This version of the page http://www.nibulon.com/r/news.php?id=3403231 (91.200.60.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-23. The original page over time could change.
Укр Eng
Укр Eng
  • Закупівля сільгосппродукції
    Закупівельні ціни
    Поради щодо продажу сільгосппродукції
    Інформація для постачальників
    Калькулятор знижок
  • Реконструкція суднобудівно-судноремонтного заводу
    (Миколаїв)
  • Будівництво комплексу
    з перевалки зернових та олійних культур у складі перевантажувального термінала (Миколаїв)
  • КСВ
    Соціально відповідальний бізнес
    Соціальні звіти
    Спростування інформації в форумах, блогах
Новини компанії

«НІБУЛОН» ЗАЦІКАВЛЕНИЙ У РОЗВИТКУ СВОГО МІСТА ТА ВСІЄЇ УКРАЇНИ: ОСВІТЯНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ЗНАЙОМИТИСЯ З ПІДПРИЄМСТВАМИ КОМПАНІЇ

23 листопада 2018
20 листопада суднобудівний завод і перевантажувальний термінал ТОВ СП «НІБУЛОН» відвідали вчителі географії та економіки шкіл Миколаївщини, що проходять курси підвищення кваліфікації при обласному інституті післядипломної освіти.

Компанія «НІБУЛОН» виконувала роботи з благоустрою території, використовуючи екологічно-безпечний ґрунт

22 листопада 2018
На початку жовтня поточного року на адресу компанії «НІБУЛОН» надійшло письмове звернення, підписане першим заступником голови адміністрації Заводського району м. Миколаєва А. В. Яковиною, з проханням здійснити благоустрій території від ЖК «Рів’єра» до кафе «Golden River»: завезти ґрунт та спланувати територію на вищезазначеному об’єкті.

Керівництво «НІБУЛОНа» провело круглий стіл за участі провідних фінансових установ світу

21 листопада 2018
Минулого тижня в Женеві (Швейцарія) відбувся щорічний круглий стіл за участі делегації компанії «НІБУЛОН» на чолі з генеральним директором Олексієм Вадатурським та представників провідних фінансових установ світу, де були обговорені досягнення компанії за минулий маркетинговий рік та плани на майбутнє.
Всі новини
Основні події
НІБУЛОН – це більше ніж просто бізнес: здобутки компанії у 2017/18 МР (ВІДЕО)
14 листопада 2018
Ми зробили фільм про дух нашої компанії, про те, що об’єднує нас і запалює наші серця, про силу, яку ніщо не спинить. Фільм про нашу мету, про те, як ми до неї йдемо, про наш шлях і нашу команду. Ми віримо у заможну Україну, у могутній український флот і відомі на весь світ українські суднобудівні заводи. Віримо в майбутнє, яке творимо самі. Ми віримо в НІБУЛОН!
Актуальні теми
«НІБУЛОН» за допомогою телемосту запустив будівництво річкового термінала – з інвестфоруму в Запоріжжі
16 жовтня 2018
У ході форуму лідер аграрної галузі України компанія «НІБУЛОН» представила свій великий інвестиційний проект, цей комплекс – третє підприємство «НІБУЛОНа» в Запорізькій області.
«НІБУЛОН» продемонстрував черговий рекорд з обсягів відвантаження на експорт
04 жовтня 2018
За перший квартал поточного маркетингового року «НІБУЛОН» відвантажив на експорт найбільшу за весь час діяльності компанії, порівняно з аналогічними періодами інших років, кількість сільгосппродукції – 1 411 330 тонн.
Наші партнери:
  • Українська зернова асоціація
  • Українська аграрна конфедерація
  • Газета «Агропрофі»