Головна Інфоцентр Наші контакти
Відповідальна особа

Відповідальна особа

Відповідальна особа

Товариство з обмеженою відповідальністю «РОБЕРТ БОШ ЛТД»
Україна, 02152, м. Київ, проспект Павла Тичини 1В, офіс А701
ЄДРПОУ: 14347262
Контактні дані:
Телефон +380 (44) 490-2400
Факс +380 (44) 490-2486
Ел. пошта: info@ua.bosch.com
www.bosch.ua Інше:
Відомості про ліцензії на здійснення господарської діяльності, вартість товарів та послуг з урахуванням податків можуть повідомлятись у комерційних електронних повідомленнях.
ПОЛІТИКА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Компанія ТОВ «Роберт Бош Лтд» (надалі за текстом «компанія Bosch», або «ми», або «нас») вітає Вас як відвідувача наших Інтернет-сторінок і мобільних застосунків (які разом іменуються також «онлайн-платформи»). Ми радіємо, що Ви зацікавились нашою компанією та продукцією.

1. Компанія Bosch поважає конфіденційність Вашого приватного життя
Захист конфіденційності Вашої приватної сфери під час обробки персональних даних та захист усіх бізнес-даних є для нас важливим завданням, яке ми враховуємо в наших бізнес-процесах. Персональні дані, які збираються під час Вашого відвідування нашої онлайн-платформи, ми обробляємо конфіденційно та лише відповідно до норм чинного законодавства. Захист даних та інформаційна безпека є частиною нашої корпоративної політики.
2. Відповідальний володілець персональних даних
Компанія ТОВ «Роберт Бош Лтд» виступає володільцем персональних даних; винятки пояснюються в цій Політиці захисту персональних даних.
3. Oбробка персональних даних
3.1 Категорії оброблюваних даних
• Контактна інформація (наприклад, повне ім'я, дата народження, номер телефону, електронна пошта, поштова адреса, IP-адреса);
• Довідкова інформація (від третіх осіб, наприклад, з публічних довідників, соцмереж);
• Дані про угоди: кваліфікаційні дані (наприклад, договірні відносини, історія вивчення та навички);
• Клієнтська історія;
• Договірний облік та дані про платежі;
• Надання інформації (від третіх сторін, наприклад, кредитно-рейтингових агентств або із загальнодоступних каталогів);
• Інші дані, які Ви нам повідомите із використанням онлайн-платформи.
3.2 Принципи обробки
Персональні дані – це будь-які відомості про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована, тобто такі, як, наприклад, імена, адреси, номери телефонів, адреси електронної пошти, контрактова, бухгалтерська та платіжна інформація, яка є вираженням ідентичності особи.
Ми збираємо, обробляємо та використовуємо персональні дані тільки тоді, якщо для обробки персональних даних є окремі правові підстави, або якщо Ви надали нам свою згоду на такі дії наприклад, в межах реєстрації.

3.3 Мета обробки та юридичне підґрунтя
Ми та уповноважені нами сервісні підрядники-постачальники послуг (статус «третя особа» або «розпорядник персональних даних») обробляємо Ваші персональні дані з такою метою:

