This version of the page http://te.20minut.ua/mostcomment (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-21. The original page over time could change.
Найчастіше коментують

Найчастіше коментують

photo_camera play_circle_filled "Зовсім недоступне те розмитнення": на Підволочиському шосе "євробляхарі" влаштували акцію протесту

До Всеукраїнської акції протесту-непокори долучились і тернопільські власники автомобілів на євробляхах. Учасники акції частково обмежили рух на Підволочиському шосе 20 листопада: свої авто вони припаркували колонами з обох сторін вздовж дороги та кілька посеред дороги у вигляді острівців.  Вимагають, щоб депутати проголосували за постанову про заборону законів про розмитнення. А якщо ні, тоді президент має накласти вето на ці закони.

Ігор Мединський подав до суду на активіста Олега Синовця за "образу честі і гідності"

Позов до суду на активіста Олега Синовця подав начальник управління транспорту міськради Ігор Мединський. Посадовець вимагає захисту честі, гідності, ділової репутації, спростування недостовірної інформації. 

photo_camera play_circle_filled У Тернополі люди втретє зібралися на транспортне віче (оновлено)

Десятки тернополян прийшли о 12-й годині у неділю, 18 листопада на Театральний майдан на третє транспортне віче. Після обговорення ряду питань, вирішили, що 22 листопада потрібно йти у міську раду на сесію, щоб показати невдоволення новими тарифами і депутатам, і перевізникам.

"Тернопільелектротранс" підписав договір про закупівлю 20 автобусів за 408 000 євро

У  2019-ому в Тернопіль мають доставити 20 користованих автобусів MAN А21. Договір купівлі-продажу КП "Тернопільелектротранс" підписало з чеською фірмою ZEDEXO s.r.o вранці 19 листопада. Вартість одного автобуса - 20 400 євро. Загалом - 408 000 євро, які має виділити міська рада. 

Тернополяни масово пересідають на машини “секонд-хенд”

Автомобільні смаки тернопільських автолюбителів практично не змінилися, у порівнянні з минулими роком, розповідають у сервісному центрі МВС в Тернопільській області.  Ринок електрокарів автомобільного “секонд-хенду” продовжує планомірне зростання, кажуть в асоціації «Укравтопром»

Відважні, щирі та високі. Тернополянки розповіли, які чоловіки їм подобаються

Міжнародний день чоловіків відзначають 19 листопада. З нагоди цього дня, журналістка “20 хвилин” запитала тернопільських дівчат, за що вони люблять та цінують представників сильної статі.

"Бог вже все вирішив, хоча тобі лише 23..." Помер Володимир, який захворів на заробітках у Польщі

Серце Володимира Литвина перестало битись 17 листопада. Понад два місяці хлопець був у комі. 

"Не потрібно при кожному поході в лікарню дякувати лікарям з власних кишень". У Тернополі обговорювали шляхи подолання корупції

Перший ярмарок антикорупційних ініціатив працював у Тернополі у вівторок, 20 листопада.   Зацікавлені тернополяни та громадські організації разом шукали шляхи вирішення корупційних питань.

Кому належить Почаївська лавра: хто зацікавлений ховати правду (ставте питання)

Почаївська лавра потрапила в черговий скандал. Про те, кому насправді належить церковна святиня, чи задіяні місцеві чиновники в підробці документів, поговоримо під час прямого ефіру у четвер, 22 листопада.

"Йому мало б виповнитися 50, якби не війна..." Прийдіть на поминальну службу за хірургом Михайлом Стасівим

Поминальна служба за Михайлом Стасівим - тернополянином, який поліг за Україну в російсько-українській війні, відбудеться 20 листопада о 8.15 у Церкві Матері Божої Неустанної Помочі у Тернополі на бульварі Данила Галицького, 1а.  

Залізничний вокзал досі без циферблатів

Уже майже три місяця ремонтують циферблати із залізничного вокзалу, які не працюють від 27 серпня.  Ремонт, як пояснили на вокзалі, триває довго, бо немає запчастин. 

Біля стадіону ДТП: тролейбус врізався у джип

Аварія трапилась 19 листопада близько 14.00 на проспекті Степана Бандери. В момент зіткнення в салоні тролейбуса було чимало пасажирів. Потерпілих, ніби, немає, кажуть свідки ДТП

play_circle_filled Відео дня: Тернопіль починає засипати снігом

Перший сніг у Тернополі почав падати ще у суботу, 17 листопада, але він був ледь помітним. А в неділю, 18 листопада, пішов лапатий сніг. 

Погода у Тернополі на 18 листопада

З ранку до самого вечора у Тернополі небо буде вкрите хмарами. Без опадів.  

Чи важко бути чоловіком? (опитування)

Суспільство накладає на чоловіків певні обов'язки: він має бути сильним, ніколи не плакати і не давати слабинку. До Міжнародного дня чоловіків, який відзначають 19 листопада, редакція "20 хвилин" вирішали запитати читачів, чи важко бути чоловіком.

На Микулинецькій п'яний водій без прав потрапив у ДТП

Аварія трапилася між автомобілями "Опель" та "Хонда Акорд" на вул. Микулинецькій 19 листопада, близько 18-ї години. На місце події одразу ж вирушив один з екіпажів.

Які автомобілі були у Тернополі на початку 2000-х

Фото раритетних тернопільських машин кінця 90-х-початку 2000-х опублікував на своїй сторінці в соцмережі колекціонер світлин старого Тернополя Віктор Мадрі

photo_camera play_circle_filled На Симоненка два ОСББ не можуть поділити територію біля будинків (відео)

Ранок 20 листопада для мешканців будинку на вул. Симоненка, 5 розпочався із конфлікту з сусіднім ОСББ - вул. Симоненка, 5А. Конфлікт, як розповіли мешканці, уже не перший день, бо останнє ОСББ вирішило облаштувати парковку із шлагбаумами. Представники одного ОСББ кажуть, що це їхня територія, представники іншого, що їхня. 

photo_camera На Лановеччині в останню дорогу провели військового Руслана Романюка, якого вбили у Дніпрі

Похорон військовослужбовця Руслана Романюка відбувся 18 листопада у рідному селі Білозірка, що на Лановеччині. Попрощатись із військовим прийшли кілька сотень людей. Провели Руслана Романюка із військовим оркестром. 

photo_camera Готуємо стейк з овочами-гриль

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Соковитий стейк зі свинини, смажений на грилі з овочами, — дуже популярний у гостей ресторану „Гуцульщина”, що на вул. Об’їзній. У його непевершеному смаку переконалася і я, коли завітала до цього закладу.

Свіжий випуск

№ 45 від 5 листопада 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up