This version of the page http://pik.cn.ua/33901/ (193.151.107.238) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-27. The original page over time could change.
У Чернігові пройшло віче «Герої не вмирають», присвячене пам’яті Героїв Небесної Сотні | Події і коментарі

Вівторок, 27 листопада 2018, 01:04
Вхід Реєстрація
  • Головна

  • Чернігів

  • Ніжин

  • Прилуки

  • Фото-Відео

  • ФК Десна

  • ЄвроПодії

  • Архів виборів

  • Інтерв'ю

  • Блоги

  • Контакти

;

E-mail:

Пароль:

Я забув пароль
Увійти
Зареєеструватися

Вкажіть ваш E-mail:

На вказаний E-mail буде відправлено посилання за яким ви зможете втсановити новий пароль.
Нагадати пароль
Зареєеструватися

Популярні

У Чернігові пройшло віче «Герої не вмирають», присвячене пам’яті Героїв Небесної Сотні

09:21 21.02.2018    Версія для друку  Коментарі Оцінок:
0

Віче «Українська революція: від героїв Крут до героїв Небесної сотні», відбулося вчора, 20 лютого, на Красній площі Чернігова. Вшанувати пам'ять Героїв Небесної Сотні прийшли учасники подій Революції гідності, громадськість, представники органів влади та місцевого самоврядування.

Після завершення віче учасники заходу долучились до перегляду документального фільму «Небесна сотня» з циклу «Зима, що нас змінила» та фотовиставки Маріанни Харді та Віктора Кошмала в Обласному молодіжному центрі.

Цього ж дня заходи, присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні, відбулись і в районах області. Їх учасники висловили глибоку повагу до подвигу людей, які віддали свої життя за волю й незалежність України, вшанували світлу пам’ять Героїв хвилиною мовчання.

Керівники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники широких кіл громадськості та духовенства, учні та студенти місцевих навчальних закладів поклали квіти на могили Героїв Небесної Сотні Віктора Орленка у селі Талалаївці Ніжинського району та Андрія Мовчана у Великих Осняках на Ріпкинщині.

Крім того, у суботу, 18 лютого, у селищі Дмитрівка Бахмацького району відбувся мітинг-реквієм та покладанні квітів до могили Героя Небесної Сотні Василя Прохорського.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
До теми:
На Чернігівщині запалили свічки пам’яті
«Україна пам’ятає, світ визнає»: у Чернігові вшановують пам’ять жертв голодомору
У Чернігові пройшло віче «Героям Слава!»
Твитнуть

КОМЕНТАРI

 | 

КОМЕНТАРI FACEBOOK

Коментарів ще немає
Додати коментар
Ім'я
Код

(Оновити зображення коду)
Максимальний розмір коментаря 250 символів

Читайте також

У 10 областях України вводять воєнний стан. Чернігівщина серед них

Щойно депутати Верховної Ради України затвердила указ президента Петра Порошенка про введення воєнного стану. За відповідне рішення проголосували 276 депутатів. Під час виступу в Раді президент...  (Коментарів: 1)

Порошенко вирішив змінити свій указ про воєнний стан

Президент Петро Порошенко вирішив змінити свій указ про ведення воєнного стану, скоротивши його термін з 60 до 30 днів.  Про це він заявив під час заяви на телебаченні щодо воєнного стану,...

З’явився текст указу Порошенка про воєнний стан

Президент Петро Порошенко своъм указом ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 листопада 2018 року "Про надзвичайні заходи щодо забезпечення державного суверенітету і...

На Чернігівщині під час ліквідації пожеж вогнеборці виявили тіла двох загиблих людей

26 листопада о 07:50 до Служби порятунку "101" у Менському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с.Киселівка, що за 10 км від райцентру. Про це повідомляє У ДСНС в...

За 9 місяців Чернігівщина експортувала більше, ніж імпортувала

У січні-вересні зовнішній товарообіг Чернігівської області із 128 країнами-партнерами склав 895,6 мільйона доларів США — майже на 20% більше показника за аналогічний період попереднього року....