This version of the page http://www.nibulon.com/r/news.php?id=3402627 (91.200.60.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-22. The original page over time could change.
Укр Eng
Укр Eng
  • Закупівля сільгосппродукції
    Закупівельні ціни
    Поради щодо продажу сільгосппродукції
    Інформація для постачальників
    Калькулятор знижок
  • Реконструкція суднобудівно-судноремонтного заводу
    (Миколаїв)
  • Будівництво комплексу
    з перевалки зернових та олійних культур у складі перевантажувального термінала (Миколаїв)
  • КСВ
    Соціально відповідальний бізнес
    Соціальні звіти
    Спростування інформації в форумах, блогах
Новини компанії

Компанія «НІБУЛОН» виконувала роботи з благоустрою території, використовуючи екологічно-безпечний ґрунт

22 листопада 2018
На початку жовтня поточного року на адресу компанії «НІБУЛОН» надійшло письмове звернення, підписане першим заступником голови адміністрації Заводського району м. Миколаєва А. В. Яковиною, з проханням здійснити благоустрій території від ЖК «Рів’єра» до кафе «Golden River»: завезти ґрунт та спланувати територію на вищезазначеному об’єкті.

Керівництво «НІБУЛОНа» провело круглий стіл за участі провідних фінансових установ світу

21 листопада 2018
Минулого тижня в Женеві (Швейцарія) відбувся щорічний круглий стіл за участі делегації компанії «НІБУЛОН» на чолі з генеральним директором Олексієм Вадатурським та представників провідних фінансових установ світу, де були обговорені досягнення компанії за минулий маркетинговий рік та плани на майбутнє.

Генеральна прокуратура України розпочала досудове розслідування кримінального правопорушення, до якого можуть бути причетні представники сайту «Стопкор» та ІА «Стоп корупції ТВ»

19 листопада 2018
15 листопада Генеральною Прокуратурою України розпочато досудове розслідування кримінального правопорушення за фактом розголошення даних досудового розслідування.
Всі новини
Основні події
НІБУЛОН – це більше ніж просто бізнес: здобутки компанії у 2017/18 МР (ВІДЕО)
14 листопада 2018
Ми зробили фільм про дух нашої компанії, про те, що об’єднує нас і запалює наші серця, про силу, яку ніщо не спинить. Фільм про нашу мету, про те, як ми до неї йдемо, про наш шлях і нашу команду. Ми віримо у заможну Україну, у могутній український флот і відомі на весь світ українські суднобудівні заводи. Віримо в майбутнє, яке творимо самі. Ми віримо в НІБУЛОН!
Актуальні теми
«НІБУЛОН» за допомогою телемосту запустив будівництво річкового термінала – з інвестфоруму в Запоріжжі
16 жовтня 2018
У ході форуму лідер аграрної галузі України компанія «НІБУЛОН» представила свій великий інвестиційний проект, цей комплекс – третє підприємство «НІБУЛОНа» в Запорізькій області.
«НІБУЛОН» продемонстрував черговий рекорд з обсягів відвантаження на експорт
04 жовтня 2018
За перший квартал поточного маркетингового року «НІБУЛОН» відвантажив на експорт найбільшу за весь час діяльності компанії, порівняно з аналогічними періодами інших років, кількість сільгосппродукції – 1 411 330 тонн.
Наші партнери:
  • Українська зернова асоціація
  • Українська аграрна конфедерація
  • Газета «Агропрофі»