3.3.1 Забезпечення роботи цієї онлайн-платформи та виконання контрактів згідно з нашими договірними умовами.
Правова підстава: виконання контрактів або законна зацікавленість у зв’язку з поліпшенням продукції / послуг.
3.3.2 Надання відповідей на запити користувачів.
Правова підстава: виконання контрактів або законна зацікавленість у зв’язку з поліпшенням продукції / послуг.
3.3.3 Виявлення порушень та з міркувань безпеки.
Правова підстава: виконання наших юридичних зобов'язань у сфері захисту даних та законна зацікавленість в усуненні порушень та в убезпеченні наших пропозицій.
3.3.4 Власні та сторонні рекламні заходи, а також дослідження ринку та задоволення потреб в межах, дозволених законом або за згодою сторін.
Правова підстава: згода / наша законна зацікавленість у сфері прямого маркетингу, якщо він здійснюється відповідно до вимог щодо убезпечення даних та згідно з законодавством про захист від недобросовісної конкуренції.
3.3.5 Опитування клієнтів стосовно продукції з використанням електронної пошти та / або телефону /СМС чи в інших месенджерах, якщо Ви дали на це чітко виражену згоду.
Правова підстава: наявність згоди.
3.3.6 Відстоювання та захист наших прав, правових вимог та законних інтересів.
Правова підстава: наша законна зацікавленість в реалізації, задоволенні та захисті наших прав.
3.3.7 Проведення розіграшів або рекламних кампаній із знижками відповідно до умов розіграшу або рекламної кампанії.
Правова підстава: наявність згоди.
3.3.8 Збільшення продажів.
Правова підстава: наявність згоди.
3.4 Розсилка новин
Ви можете підписатися на нашу розсилку в рамках нашої онлайн-платформи. Для цього ми використовуємо так звану процедуру «Подвійна Згода» («Double Opt-In»), згідно з якою ми спочатку надсилатимемо вам інформаційний бюлетень на електронну пошту, коли ви чітко підтвердили активацію служби новин, натиснувши на посилання в повідомленні.
Якщо ви вирішите пізніше відмовитись від інформаційних бюлетенів, ви можете скасувати підписку в будь-який час, відкликавши свою згоду. Це також стосується скасування декларацій про згоду, наданих нам до вступу в силу GDPR («Загальний Регламент захисту персональних даних»), тобто до 25 травня 2018 року. Відкликання згоди не впливає на законність оброблених даних до відкликання. Відкликання отримання електронних поштових бюлетенів здійснюється за посиланням, відображеним у інформаційному бюлетені або в налаштуваннях управління відповідною онлайн платформою, якщо така є. Крім того, будь-ласка, використовуйте інформацію, що міститься в розділі "Відповідальний володілець персональних даних " (див. № 2).
3.5 Файли (журнали) реєстрації (Log-файли)
Кожного разу, коли Ви користуєтесь Інтернетом, Ваш Інтернет-браузер автоматично передає певну інформацію, яка зберігається нами в так званих Log-файлах, тобто в файлах (журналах) реєстрації.
Файли (журнали) реєстрації зберігаються нами протягом короткого періоду часу з метою виявлення порушень та з міркувань безпеки (наприклад, для розслідування спроб атакування, несанкціонованого втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку), а потім видаляються. Файли (журнали) реєстрації, подальше збереження яких є необхідним для доказових цілей, не видаляються до остаточного уточнення відповідного інциденту та можуть в окремих випадках бути передані правоохоронним органам.
У файлах (журналах) реєстрації зберігається така інформація:
• IP-адреса (адреса інтернет-протоколу) термінала, з якого здійснюється доступ до онлайн-платформи пропозицій;
• Інтернет-адреса веб-сайту, з якого була викликана онлайн-платформа (так званий уніфікований локатор ресурсів походження або URL-адреса реферрера);
• ім'я провайдера послуг, через якого здійснюється доступ до онлайн-платформи пропозицій;
• ім'я викликаних файлів або інформації;
• дата, час та тривалість виклику;
• передана кількість даних;
• операційна система та інформація про використовуваний Інтернет-браузер, включно встановлені додатки, розширення чи надбудови (Add-Ons), наприклад, для флеш-плеєра (Flash Player);
• код статусу http (наприклад, «Запит успішний» або «Запитаний файл не знайдено»).
3.6 Передача даних
3.6.1 Передача даних іншим суб’єктам правовідносин
Ваші персональні дані ми передаємо третім особам виключно тільки тоді, якщо це необхідно для виконання контракту, якщо ми або третя особа маємо законну зацікавленість в такому передаванні або якщо на це існує Ваша згода або інша законна підстава. Детальнішу інформацію про юридичні засади Ви можете знайти в Розділі «Мета обробки та юридичне підґрунтя» (див. № 3.3). Третіми особами можуть бути також інші компанії групи Bosch, в тому числі шляхом транскордонної передачі даних в будь-яку країну світу. Якщо дані передаються третім особам на підставі законної зацікавленості/правової підстави, такі дії пояснюються в цій Політиці захисту персональних даних.
Крім того, дані можуть бути передані іншим особам, наскільки ми повинні бути зобов'язаними це робити внаслідок правових положень або адміністративних розпоряджень, обов’язкових до виконання, чи судових рішень.
3.6.2 Передача даних постачальникам послуг
Ми залучаємо зовнішніх сервісних підрядників (постачальників послуг) до виконання таких завдань, як послуги з продажу та маркетингові послуги, контроль за здійсненням контрактів, обробка платіжних операцій, програмування, хостинг даних та послуги гарячої лінії. Ми ретельно відібрали цих сервісних підрядників (постачальників послуг) та регулярно наглядаємо за їхньою роботою, зокрема, за уважним поводженням з персональними даними та за убезпеченням персональних даних, що ними зберігаються. Ми зобов’язали всіх без винятку сервісних підрядників (постачальників послуг) дотримувати конфіденційності та вимог чинного законодавства. Сервісними підрядниками (постачальниками послуг) можуть також бути інші компанії групи Bosch.

