This version of the page http://mvs.gov.ua/ua/pages/67_Vidomchi-akti.htm (78.109.18.10) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-03. The original page over time could change.
Відомчі акти
03.11.2018 Сторінка міністра
UARUEN
Міністерство
внутрішніх справ України 01601, м. Київ, вул. Академіка Богомольця, 10
Контакти
з по
Пошук по сайту

Міністерство внутрішніх справ України

Автоматична інформаційно-довідкова служба:
(044) 256-03-33

Канцелярія:
(044) 256-16-27

Факс:
(044) 253-64-04

Інформаційні запити засобів масової інформації

e-mail: zmi@mvs.gov.ua

Телефон "Довіри" Управління у справах учасників АТО

(044) 256-17-20
вівторок та четвер
(крім державних свят)
з 10:00 до 12:00
та з 15:00 до 17:00
ГУМВС України в Київській області
Київ
Лвів
Луцьк
Рівне
Ужгород
Івано-Франківськ
Тернопіль
Чернівці
Хмельницький
Житомир
Вінниця
Чернігів
Черкаси
Суми
Полтава
Харків
Кіровоград
Дніпропетровськ
Луганськ
Донецьк
Запоріжжя
Херсон
Миколаїв
Одеса
Сімферополь
Київська областьЛьвівська областьВолинська областьРівненська областьЗакарпатська область
Івано-Франківська областьТернопільська областьЧернівецька областьХмельницька областьЖитомирська область
Вінницька областьЧернігівська областьЧеркаська областьСумська областьПолтавська область
Харківська областьКіровоградська областьДніпропетровська областьЛуганська областьДонецька область
Запорізька областьХерсонська областьМиколаївська областьОдеська областьАР Крим область

Відомчі акти

  • Наказ №1352 від 26.12.2016 "Про затвердження Тимчасового порядку забезпечення охорони судів, органів та установ системи правосуддя, а також підтримання громадського порядку в них"

     

     

    МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

    НАКАЗ

    26.12.2016

    м. Київ

    №1352

    Про затвердження Тимчасового порядку забезпечення охорони судів, органів та установ системи правосуддя, а також підтримання громадського порядку в них

    Відповідно до підпункту 1 пункту 44 розділу ХІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Законів України «Про Національну поліцію» та «Про Національну гвардію України»

    НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Тимчасовий порядок забезпечення охорони судів, органів та установ системи правосуддя, а також підтримання громадського порядку в них, що додається.

    2. Начальникам головних управлінь Національної поліції в областях та м. Києві, командувачеві Національної гвардії України вжити заходів щодо забезпечення належного виконання Тимчасового порядку забезпечення охорони судів, органів та установ системи правосуддя, а також підтримання громадського порядку в них.

    3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Ярового С.А. та т.в.о. Голови Національної поліції України Трояна В.А.

     

    Міністр

     

    А.Б. Аваков

     

    ТИМЧАСОВИЙ ПОРЯДОК забезпечення охорони судів, органів та установ системи правосуддя, а також підтримання громадського порядку в них - ЗАВАНТАЖИТИ

     

    детальніше
  • Наказ №1019 від 12.12.2017 "Про заходи з виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2016 року № 113-р"

     

     

    МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

    НАКАЗ

    12.12.2017

    м. Київ

    №1019

    Про заходи з виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2016 року № 113-р

    Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2016 року № 113-р «Про затвердження Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період 2020 року»

    НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити такі, що додаються:

    1) План заходів Міністерства внутрішніх справ України щодо виконання Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2020 року» (далі – План);

    2) Систему моніторингу та оцінки Плану заходів Міністерства внутрішніх справ щодо виконання Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2020 року»;

    3) Методичні рекомендації щодо виконання Плану заходів Міністерства внутрішніх справ України щодо виконання Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2010 року».

    2. Головам Національної поліції України, Державної міграційної служби України, Державної прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, командувачу Національної гвардії України, керівникам структурних підрозділів апарату МВС, територіальних органів з надання сервісних послуг, закладів, установ і підприємств, що належать до сфери управління МВС, забезпечити реалізацію передбачених Планом заходів у встановлені строки.

    До 20 січня щороку подавати до Департаменту аналітичної роботи та організації управління МВС (Вербенський М. Г.) на електронних та паперових носіях (електронна адреса: vgorbacheva@mvs.gov.ua , телефон для довідок 256-17-66) інформацію про стан виконання заходів відповідно до визначених індикаторів.

    3. Департаменту аналітичної роботи та організації управління МВС забезпечити узагальнення поданих матеріалів та інформування щороку, до 10 лютого, Міністерства соціальної політики України.

    4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ МВС від 27 січня 2017 року № 65 «Про створення у МВС міжвідомчої робочої групи».

    5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра з питань європейської інтеграції Дєєву А. Є та Департамент формування політики щодо підконтрольних Міністрові органів влади та моніторингу (Боднар В. Є.).

     

    Міністр

     

    А. Б. Аваков

     

    План заходів Міністерства внутрішніх справ України щодо виконання Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2020 року - ЗАВАНТАЖИТИ

     

    СИСТЕМА МОНІТОРИНГУ ТА ОЦІНКИ План заходів Міністерства внутрішніх справ України щодо виконання Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2020 року - ЗАВАНТАЖИТИ

     

    Методичні рекомендації до Плану заходів Міністерства внутрішніх справ України щодо виконання Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2020 року - ЗАВАНТАЖИТИ

     

     

     

    детальніше
  • ВИМОГИ до створення і впровадження єдиної системи електронного документообігу в Міністерстві внутрішніх справ України та центральних органах виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується КМУ через Міністра внутрішніх справ України

    ЗАВАНТАЖИТИ

    детальніше
  • Перелік відомостей, що становлять службову інформацію в системі МВС України ( Затверджено Наказом МВС України від 27 травня 2016 року №432 )

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    детальніше
  • Відомчі акти - Наказ МВС від 21.12.2015 №1606 ''Про затвердження планів перевірок додержання ліцензіатами вимог Ліцензійних умов на І квартал 2016 року''

    Дивитись (скачати)

    детальніше