This version of the page http://te.20minut.ua/videochat (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-12-12. The original page over time could change.
Відеочат - 20 хвилин Тернопіль

Відеочат

Армія випробовує кожного: чи повинні чоловіки служити

Чи повинен кожен чоловік йти в армію: правду про службові будні розкажуть тернопільські військові (запис трансляції)

Для когось служба в армії – це стиль життя, а для когось – найстрашніший сон. Але, поки ми безтурботно працюємо та спимо,...

Що потрібно зробити в країні перед виборами (запис прямої трансляції)

Невдовзі в Україні відбудуться як президентські, так і парламентські вибори. Що ми в силі змінити до того часу, аби наступні...

Кому належить Почаївська лавра: хто зацікавлений ховати правду ( запис прямої трансляції)

Почаївська лавра потрапила в черговий скандал. Про те, кому насправді належить церковна святиня, чи задіяні місцеві чиновники...

Оптимальний тариф на проїзд у Тернополі: як рахуватимуть (запис прямої трансляції)

Адекватна ціна на проїзд у Тернополі – питання, яким живе місто протягом останнього тижня. Як рахуватимуть оптимальний тариф,...

Що просять тернополяни на свята у Діда Мороза (ставте питання)

А ви вірите в Діда Мороза? Якщо і досі сумніваєтесь, що чарівник існує, то цієї п’ятниці, 14 грудня зможете побачити його в прямому ефірі на сайті «20 хвилин». А в коментарях до цього тексту можете залишити своє питання помічнику Діда Мороза.

Почаївська лавра: експерти розповіли, кому належить святиня

Почаївська лавра потрапила в черговий скандал. Про те, кому насправді належить церковна святиня, чи задіяні місцеві чиновники в підробці документів, поговорили під час прямого ефіру.

Небезпечний кір атакує: як захисти себе та дітей (ставте питання)

Щодня реєструють усе більше нових хворих на кір як серед дітей, так і дорослих. Як вберегти себе та рідних від страшної недуги, чи справді захищає від хвороби вакцинація, про це поговоримо під час прямого ефіру завтра, 2 листопада.

Зросте ціна на газ та опалення: як економити та що тепер буде з субсидіями (запис прямої трансляції)

Скільки платитимуть тернополяни за газ, починаючи з 1 листопада поточного року, і як вплине збільшення тарифу на нарахування субсидій, про це поговоримо під час прямого ефіру 25 жовтня.

На скільки школи і садки готові до початку опалювального сезону

Опалювальний сезон у Тернополі стартує наступного тижня. Нарешті діти зможуть комфортно почуватися в садках і школах, адже нині багато батьків скаржаться на те, що діти мерзнуть у приміщеннях та постійно хворіють. 

Скандальні котельні: активісти & представники влади в прямому ефірі (запис прямої трансляції)

Онлайн-дискусія про скандальні торф’яні котельні відбудеться на сайті «20 хвилин» у п'ятницю, 19 жовтня. Серед гостей ефіру – протестувальники, які тривалий час перекривають дороги в місті, а також представники міської ради. Останні розкажуть про те, як вони готові вирішувати проблему.

Вартість проїзду у тролейбусі хочуть зробити – 6-7 грн, а в маршрутці – 7-8 грн

На засідання виконкому планують винести проект рішення про зміну тарифів на проїзду у громадському транспорті. Ігор Мединський вважає, що розрахунки перевізників є об’єктивними та просить у тернополян терпіння. Натомість у сусідів проїзд вдвічі дешевший.

Що потрібно, аби отримати субсидію (ставте питання-отримуйте відповіді)

Із жовтня органи соціального захисту почали здійснювати нарахування житлових субсидій на опалювальний період. У коментарях до цього тексту ви можете поставити своє запитання експертам та оперативно отримати на нього відповідь. 

Чи зросте ціна на проїзд і на скільки ви задоволені громадським транспортом (запис прямої трансляції)

Є всі шанси, що ціна на проїзд як у тролейбусах, так і маршрутках може різко підскочити. Чи готові тернополяни платити більше, зважаючи на якість послуг в громадському транспорті міста, про це і поговоримо під час прямого ефіру 28 вересня.

Куди поїхати восени з мінімальним бюджетом

Близьке Тернопілля та Карпати можуть стати чудовим варіантом осіннього відпочинку на вихідні. Навіть за кордон можна злітати за 100 Євро. Але, щоб економити, потрібно завчасно продумати варіанти, із транспортом та житлом.

Свіжий випуск

№ 49 від 3 грудня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up