3.6.3 Передача отримувачу за межами Європейської економічної зони (ЄЕЗ)
Ми також можемо передавати персональні дані отримувачам за межами ЄЕЗ до так званих третіх країн. У таких випадках ми забезпечуємо перед передачею, щоб отримувач даних також забезпечував необхідний рівень захисту даних (наприклад, у зв'язку із рішенням Європейської Комісії про достатність рівня якості захисту персональних даних для відповідної країни або в зв'язку з угодою, укладеною на підставі типових умов ЄС із отримувачем) або якщо ви погодилися на передачу.
Ви маєте право одержати огляд одержувачів із третіх країн та копію спеціально погоджених положень, що забезпечують відповідний рівень захисту персональних даних. Для цього, будь-ласка, скористайтеся даними, вказаними в розділі "Відповідальний володілець персональних даних " (див. № 2).
3.7 Тривалість зберігання; терміни зберігання
Ми зберігаємо Ваші дані до тих пір, поки це необхідно для реалізації функцій нашої онлайн-платформи та пов'язаних з нею послуг, або поки ми маємо законну зацікавленість до подальшого зберігання (наприклад, ми можемо також після виконання контракту проявляти законну зацікавленість щодо поштового чи онлайн маркетингу). У всіх інших випадках ми будемо видаляти Ваші персональні дані, за винятком тієї інформації, яку ми повинні зберігати, щоб виконати юридичні зобов'язання (наприклад, на підставі чинних податкових та інших правових нормативів зберігання документації ми мусимо протягом визначеного часу зберігати певні документи, наприклад, контракти, рахунки-фактури чи інші первинні документи).

4. Застосування Cookies (cookie-файли, «реп’яшки»)
4.1 Загальні положення
Cookies («реп’яшки») – це маленькі текстові файли, які зберігаються на Вашому комп'ютері під час відвідування сайту якої-небудь онлайн-служби в Інтернеті. Якщо Ви повторно звертаєтесь до цієї ж онлайн-служби, Ваш браузер повертає вміст cookie-файлів відповідному провайдеру і в такий спосіб уможливлює розпізнавання кінцевого пристрою. Зчитування cookie-файлів дозволяє нам оптимально сформувати для Вас нашу онлайн-пропозицію і полегшити Вам користування онлайн-платформою.
4.2 · Вимкнення та видалення Cookie-файлів
Наш веб-сайт використовує обов'язкові Cookie-файли (див. П. 4.3.1). Ваша згода не потрібна для використання обов'язкових cookie-файлів. Правова підстава - це переважаючий законний інтерес з нашої сторони у використанні обов'язкових файлів cookie для надання нашої онлайн-пропозиції. Обов'язкові файли cookie не можна відключити за допомогою функції "Конфіденційність" цього веб-сайту. Однак у будь-який час ви можете дезактивувати всі файли cookie через веб-переглядач. Однак це може означати, що певні ділянки веб-сайту можуть бути обмежені у їх функціональних можливостях.
Коли ви вперше відвідуєте наші веб-сайти, у вспливаючому вікні cookie-файлу вам може бути запропоновано відповідсти на питання, чи приймаєте ви cookie-файли, пов'язані з зручністю (див. Розділ 4.3.2), які встановлені на нашому сайті. Ми також дозволяємо вам також ретроспективно контролювати використання cookie-файлів, і ви можете відкликати будь-яку згоду, яка вже була надана на майбутнє. Для цього натисніть на посилання "Параметри конфіденційності" в нижньому колонтитулі.
Параметри налаштування в розділі "Параметри конфіденційності" не охоплюють cookie-файли, встановлені іншими постачальниками під час відвідування сторонніх Інтернет-сторінок.
Однак Ви завжди можете видалити всі cookie-файли через Ваш браузер, або прийняти лише окремі з них. Для цього зверніться, будь-ласка, до довідкових функцій Вашого браузера. Однак це також може призвести до унеможливлення Вашого доступу до окремих функцій.

