This version of the page http://oridu.odessa.ua/?fil=news/golovna/index (81.25.228.227) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-18. The original page over time could change.
ОРІДУ НАДУ при Президентові України
Написати листа
НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ карта сайту
Атестація з державної мови Іноземному
абітурієнту Довідник
телефонів Безкоштовні
навчальні
програми Доступ до публічної інформації Реквізити оплати
за навчання Студентське
самоврядування
інституту

17 листопада відбувся День відкритих дверей в інституті

17 листопада 2018 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся День відкритих дверей. У заході взяли участь майже 300 школярів, які навчаються в 9-11 класах загальноосвітніх шкіл міста Одеси та Одеської області.

Фотогалерея Детальніше

Візит до інституту делегації Генерального консульства КНР в Одесі

14 листопада 2018 року ОРІДУ НАДУ при Президентові України з робочим візитом відвідали Генеральний консул КНР в Одесі Сун Ліцюнь, заступник Генерального консула Чень Юйжун та віце-консул Ван Чі.

Дипломати зустрілися з директором інституту Миколою Іжею та співробітниками відділу комунікацій. Керівник закладу привітав Генерального консула з призначенням на посаду, надав інформацію про систему підготовки управлінських кадрів в Україні та основні напрямки діяльності інституту. Також, Микола Іжа відзначив розвиток міжнародної співпраці закладу та висловив подяку за підтримку з боку Генерального консульства у налагодженні професійних контактів з вищими навчальними закладами Китаю, зокрема – з Пекінським адміністративним інститутом.

Фотогалерея Детальніше

Стажування в Німецькому університеті адміністративних наук м. Шпайєр

В період з 05 по 09 листопада 2018 року доцент кафедри української та іноземних мов Андрій Маєв та провідний фахівець відділу комунікацій Наталія Нефьодова пройшли стажування в Німецькому університеті адміністративних наук м. Шпайєр (Німеччина, НУАН). Головною метою стажування, що фінансувалося Німецькою службою академічних обмінів (DAAD), було ознайомлення на практиці з роботою міжнародного офісу задля подальшого впровадження іноземного досвіду в роботі інституту та реалізації спільних освітніх проектів.

Фотогалерея Детальніше

Представники інституту приєдналися до написання
Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності

09 листопада 2018 року відбувся радіодиктант національної єдності, присвячений Дню української писемності та мови. До написання диктанту долучилися завідувачі кафедр, декани факультетів, слухачі та студенти ОРІДУ НАДУ при Президентові України.



Фотогалерея

Інтелектуальна гра ЩО? ДЕ? КОЛИ?

8 листопада 2018 року в ОРІДУ НАДУ при Президентові України відбулася VІІ щорічна гра «Що? Де? Коли?». Організували та провели інтелектуальну гру викладачі кафедри менеджменту організацій та студенти факультету менеджменту та бізнес-технологій. У грі прийняли учать девять команд. Кожна команда складалася з 6 студентів, включаючи капітана команди, а також викладача, якого команди обирали, шляхом жеребкування.

Фотогалерея Детальніше

8 листопада 2018 року Четвертий науковий англомовний семінар "New insights in public administration" (Нове розуміння публічного управління)

В рамках дисциплін «Мистецтво комунікації та представлення наукових результатів іноземною мовою» та «Іноземна мова в професійній діяльності дослідника публічного управління та адміністрування» відбувся четвертий щорічний науковий англомовний семінар "New insights in public administration" (Нове розуміння публічного управління), який був організований завідувачем кафедри української та іноземних мов Колісніченко Н.М. Захід розпочався вітальними словами Іжі М.М., директора інституту, Матвєєнко І.В., заступника начальника відділу з координації наукової роботи та докторантури, які привітали учасників заходу, підкреслили значення вивчення іноземної мови у підготовці аспірантів - здобувачів ступеня доктора філософії, побажали активного використання навичок іншомовного спілкування в професійній та науковій діяльності. Тематика заходу розкривала напрямки дисертаційних досліджень аспірантів другого року всіх форм навчання.

Фотогалерея Детальніше

Експертна думка на сьомому каналі “Єдине вікно” на митниці — менше паперів, швидше проходження

07.11. 2018 року доцент кафедри державознавства і права Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Фальковський А.О. взяв участь у якості експерта з правових питань у телевізійній програмі на Сьомому каналі, присвяченій розгляду проблеми реформування митного законодавства, запровадження системи «єдиного вікна» при оформленні товарів на митниці. В ході фахової дискусії були розглянути питання кількості та якості роботи контролюючих органів в портах України, доцільності їх реформування в контексті європейської інтеграції.

Фотогалерея Експ. думка

6 листопада 2018 року

Директор інституту М.М. Іжа провів нараду з керівниками структурних підрозділів, завідувачами кафедр та науково-педагогічними працівниками. На зустрічі також були присутні перший заступник директора М.П. Попов, відповідальний секретар приймальної комісії Н.М. Колісніченко та начальник відділу профорієнтації та конкурсного відбору А.Ю. Гулєвич.

Фотогалерея Детальніше