This version of the page http://te.20minut.ua/Smachnogo (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-12-18. The original page over time could change.
Смачного - 20 хвилин Тернопіль

Смачного

Готуємо печену буженину з картопляним пюре

На Тернопільщині зварити борщ найдешевше в Україні

На початок листопада 2018 року найдорожче зварити борщ в Одеській області – 105,3 грн, тоді як найдешевше в Тернопільській...

photo_camera
Печемо цитринові тарталетки

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Хрусткі...

Готуємо пасту "Карбонара"

20minut.ua розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

Готуємо стейк з овочами-гриль

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Соковитий...

photo_camera Готуємо чізбургер з телятиною

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Апетитний хрусткий чізбургер — бажаний варіант для обіду чи ситна перекуска у багатьох тернополян. Тож гайда у сіті-кафе „Барбареско” — там ви зможете обрати серед дев’яти бургерів: 4 чізбургери, 4 класичні бургери й один фішбургер. А ще є сет міні-бургерів — з куркою, свининою і телятиною.

Готуємо м’ясо з горіхами “Цезар”

“20 хвилин” розповідає про новинки меню та приготування страв у кафе, барах і ресторанах міста

Сьогодні День макаронів. Скористайтесь оригінальними рецептами!

Всесвітній день макаронів відзначають 25 жовтня. Ця проста і водночас дуже смачна страва має десятки рецептів. Способами приготування макаронів з "20 хвилин" поділилася тернополянка, яка певний час жила в Італії - країні піци, макаронів і вина. 

Тернопільські грибники розповіли як знайти місця, де найбільше опеньків

У лісах Тернопільщини ажіотаж навколо грибів. Найбільше у таку пору грибники збирають опеньки. В яких місцях можна знайти дари лісу та як правильно заготовляти їх на зиму журналісти "20 хвилин" дізнавались у жителів різних районів області.

photo_camera Готуємо хачапурі з сиром і зеленню

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Хачапурі з сиром, м’ясом, квасолею, яйцем і зеленню — це неповний перелік смаколиків, які готують у „Хінкальні”. Щоб скуштувати страви грузинської кухні, тепер не потрібно далеко їхати — досить зайти у затишне приміщення з кавказьким колоритом у самому центрі Тернополя, на вул. Валовій. 

photo_camera Готуємо гарбузовий суп

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Апетитні супи з гарбуза, грибів та овочів дуже популярні у кафе здорового харчування «Трава», що на вул. Руській. Особливо гарбузовий суп, який подають до столу, посипавши гарбузовим насінням. 

Готуємо італійський десерт “Панакота”

“20 хвилин” розповідає про новинки меню та приготування страв у кафе, барах і ресторанах міста

Готуємо гарбузовий суп із насінням

Апетитні супи з гарбуза, грибів та овочів дуже популярні, особливо восени. Гарбузовий суп, подають до столу, посипавши гарбузовим насінням.

Топ-5 рецептів кави від тернополян

1 жовтня у світі відзначають День кави.  Яку каву обирають тернополяни та як її готують, про це журналістка "20 хвилин" запитала у перехожих, які в обідню пору прогулювались Театральним майданом. 

Де в Центрі Тернополя можна випити кави з восьмої ранку

Не виспались? На годиннику восьма, ви поспішаєте на роботу, тому не встигли випити чашку ароматної кави? Можете, як в американському фільмі, захопити каву з собою. Не  знаєте де? Розкажемо! Журналістка "20 хвилин" перевірила, де в Центрі Тернополя о 8.00 можна попити кави або ж взяти її з собою.   

Свіжий випуск

№ 50 від 10 грудня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up