This version of the page http://te.20minut.ua/Kult-podii (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-28. The original page over time could change.
Новини культури, культурний відпочинок у Тернополі, де і як відпочити - 20 хвилин Тернопіль

Культурний відпочинок

Читаю, бо мені це подобається

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Цікаві майстер-класи, спецпоказ фільму «2020. Безлюдна країна», кіносемінар від SMM-школи, «Жіноча локація» – «Радіус для...

На тернополян чекає три дні джазових контрастів

XVIII Міжнародний джазовий фестиваль JazzBez оселиться в Тернополі 7-9 грудня. 

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Майстер-клас із швидкочитання, виступ гурту E R I S E, концерт «Монюшко у різних куточках світу», концерт Сергія Бабкіна,...

Іграшки з глини, вовни та дерева представлені на виставці у Тернополі

Понад сто іграшок представлені на виставці «Українська традиційна народна іграшка руками дитини» у КЗТМР «Школа народних ремесел» на вулиці Новий Світ, 19. Переглянути виставку усі бажаючі зможуть до початку зими.  

У Тернополі виступить скрипаль з рок-оркестром

Концерт відбудеться 11 січня у Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка. Зі сцени звучатиме Музика Вівальді, Гріга, Coldplay, Imagine Dragons, Nirvana, AC/DC, Майкла Джексона, Ханса Ціммера. Квитки вже у продажі. Ціна - від 120 до 350 грн.

У Тернополі буде багато джазу

XVIII Міжнародний фестиваль Jazzbess у Тернополі відбудеться 7-9 грудня.

Фільм за мотивами роману лауреата Нобелівської премії з Бучача показали в Єрусалимі

Зйомки короткометражного фільму "Гість на одну ніч"  відбулись у містечку Бучач на Тернопільщині в серпні 2018 року. Стрічку вже презентували у Львові, Тель-Авіві та Єрусалимі.   

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Концерт гурту «Фіолет», перший прощальний тур Yurcash, вечірка «КаБАРе Муз», День пирога та вареника у «Шинку», виступ GypsyФраєр, полонезна вечірка,  концерт гурту Visions in Clouds,  а також  фільми, вистави і виставки чекають тернополян цими вихідними, 10-11 листопада.

Топ-5 місць для романтичних побачень у Тернополі : рекомендації тернополян

У кожної пари є свої особливі романтичні місця у місті, і тернополяни поділились ними із журналісткою “20 хвилин”.

Речі Дзідзя можна буде придбати сьогодні на аукціоні перед прем'єрою фільму

5 листопада творча команда фільму “DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ» разом з DZIDZIO (Михайлом Хомою) прибуває на зустріч з глядачами у Тернопіль. Зустріч відбудеться у кінотеатрі «Сінема Сіті» (ТРЦ «Подоляни»).

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Костюмована вечірка «Чарівний гарбуз», «Недільні посиденьки», Ternopil Gamedev Meetup, практичний семінар «Основи здорового харчування», а також  фільми, вистави і виставки чекають тернополян цими вихідними, 3-4 листопада.

“Дві гри достатньо, щоб підсісти”: тернополянин про “Мафію”

Гру придумав навесні 1986 року студент Дмитро Давидов. Згодом вона стала популярною у різних країнах Європи.

Свіжий випуск

№ 47 від 21 листопада 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up