Крім того, зазначений нижче веб-сайт надає можливість керувати застосуванням та деактивізацією cookie-файлів з боку сторонніх провайдерів:
http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices
Ми не керуємо цим веб-сайтом, тому ми не несемо відповідальності та не маємо впливу на його вміст та доступність.
4.3 Огляд Cookie-файлів, які ми застосовуємо
У цьому розділі Ви знайдете огляд файлів cookie-файлів, які ми застосовуємо.
4.3.1 Абсолютно необхідні cookie-файли
Деякі cookie-файли абсолютно необхідні для того, щоби ми могли безпечно підготувати нашу онлайн-пропозицію в Інтернеті. До цієї категорії, наприклад, належать:
Назва: прийнятний по конфіденційності
Тип: постійний
Цей cookie-файл буде зберігатися максимум 12 місяців або до тих пір, поки ви не скасуєте вашу згоду на використання файлів cookie.
Мета: Пам'ятає вашу згоду на використання файлів cookie для цього веб-сайту.
Назва: налаштування конфіденційності
Тип: постійний
Цей cookie-файл буде зберігатися максимально на 60 днів або доки ви не зміните налаштування щодо використання cookie-файлів.
Мета: Пам'ятає, які файли cookie ви дозволили для цього веб-сайту.
Етап 1: абсолютно необхідні cookie-файли прийняті;
Етап 2: прийнятні абсолютно необхідні cookie-файли та cookie-файли зручності.
4.3.2 Cookie-файли зручності
Ці cookie-файли дозволяють нам покращити зручність та продуктивність наших веб-сайтів. До цієї категорії належать:
Назва: геосервіс
Тип: постійний
Цей cookie-файл зберігатиметься максимум за 10 днів, або поки ви не зміните налаштування cookie-файлів.
Мета: Пам'ятає ваш вибір регіону та країни.

