This version of the page http://www.kvsz.com/index.php/ua/pres-tsentr (185.68.16.128) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-12. The original page over time could change.
Новини

Четвер, 08 листопада 2018 14:35

КВБЗ, УЗ, General Electric та УкрНДІВ проводять пробігові випробування тепловоза «Тризуб»

Teplovoz GE ispitaniya
Сьогодні, 8 листопада 2018 року, почалися пробігові випробування на Укрзалізниці першого тепловоза компанії General Electric - ТЕ33АС «Тризуб». Він уперше самостійно виїхав за ворота Крюківського вагонобудівного заводу, де тривало кінцеве складання локомотива, і прибув на залізничну станцію Крюків-на-Дніпрі.

Тут його проводжали у перший випробувальний рейс група керівників і працівників Укрзалізниці на чолі з директором з інженерно-технічного забезпечення Григорієм Бойком, представники КВБЗ на чолі з головою наглядової ради Володимиром Приходьком та інші.

Докладніше ...
Четвер, 18 жовтня 2018 14:34

Володимир Приходько на ЦТС про співпрацю КВБЗ та Alstom

Prihodko CTS
Інформаційний портал «Центр транспортних стратегій» 17 жовтня поточного року надрукував під рубрикою «Думка» статтю голови наглядової ради ПАТ «КВБЗ» Володимира Приходька. Про актуальність теми говорить заголовок «Виробництво електровоза для УЗ має бути локалізовано в Україні».

Володимир Іванович згадує історію співпраці України і Франції в питаннях вагонобудування, яка розпочалася у 1990-ті роки і відіграла важливу роль у справі створення українського пасажирського вагона, лінійки візків для транспорту соціального призначення від Крюківського вагонобудівного.

Докладніше ...
Вівторок, 16 жовтня 2018 13:03

На КВБЗ триває остаточне складання 8 локомотивів General Electric

GE na KVSZ october 1
Як відомо, 25 вересня у порт Чорноморська прибуло чергове судно з США з вантажем локомотивів від компанії General Electric. Доставлено, як і планувалося, 7 тепловозів TE33AC. Другого жовтня нову партію тепловозів GE спеціальним рейсом доставлено в Кременчук, на Крюківський вагонобудівний завод для подальшого складання. Нагадаємо також, що перший локомотив прибув 10 вересня поточного року.

Докладніше ...
П'ятниця, 12 жовтня 2018 14:46

На КВБЗ закінчують складання першої партії пасажирських вагонів для Укрзалізниці

Pass vagoni october1
Перші вісім купейних вагонів моделі 61-779, п’ять з яких так звані штабні, з обладнаним спеціальним купе для начальника поїзда, КВБЗ має передати замовнику, Укрзалізниці, наприкінці жовтня. Їх складання практично завершено, на нові вагони чекають пробігові випробування, а далі прискіпливі оглядини приймальної комісії УЗ. Усього ж у четвертому кварталі 2018-ого корпус пасажирського вагонобудування має передати на здавання 25 купейних вагонів.

Докладніше ...
Четвер, 27 вересня 2018 17:58

Про якісний побут мешканців Раківки дбають далеко не всі обрані ними депутати

Komissiya GKG
27 вересня відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, енергозбереження, транспорту, зв’язку та IT-технологій, яку очолює Віталій Котляр від фракції політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». А її склад наступний: Геннадій Іванян, заступник голови комісії від фракції «Опозиційний блок»; Олександр Кальченко,секретар комісії від фракції УКРОП; Валентин Курченко-Гай від фракції політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка»; Валентина Гордєєва від фракції політичної партії «Об'єднання «САМОПОМІЧ»; Сергій Мельник від фракції «Рідне місто»; Олена Мосієнко від фракції «Поруч».

Докладніше ...
П'ятниця, 21 вересня 2018 14:33

КВБЗ – це не тільки вагони, а й долі кожного з нас

Вітаємо всіх працівників КВБЗ, ветеранів, молодь, що тільки починає трудовий шлях, з професійним святом – Днем машинобудівника. Шлемо поздоровлення також колегам і партнерам з машинобудівних підприємств в Україні та за кордоном!

ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» – одне з найбільших машинобудівних підприємств і найвідоміший виробник транспортних засобів в Україні. Основна спеціалізація – виробництво рейкового рухомого складу.

Докладніше ...
П'ятниця, 21 вересня 2018 11:27

Володимир Приходько:«Переговори КВБЗ на InnoTrans-2018 йдуть на найвищому рівні»

InnoTrans 2018 5
Як ми вже повідомляли, група фахівців Крюківського вагонобудівного заводу на чолі з президентом компанії Володимиром Приходьком працює в Берліні, де з 18 по 21 вересня проходить Міжнародна транспортна виставка InnoTrans-2018.

Ми подзвонили Володимиру Івановичу і попросили відповісти на кілька запитань. Він повідомив, що дзвінок застав його на виході з переговорного центру, де тільки що закінчилися переговори з представниками компанії Alstom Transport.

Докладніше ...
Четвер, 20 вересня 2018 14:18

До професійного свята машинобудівників

Den mashinostroitelya 10
Правління та профком ПАТ «КВБЗ» видало наказ-постанову «Про заохочення з нагоди свята – Дня машинобудівника». Вшановувати кращих напередодні професійного свята, яке цього року машинобудывники святкують 23 вересня, - давня традиція Крюківського вагонобудівного.

Перш за все поповнилася когорта людей, які отримали найвищу відзнаку на КВБЗ – звання «Почесний вагонобудівник». Ним став головний спеціаліст проектно-конструкторського управління, колишній головний конструктор транспорту соціального призначення, лауреат Державної премії України Георгій Ігнатов. «За вагомий внесок у розвиток вітчизняної галузі пасажирського вагонобудування, розробку та впровадження нових видів техніки і стандартів, плідну співпрацю с Укрзалізницею, за багатолітню плідну працю на Крюківському вагонобудівному», – говориться у рішенні правління.

Докладніше ...
Підписатися на цей канал RSS
Go Top