This version of the page http://te.20minut.ua/Avto (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-18. The original page over time could change.
Автомобільні новини, новини авто й мото тематики - 20 хвилин Тернопіль

Авто

Рада ухвалила нові правила розмитнення авто на єврономерах

Чи користуються тернопільські водії паском безпеки (опитування)

Верховна Рада ухвалила рішення про збільшення штрафу за водіння без паска безпеки. Він зросте у 17 разів і становитиме 850...

Реєстрація електромобіля: як це зробити і у скільки обійдеться

Найпопулярнішою маркою залишається Nissan. У 2018-му таких авто зареєстрували на 84% більше, ніж минулого року. Вартість...

На "Дружбі" п'яний водій скоїв ДТП

Аварія трапилась в неділю, 8 липня близько 22.00 по вул. М. Кривоноса. Водій автомобіля "ВАЗ" зіткнувся із автомобілем...

Отримуємо посвідчення водія: покрокова інструкція

Іспит на отримання посвідчення водія складається з двох частин: теоретичної та практичної. Мова іспиту на вибір: українська...

Як отримати іншу категорію для водійського посвідчення

Більше десяти категорій замість колишніх п’яти з’явились у європейському і вітчизняному законодавств. Для деяких категорій прав встановлені певні обмеження за віком.

Як не купити «проблемне авто»

Якщо авто виявляється “проблемним”, власник не зможе ним більше користуватися, матиме справу з поліцією. Авто скоріш за все заберуть на арештмайданчик. Договір купівлі-продажу укладається безкоштовно при перереєстрації авто та заповнюється адміністратором в електронній формі.

Водіям Тернопільщини нагадують про нові правила та нові штрафи

Обмеження швидкості, впровадження відеофіксації, зміни до порядку видачі посвідчення водія, посилення відповідальності за керування транспортом у нетверезому стані та збільшення розміру штрафів – такі нововведення вступили в дію 1 січня 2018 року.

У Тернополі шукають водія темної «дев’ятки», який збив перехожу

  9 березня на переході біля «Галанту» потерпіла тернополянка Кермувальник втік з місця пригоди на темній «дев’ятці»

play_circle_filled Коли і де саме з'являться платні дороги

За оптимістичним сценарієм, наступного року в Україні почнуть будувати платні дороги. Перший платний автошлях ми побачимо вже через чотири-п'ять років.

Як розпізнати і не купити авто-двійника

Схема проста: Під викрадений або нерозмитнений автомобіль підбирають схожий за кольором, або типом кузова. Після цього номер кузова перебивають. І друкують підроблений техпаспорт. Таким чином з’являються дві ідентичні автівки.

Які автомобілі найчастіше купують тернополяни

Не дивлячись на кризу і війну, тернополяни все більше купують авто. Найпопулярнішими є Opel Astra, Renault Mеgane, Volkswagen Passat та Ford Focus

Коли можна сідати за кермо після 100 г випитої горілки

П’яних водіїв працівники ДАІ виявляють за допомогою німецького приладу Drager або ж за наявності зовнішніх ознак сп’яніння відправляють на медичне освідчення.

Перше посвідчення водія українцям видаватимуть на 2 роки - подробиці

Відтепер, перше посвідчення водія у сервісних центрах МВС видаватиметься на 2 роки з правом обміну на постійне у разі, якщо протягом двох років з дня його видачі не було 3 і більше адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

Тернопільські водії були не готові до ожеледиці. Поради від поліції

Вранці на дорогах Тернополя спостерігалася ожеледиця. Багато водіїв були цілковито не готовими до цього і не змінили на своїх автомобілях літню гуму на зимову. Через це їх позашляховики буксували на дорозі. 

Свіжий випуск

№ 45 від 5 листопада 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up