Назва: приватно-соціальний
Тип: постійний
Цей cookie-файл буде зберігатися максимально на 60 днів, або поки ви не зміните налаштування файлів cookie.
Мета: Пам'ятає про налаштування вашої соціальної мережі.
5. Google
5.1. Мапи Google
Ця сторінка використовує службу мап Google Maps через API. Постачальником є Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США.
Для використання функцій Мапи Google необхідно зберегти вашу IP-адресу. Ця інформація, як правило, передається на сервер Google LLC в США і зберігається там. Провайдер цієї сторінки не впливає на цю передачу даних.
Використання Мапи Google – здійснено в інтересах для привабливої презентації наших онлайн-пропозицій та легкого відображення місць, перелічених нами на веб-сайті. Це являє собою переважаючий законний інтерес з нашого боку у значенні статті 6 розділу 1 літ. f GDPR.
Перегляньте політику конфіденційності Google, щоб дізнатись більше про обробку даних користувача:
https://policies.google.com/privacy?hl=ru&gl=ua
5.2 · Google reCAPTCHA
У певних випадках ми використовуємо службу reCAPTCHA компанії Google LLC для забезпечення належної безпеки даних при використанні контактних форм. Це служить, перш за все, для диференціації того, чи вводиться інформація фізичною особою, або шахрайським методом машиною чи автоматичною обробкою. Це являє собою переважаючий законний інтерес з нашого боку у значенні статті 6 розділу 1 літ. f GDPR. Послуга включає в себе відправку IP-адреси та, якщо необхідно, інші дані, необхідні Google для служби reCAPTCHA для Google. Відхилені правила захисту даних Google LLC застосовні для цієї мети.
Перегляньте політику конфіденційності Google, щоб дізнатись більше про обробку даних користувача:
https://policies.google.com/privacy?hl=ru&gl=ua
5.3 · Google веб-шрифти
Цей сайт використовує так звані веб-шрифти провайдера Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США для рівномірного відображення шрифтів. Коли ви отримуєте доступ до сторінки, ваш браузер завантажує необхідні веб-шрифти у кеш-пам'ять браузера, щоб правильно відображати тексти та шрифти.
Для цього браузер, який ви використовуєте, повинен підключитися до серверів Google. Цей процес повідомляє Google, що наш веб-сайт доступний за вашою IP-адресою. Використання веб-шрифтів Google - являє собою законний інтерес уніфікованої та привабливої презентації наших онлайн-пропозицій. Це являє собою переважаючий законний інтерес з нашого боку у значенні статті 6 розділу 1 літ. f GDPR.
Ваш комп'ютер буде використовувати стандартний шрифт, якщо ваш веб-браузер не підтримує веб-шрифти.
Щоб дізнатись більше про веб-шрифти Google, перегляньте
https://developers.google.com/fonts/faq
та політику приватності Google:
https://policies.google.com/privacy?hl=ru&gl=ua
6. Мережа доставки контенту Akamai
Для оптимізації часу завантаження цього веб-сайту ми використовуємо так звану "Мережу Доставки Контенту" (CDN), яку пропонує Akamai Technologies, Inc., 150 Broadway, Cambridge, MA 02142, США. Це являє собою домінуючий законний інтерес у значенні статті 6 розділу 1 літ. f GDPR.
Akamai Technologies, Inc. сертифікована згідно з угодою про захист конфіденційності (Privacy Shield agreement), яка гарантує дотримання європейського законодавства про захист даних.
Правила захисту даних з окремими відхиленнями Akamai Technologies, Inc. застосовуються для цієї мети.
Додаткова інформація про політику конфіденційності Akamai Technologies. Inc. доступна тут:
https://www.akamai.com/uk/en/privacy-policies/
7. Соціальні плагіни
У нашій онлайн-платформі ми використовуємо так звані соціальні плагіни різних соціальних мереж; вони будуть описані окремо в цьому розділі.

