This version of the page http://www.nibulon.com/news/novini-kompanii.html (91.200.60.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-07. The original page over time could change.
Новини компанії
Укр Eng
Укр Eng
Новини компанії
Когнітивний дисонанс неякісної журналістики: «акули пера» продовжують клепати низькопробні замовні тексти
2 листопада 2018
Днями ряди ЗМІ, які впевнено закопують свою репутацію в глибоку яму з інформаційним багном, поповнилися.
Прочитали: [709]
Офіційна заява з приводу включення О. О. Вадатурського та ТОВ СП «НІБУЛОН» до санкційних переліків фізичних та юридичних осіб, щодо яких введені спеціальні економічні заходи на території Росії
1 листопада 2018
Офіційно повідомляємо, що ні Олексій Опанасович Вадатурський, ні ТОВ СП «НІБУЛОН» не мають на території Російської Федерації будь-яких рахунків, майна чи підприємств.
Прочитали: [943]
Олексій Вадатурський – капітан українського агробізнесу
29 жовтня 2018
Олексій Вадатурський увійшов до першої трійки кращих керівників України.
Прочитали: [627]
Новий вид діяльності: компанія «НІБУЛОН» зайнялася прийманням, очищенням, сушінням та зберіганням рису
25 жовтня 2018
Сьогодні перевантажувальний термінал компанії в Голій Пристані вже прийняв та обробив 4000 тонн рису.
Прочитали: [931]
«НІБУЛОН» – ЦЕ ГРАНДІОЗНО»: ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ УКРАЇНСЬКОЇ АКАДЕМІЇ ЛІДЕРСТВА
19 жовтня 2018
Сьогодні перевантажувальний термінал і суднобудівно-судноремонтний завод ТОВ СП «НІБУЛОН» відвідали студенти Української академії лідерства з 16 областей України.
Прочитали: [571]
До Генеральної прокуратури України подано повідомлення про вчинення кримінального правопорушення, до якого можуть бути причетні представники сайту «Стопкор» та ІА «Стоп корупції ТВ»
18 жовтня 2018
17 жовтня 2018 року до Генеральної прокуратури України подано повідомлення про вчинення кримінального правопорушення (в порядку ст. 214 КПК України).
Прочитали: [1109]
Чергове поповнення нібулонівського флоту: ССЗ «НІБУЛОН» спустив на воду буксир проекту POSS-115
17 жовтня 2018
16 жовтня суднобудівно-судноремонтний завод «НІБУЛОН» спустив на воду лінійний буксир проекту POSS-115 «NIBULON-8».
Прочитали: [844]
ЧЕРГОВА ПОРЦІЯ НЕПРАВДИВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ВІД ЗМІ (СПРОСТУВАННЯ)
17 жовтня 2018
Останнім часом, на превеликий жаль для кожного з нас, багато представників ЗМІ у постійній погоні за «сенсаціями» усе рідше і рідше переймаються питанням достовірності, точності та повноти поданої ними інформації та насичують інформаційний простір усе більшою кількістю фейків та неправдивої інформації.
Прочитали: [15]
«НІБУЛОН» за допомогою телемосту запустив будівництво річкового термінала – з інвестфоруму в Запоріжжі
16 жовтня 2018
Подія відбулася 12 жовтня в Запоріжжі під час форуму, відразу після того, як голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль вручив Олексію Вадатурському Дозвіл на виконання будівельних робіт для спорудження термінала, який завдяки підтримці керівництва області вдалося отримати в оптимальні терміни.
Прочитали: [4184]
«НІБУЛОН» розпочав реалізацію проекту з будівництва перевантажувального термінала в с.Тернівка Запорізької області (ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ)
12 жовтня 2018
Сьогодні в м. Запоріжжя відбувся ІІІ Міжнародний форум Інтеграції та Кооперації «InCo Forum 2018», участь у якому взяв генеральний директор ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський.
Прочитали: [710]
«НІБУЛОН» продовжує реалізовувати інвестиційні проекти на Запоріжжі
11 жовтня 2018
Черговий інвестиційний проект «НІБУЛОНа» на Запоріжжі — це додатковий прибуток для місцевих аграріїв, значні стабільні надходження до районного та обласного бюджетів, нові робочі місця та поштовх для розвитку багатьом іншим галузям економіки нашої країни.
Прочитали: [862]
«НІБУЛОН» за безпечну утилізацію батарейок
9 жовтня 2018
Світовий прогрес не стоїть на місці, і разом із цим у сучасному світі актуальності набирає питання екологічної доцільності і захисту довкілля від техногенних факторів, адже більшість людей навіть не замислюється над тим, якої шкоди може завдати звичайна буденна річ. Така, як наприклад, маленька батарейка.
Прочитали: [420]
Вгору