This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-zno (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-28. The original page over time could change.
ЗНО — новини України та світу - Укрінформ

ЗНО

12 листопада

Школярам для участі у ЗНО потрібні ID-картки - Міносвіти

Міністерство освіти та науки радить школярам для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) та вступу до вишу завчасно потурбуватися про оформлення ID-картки.

7 листопада

У Центрі оцінювання розповіли, скільки завдань буде у тестах ЗНО-2019

Український центр оцінювання якості освіти затвердив характеристики сертифікаційних робіт з 11 предметів зовнішнього незалежного тестування.

22 жовтня

Медвиші цього року скоротили набір

Медуніверситети зменшили кількість зарахованих студентів як на бюджетні місця, так і на контракт, що свідчить про дієвість вимоги мінімального порогу сертифікату ЗНО в 150 балів, встановлення якого в Умовах прийому до закладів вищої освіти вимагало МОЗ.

МОЗ озвучив “поріг” на фармацію для ЗНО-2019

В умовах вступу до закладів вищої освіти на 2019 рік для фармацевтичних спеціальностей встановлено мінімальний поріг в 130 балів для другого та третього сертифікатів ЗНО.

ЗНО-2019: у МОЗ озвучили “новинку” для вступників у медвиші

Для вступу на медичні спеціальності з 2019 року будуть вимагати сертифікати ЗНО з математики або фізики.

16 жовтня

Назвали дати пробних ЗНО-2019

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться у другій половині березня 2019 року. Реєстрація на пробне ЗНО триватиме протягом січня.

1 жовтня

ЗНО-2019: стали відомі дати тестувань

У 2019 році реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 5 лютого і триватиме до 25 березня. Додаткового періоду для внесення змін у реєстраційні дані не буде.

Студенти коледжів складатимуть ДПА з двох предметів

У 2019 році студенти коледжів та учні закладів профтехосвіти складатимуть державну підсумкову атестацію у формі ЗНО з двох предметів.

25 вересня

Стало відомо, коли пройде ЗНО-2019

У 2019 році Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) відбудеться з 20 травня по 12 липня. Його учасники мають можливість скласти тести з чотирьох предметів.

14 вересня

Результати ЗНО можна було купити: поліція викрила масштабну фальсифікацію

Поліцейські викрили групу посадовців Українського центру оцінювання якості освіти, які незаконно завищували результати ЗНО і завдали збитків держбюджету на 7 млн грн.

18 серпня

Клімкін шокований результатами ЗНО з математики: Це тотальна катастрофа

Міністр закордонних справ Павло Клімкін шокований низькими результатами цьогорічного ЗНО з математики і заявляє, що без фундаментальних змін у підходах до викладання українці ризикують “опинитися ніде”.

17 серпня

Найкращі результати ЗНО: оприлюднили ТОП-10 навчальних закладів

КНП "Освітня агенція Києва" на основі даних звіту Українського центру оцінювання якості освіти про результати ЗНО-2018 року оприлюднила рейтинг навчальних закладів середньої освіти у Києві.

16 серпня

Лише половина випускників розв'язали задачу для 8 класу - центр оцінювання

Лише половина випускників шкіл, які складали ЗНО з математики, впоралися з завдання для 8 класу. 

15 серпня

На Луганщині до освітніх центрів "Донбас-Україна" звернулися майже 800 осіб

На Луганщині до освітніх центрів "Донбас-Україна", через які жителі окупованих територій  можуть вступати до українських вишів за спрощеною системою, звернулися 773 особи.

10 серпня

Львівські випускники за максимальні бали на ЗНО отримають гроші

У Львові випускники шкіл, які набрали на цьогорічному ЗНО 200 та 400 балів, отримають грошові винагороди.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-