Після застосування плагінів ваш Інтернет-браузер встановить пряме підключення до серверів відповідної соціальної мережі. Таким чином, відповідний провайдер отримує інформацію, яку Ваш Інтернет-браузер викликав на відповідній сторінці нашої онлайн-платформи, навіть якщо у вас немає облікового запису користувача з постачальником або ви не ввійшли в систему з постачальником. Файли журналів (включаючи IP-адресу) безпосередньо передаються з Вашого Інтернет-браузера на сервер відповідного постачальника, де вони зберігаються, якщо це необхідно. Штаб-квартира провайдера або його / її сервер може розташовуватися за межами ЄС або ЄЕЗ (наприклад, у США).
Плагіни - це незалежні розширення постачальників соціальних мереж. Тому ми не маємо впливу на обсяг даних, зібраних та збережених провайдерами соціальної мережі через плагіни.
Мета та обсяг збирання, подальша обробка даних соціальною мережею, а також пов'язані з нею права та параметри налаштування для захисту вашої приватної сфери можуть бути знайдені у політиці захисту даних відповідної соціальної мережі.
Не слід використовувати відповідні плагіни, якщо ви не хочете, щоб постачальники соціальних мереж отримували дані стосовно цієї онлайн-пропозиції або продовжували використовувати ці дані.
7.1 Соціальні плагіни з рішенням 2-х кліків
Завдяки так званому рішенню 2-кліків ми захищаємо вас від того, щоб постачальники соціальних мереж стандартно записували або оцінювали ваші відвідування наших веб-сайтів. Коли ви отримуєте доступ до сторінки нашої інтернет-платформи, яка містить такі плагіни, вони спочатку деактивуються. Плагіни не активуються, поки ви не натиснете на надану кнопку.
7.2 Соціальні плагіни Facebook
Facebook надається на www.facebook.com компанією Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Пало-Альто, CA 94304, США, а також Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Дублін 2, Ірландія ("Facebook"). Ви знайдете огляд плагінів з Facebook та їх вигляд тут: https://developers.facebook.com/docs/plugins/?locale=en_EN; ви знайдете інформацію про захист даних на Facebook тут: http://www.facebook.com/policy.
7.3 Соціальні плагіни Twitter
Twitter надає Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, Сан-Франциско, CA 94103, США ("Twitter"). Ви знайдете огляд плагінів з Twitter та їх вигляд тут: https://developer.twitter.com/; Ви знайдете інформацію про захист даних у Твіттері тут: https://twitter.com/de/privacy.
7.4 · Соціальні плагіни з LinkedIn
LinkedIn забезпечує LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, США ("Twitter"). Ви знайдете огляд плагінів з LinkedIn та їх вигляд тут: https://developer.linkedin.com/plugins; ви знайдете інформацію про захист даних у LinkedIn тут: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.
8. YouTube
Ця онлайн-платформа використовує відео платформу YouTube, яку надає YouTube, LLC, 901 Cherry Ave. Сан-Бруно, CA 94066, США ("YouTube"). YouTube - це платформа, яка дозволяє відтворювати аудіо- та відеофайли.
Якщо ви отримуєте доступ до відповідної сторінки нашої пропозиції, вбудований програвач YouTube встановить підключення до YouTube, щоб відео або аудіофайл могли передаватися та відтворюватися. У процесі дані також передаються на YouTube як відповідальний орган. Ми не несемо відповідальності за обробку цих даних на YouTube.
Додаткову інформацію про обсяг та цілі зібраних даних, про подальшу обробку та використання Ваших даних на YouTube, про Ваші права та про Ваші параметри захисту даних можна знайти в політиці конфіденційності YouTube:
https://policies.google.com/privacy?hl=ru&gl=ru
9. Зовнішні посилання
Наша онлайн-платформа може містити посилання на веб-сайти третіх осіб – тобто до постачальників, які не пов'язані з нами. Після натискання Вами на посилання ми більше не впливаємо на збирання, обробку та використання будь-яких особистих даних, що передаються третім сторонам після натискання посилання (наприклад, IP-адреса або URL-адреса сайту, на якому посилається посилання знаходиться), оскільки наш контроль над діями третіх осіб потім звісно знімається. Ми не беремо на себе відповідальність за обробку такого роду персональних даних третіми сторонами.
10. Безпека
Наш персонал та наші уповноважені компанії-постачальники послуг зобов'язані зберігати таємницю та дотримуватись правил відповідних законів про захист даних.

Ми приймаємо всі необхідні технічні та організаційні заходи, щоб забезпечити відповідний стандарт захисту та захистити ваші дані, якими ми керуємо, особливо через ризику ненавмисного або незаконного знищення, маніпулювання, втрати, зміни чи несанкціонованого розголошення або несанкціонованого доступу. Наші заходи безпеки постійно вдосконалюються відповідно до технологічного розвитку.
11. Ваші права
Будь ласка, використовуйте інформацію, що міститься в розділі "Відповідальний володілець персональних даних" (див. № 2), щоб відстоювати свої права. Будь ласка, переконайтесь, що для нас є можливим однозначна ідентифікація вашої особи.
11.1 Право на отримання інформації та довідкових відомостей:
Ви маєте право отримувати від нас інформацію про стан обробки Ваших персональних даних. Для цього Ви можете реалізувати право на отримання довідкових відомостей щодо Ваших персональних даних, які ми обробляємо.
11.2 Право на виправлення та видалення даних:
Ви можете вимагати від нас виправлення невірних даних, а також, якщо дотримуються правові вимоги, доповнення або видалення Ваших персональних даних.
Це не стосується даних, необхідних для ведення взаєморозрахунків, податкового і бухгалтерського обліку, або які підпадають під дію законодавства щодо збереження даних. Якщо доступ до таких даних не потрібен, їхня обробка буде обмежена (див. нижче).

