This version of the page http://btu-center.com/news/propozits-ya-dnya/ (185.68.16.192) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-10. The original page over time could change.
Пропозиція дня
youtube
UA RU EN

Пропозиція дня

Несприятливі погодні умови 2012 року, високі температури вдень при недостатній кількості вологи, прискорюють фенологічні фази росту і розвитку сільськогосподарських рослин. Озимі зернові культури станом на 1 червня вже в фазі молочної стиглості. Внесені мінеральні добрива та засоби захисту рослин мало що впливають на стан рослин в зв‘язку з погодою. Ослаблені рослини уражуються хворобами, які інтенсивно розвиваються і пошкоджують прапорцевий листок, від якого залежить урожай. У період, коли рослини знаходяться в економному режимі по волозі, зменшується фотосинтез, а тим самим і відтік поживних речовин в колос для формування зерна. Це все може спричинити невиповненість зерна та погіршити його якість.


В даний момент ситуацію частково можна виправити, використовуючи Біокомплекс-БТУ по вегетації для озимих в баковій суміші з прилипачем Липосам.

+

Біокомплекс-БТУ пригнітить розвиток хвороб, збалансує живлення рослин макро- і мікроелементами, а прилипач Липосам зніме з рослин стрес від високих температур, зменшить випаровування вологи через листову поверхню.

Публікації