This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-skola/ (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-27. The original page over time could change.
Школа — новини України та світу - Укрінформ

Школа

22 листопада

На Миколаївщині чотирьом школам досі не дали тепло

На Миколаївщині без тепла залишаються чотири школи у Єланецькому районі, проте цю проблему чиновники обіцяють вирішити до наступного тижня.

За два роки у Києві утеплили 225 шкіл та дитсадків

Київ за два роки виконав енергоефективні заходи у 225 школах та дитячих садках, що дало змогу скоротити енергоспоживання на 50%.

Найкращою будівлею у світі назвали бразильську школу-інтернат

Престижну премію RIBA вручають раз на два роки. У 2018 році журі Королівського інституту британських архітекторів визнало найкращим проект "Дитячого села" в Бразилії.

21 листопада

Уряд схвалив положення про санаторну школу

В Україні продовжать роботу санаторні школи, де можуть отримувати загальну середню освіту діти, що потребують тривалого лікування. 

На Київщині евакуювали школу через розпилений газ

На Київщині сталося два факти розпилення газу у школах, до лікарів зі скаргами на отруєння газом ніхто поки не звертався.

Українські школярі перемогли на технологічному конкурсі в Китаї

П'ятеро українських школярів взяли  участь у конкурсі The 2 Belt and Road Teenager Maker Camp and Teacher Workshop в Пекіні, та здобули перемогу в п'яти номінаціях.

20 листопада

ЄС створить власну школу розвідки

Рада ЄС затвердила рішення про створення власної школи розвідки.

18 листопада

У Шотландії викладатимуть уроки прав ЛГБТ у школах

Шотландія стала першою у світі країною, де у школах введуть уроки про права гомосексуальних, трансгендерних та інтерсекс-людей.

15 листопада

У Росії вчителька відгамселила школяра

Після публікацій про побиття школяра вчителькою в Хабаровському краї порушено кримінальну справу.

У Харкові шукають "мінувальника" двох шкіл

Правоохоронці шукають невідомого чоловіка, який повідомив інформацію, що не підтвердилася, про вибухівку у двох школах міста: № 54 і № 153.

14 листопада

Путін — злодій: російські школярі запустили челендж

Російські школярі і студенти влаштували челендж після новини з Красноярського краю, де вчитель насварила десятикласників за фразу "Путін - злодій" на дошці.

Українські школярі здобули медалі на міжнародній олімпіаді з астрономії

Президент Петро Порошенко привітав чотирьох українських школярів, які здобули дві срібні та дві бронзові нагороди на міжнародній олімпіаді з астрономії у Пекіні.

13 листопада

У Росії вчителька лякала учнів "охоронцями Путіна" через напис на дошці

Вчителька 10-го класу школи №20 в селищі Тайожному Красноярського краю РФ лякала учнів "розстрілом" і приїздом "охоронців Путіна" за напис "Путін - злодій", зроблений кимось із школярів на класній дошці.

У Херсоні через відсутність тепла 13 шкіл ідуть на вимушені канікули

З 14 по 17 листопада у херсонських школах через відсутність теплопостачання призупинено освітній процес. Учні 13 шкіл, постачальником теплоносіїв яких є АТ «Херсонська ТЕЦ», йдуть на вимушені канікули.

Нова початкова школа дасть результат через два роки – Міносвіти

Результат від впровадження нового стандарту початкової школи буде приблизно через два роки.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-