11.3 Право на обмеження обробки даних:
Ви можете вимагати від нас – якщо виконано законодавчі передумови, - щоб ми обмежили обробку Ваших персональних даних.
11.4 Портативність даних:
Ви також маєте право отримувати від нас персональні дані, які Ви відправили в наше розпорядження, у структурованому, загальному та зручному для розпізнавання комп’ютером форматі або – якщо це технічно можливо – вимагати передачі цих даних третій особі.
11.5 Право на заперечення проти обробки
11.5.1 Право на заперечення проти обробки у особливій ситуації
Оскільки ми беремо на себе обробку даних на основі переважної законної зацікавленості, як це відображено в цій політиці захисту персональних даних, ви маєте право в будь-який час подати заперечення щодо такої обробки з причин, пов'язаних із вашою особливістю ситуації.
Після цього ми припинимо обробку ваших даних, якщо ми не можемо довести у відповідності до законодавчих правил обов'язкові причини, які є необхідними для захисту для подальшої обробки, які перевищують ваші інтереси, права та свободи, або якщо подальша обробка служить реалізацією прав, здійсненням або захистом правових вимог.
11.5.2 Право на заперечення проти прямого маркетингу
Ви також можете будь-коли висловити заперечення проти обробки Ваших особистих даних у рекламних цілях («заборона використання особистих відомостей в рекламі»). Будь-ласка, враховуйте, що з організаційних причин може виникнути певний збій між узгодженням Вашого заперечення та використанням Ваших даних у рамках вже розгорнутої рекламної кампанії.

11.6 Права відкликання згоди
Якщо ви дали нам свою згоду на обробку ваших даних, ви можете будь-коли скасувати це з майбутнім ефектом. Це також стосується скасування декларацій про згоду, наданих нам до дії GDPR, тобто до 25 травня 2018 року. Законність обробки ваших даних залишиться без змін, якщо не буде скасована.
11.7 Право на звернення до наглядового органу
Ви маєте право подати апеляцію до органу нагляду за захистом даних. Для цього ви можете звернутися до органу нагляду за захистом даних, який є компетентним для вашого місця проживання.
Орган захисту персональних даних в Україні
Уповноважений Верхової Ради України з прав людини;
у складі Секретаріату Уповноваженого діє Департамент з питань захисту персональних даних
01008, м. Київ-08, вул. Інститутська, 21/8
+380 44 253 81 94 – телефон для довідок з питань захисту персональних даних.
11.8 Обмежена дія GDPR
В окремих випадках права, передбачені пунктами 11.1-11.7 мають обмежене застосування через обмежену екстериторіальну дію GDPR.
11.9 Законодавство України
Закон України «Про захист персональних даних» доступний да посиланням: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17
Права суб’єкта персональних даних – стаття 8 Закону України «Про захист персональних даних».
12. Діти
Ця онлайн-платформа не призначена для дітей віком до 16 років.
13. Зміна політики захисту персональних даних
Ми залишаємо за собою право вносити зміни до наших заходів безпеки та захисту даних, наскільки це необхідно через технічний розвиток. У цих випадках ми також адаптуємо нашу політику захисту даних відповідно. Тому, будь ласка, зверніть увагу на чинну версію нашої політики захисту даних.
Дата останньої редакції: 05.07.2018
Інформація
>  Де придбати Buderus?
>  Виклик майстра
>  Сервісні центри Buderus
>  Каталог цін та обладнання
>  Актуальний курс євро
>  Навчання Buderus
>  Завантаження
  • Налаштування сookie

    Параметри конфіденційності дозволяють включити або відключити cookies.

Для повної функціональності цього сайту необхідні cookies. Будь ласка, включіть cookies і перезавантажте сторінку. Після оновлення буде показано діалогове управління cookies.

На цьому веб-сайті використовуються файли Cookie для підвищення функціональності, забезпечення зручності роботи і збору статистики. При натисканні на «Змінити» можна в будь-який час змінити налаштування файлів Cookie. Якщо ви дозволяєте використання файлів Cookie, натисніть «Згоден».

  • Змінити
  • Згоден
  • Наша политика cookie