This version of the page http://www.khai.edu/ua/studentu/samodeyatelnost/ (185.25.118.27) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-11. The original page over time could change.
Самодіяльність | ХАИ
bell Created using Figma Vector Created using Figma calendar Created using Figma earth-globe Created using Figma envelope Created using Figma Fax 1 Created using Figma Vector Created using Figma Vector Created using Figma telephone-handle-silhouette Created using Figma
Календар Розклад занять
UKR
EN
RU
Телефон: (057) 788-40-00 (057) 788-40-09 E-mail: khai@khai.edu
Календар Розклад занять
UKR
EN
RU
Зворотній зв'язок Телефон: (057) 788-40-00 E-mail: khai@khai.edu
Самодіяльність
ГоловнаСтудентуСамодіяльність

Різноманітна самодіяльність студентів і їх участь в культурних, спортивних, соціальних та інших заходах, які підтримуються вузом, також є прекрасним полем для культивування проектної діяльності. Цікава і насичена студентське життя в університеті ХАІ - функціонують студентські наукові гуртки, КВН, художня самодіяльність, літній табір відпочинку для студентів.

КВК

Мабуть, саме КВНщики ХАІ більш, ніж хто б то не було, визначили стиль другого покоління команд Клубу. Базуючись на "новосибірської школі", вони адаптували її для нових тем і нових вимог видовищності, зробивши в той же час чимало власних відкриттів і по праву ставши "класиками КВН" середини 90-х років.

Невипадково згідно глядацькому рейтингу 1996 року команда КВН ХАІ є кращою за 10 років з моменту відродження телевізійного Клубу. Розминки, зіграні цієї командою, по тим же опитуванням, поступаються тільки розминкам із залом на міжнародних зустрічах. Знамениті харків'яни і своїм абсолютно невизначеним і в той же час надзвичайно яскравим іміджем, складеним з "білих піджаків", "рок-н-ролу" і постійних героїв "лінійки".

Читати більше
Ансамбль бального танцю Мрія

Ансамбль бального танцю заснований в ХАІ в 1972 році З 1982 року зі студентським ансамблем почали працювати Галина Володимирівна і Володимир Степанович Кабарухіни (випускники ХАІ 1987 року) - танцюристи міжнародного класу, професійні тренери-педагоги. Студентський ансамбль з 1982 по 1985 роки виступав на міжвузівських фестивалях, популярних в той час, "Студентська весна", став лауреатом "Студентської осені" 1982 року серед авіаційних вузів СРСР (в той час це був єдиний студентський колектив бального танцю), переможцем "Студентської весни "1983-1986 рр. У 1985 р за підтримки керівництва інституту і профспілкового комітету ХАІ був створений танцювальний клуб. В цьому ж році був здійснений перший набір дітей та ансамбль отримав назву "Мрія".

Читати більше
Духовий оркестр ХАІ

Національний самодіяльний духовий оркестру ХАІ має славну історію. Музику в ХАІ любили завжди, тому одним з перших «підрозділів» Харківського авіаційного інституту по праву стали духовий ансамбль, струнний ансамбль і хор. Варто зазначити, що жодне урочистий захід за майже 90-річну історію ХАІ не минало без участі оркестру. Його вихованцями стали багато відомих випускники ХАІ - серед них Головні конструктори, Головні інженери, відомі вчені.

Читати більше

Дізнайся більше про спеціальності ХАІ

Дізнатися