуповини - проста і абсолютно безпечна процедура без контакту з матір'ю і дитиною. Процедура здійснюється відповідно до наказу МОЗ України №481 від 10.07.2014 р.
Дізнатися більше

Послуги  ГЕМАФОНДу 

Додаткові  послуги 

Генетичний аналіз пуповинної крові

Наявність генетичного паспорту у людини - це перший крок до персоналізованої медицини, медицини, яка може гарантувати найбільш точні, а, головне, безпечні методи лікування для кожної людини. Результатом генетичного аналізу пуповинної крові у Сімейному банку пуповинної крові «ГЕМАФОНД» стане найцінніша інформація про власне здоров'я - виявлення схильностей і ризиків виникнення захворювань.

Кріозберігання перикарда

Новітня методика кріозберігання перикарда, розроблена лікарями Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії і науковим департаментом Сімейного банку пуповинної крові ГЕМАФОНД, надає можливість необмежено довго зберігати цей біологічний матеріал до потреби без втрати його біологічних якостей.

Каріотипування клітин пуповинної крові

Сімейний банк пуповинної крові "ГЕМАФОНД" пропонує унікальну послугу аналізу хромосомного набору дитини по клітинам пуповинної крові, зібраної при народженні. Подібне дослідження дозволить виключити генетичні порушення.

Усі послуги

Давайте  знайомитись 

Кожна четверта родина в Україні зберегла би пуповинну кров малюка, якби своєчасно дізналася про таку можливість.

Завітайте на відкриту лекцію для майбутніх батьків у своему місті та отримайте вичерпну інформацію щодо біологічного страхування здоров'я дитини. На зустрічі ви дізнаєтесь, чому зберігання пуповинної крові та пуповини - одна з найбільш популярних медичних послуг останніми роками, в яких випадках можливе застосування стовбурових клітин у лікуванні та як розвивається клітинна медицина в Україні та в світі сьогодні. 

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією за телефоном: 098 4960926

 

Дізнатися більше

Актуальні  акції 

12

місяців зберігання вашого депозиту в подарунок, при укладенні договору на будь-який термін на лекції ГЕМАФОНДу

-20%

знижка на кожен договір при народженні двійні або трійні

Довіряйте  досвіду 

Найсучасніший кріобанк України

Найсучасніший кріобанк України

ГЕМАФОНД працює в єдиному біотехнологічному комплексі, який об'єднує лабораторії (в тому числі ПЦР), кріосховище, логістичну та клієнтську служби, а також великий науковий департамент.
Краща методика

Краща методика

Біологічний матеріал кожного клієнта ГЕМАФОНДу обробляється відповідно до інноваційних методикх, які гарантують отримання максимальної кількості стовбурових клітин з високою життєздатністю.
Член міжнародної асоціації Cord Blood Association

Член міжнародної асоціації Cord Blood Association

ГЕМАФОНД - єдиний український біобанк, асоційований з CBA - міжнародною організацією, яку очолює проф. Дж. Курцберг (Університет Дюка, США). Таким чином клієнти ГЕМАФОНДу мають доступ до останніх розробок в сфері клітинної медицини.
Понад 400 застосувань біологічного матеріалу

Понад 400 застосувань біологічного матеріалу

Спільна розробка ГЕМАФОНДу і НВЦ дитячої кардіології та кардіохірургії стала офіційним протоколом лікування в Україні (Наказ МОЗ №619 від 23.07.2010) та отримала заслужене визнання в інших країнах.

Наукова  діяльність  та  міжнародне  партнерство 

Науковий департамент ГЕМАФОНДу займається розробкою інноваційних методик і поліпшенням вже існуючих, завдяки чому клієнти можуть бути впевнені, що їх біоматеріал збережений за найсучаснішими технологіями. ГЕМАФОНД - перший і єдиний з представлених в Україні біобанків пуповинної крові розробив і впровадив збереження пуповини, як у вигляді тканини і судин, так і у вигляді вже виділених мезенхімальних стовбурових клітин. Спільно з НВЦ дитячої кардіології та кардіохірургії наукові співробітники ГЕМАФОНДу розробили унікальну методику кріозберігання перикарду серця. Аутологічний перикард здатний замінити синтетичні і ксеногенні аналоги, що застосовуються для реконструкції вроджених вад серця у дітей. Методики застосування стовбурових клітин, розроблені провідними клініками спільно з ГЕМАФОНД, не тільки стають офіційними протоколами лікування, але і отримують визнання в інших країнах.

Наші  сім'ї  та  їх  відгуки 

Наші  сім'ї  та  їх  відгуки 

БФ  «БАНК  ЖИТТЯ» 

З ініціативи ГЕМАФОНДу у вересні 2017 року розпочав свою роботу перший в Україні донорський (публічний) банк стовбурових клітин пуповинної крові. Діяльність БФ «Банк Життя» спрямована на розвиток в країні сучасних підходів в лікуванні онкогематологічних захворювань, об'єднує збір коштів і доступ до реєстру стовбурових клітин пуповинної крові.

перший донорський банк стовбурових клітин в Україні.

Це  Ваш  шанс  подарувати  дитині  запас  здоров'я 

Збережені стовбурові клітини пуповинної крові стануть страховкою для всієї родини в разі тяжких захворювань і унікальним подарунком дитині, здатним значно поліпшити якість його життя в похилому віці.

Всі послуги

Стовбурові клітини - це ті самі «цеглинки», що дають початок усім тканинам і органам дорослої людини

Новини 

Партнери  кріобанку  "ГЕМАФОНД" 

З  радістю  відповімо  на  всі  Ваші  питання 

Записатись на відкриту лекцію або консультацію

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією

Напишіть нам

Зв'яжіться з нами у зручний для вас спосіб

Зателефонуйте нам

Гаряча лінія 24/7
+ 3 8   ( 0 9 8 )   4 9 6 - 0 9 - 2 6 + 3 8   ( 0 9 8 )   4 9 6 - 0 9 - 2 6

Або замовте зворотній дзвінок