This version of the page http://www.concert.ua/event/parfyumer-07-12 (104.20.72.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-27. The original page over time could change.
Ароматичне релакс-шоу "Парфумер", Київ - квитки на 07 грудня 2018, 19:30 | Концерт.UA
сьогодні
завтра
на цьому тижні
в ці вихідні
у цьому місяці
Увійти

Ароматичне релакс-шоу "Парфумер"

Класика Інструментальне Концерти Інше
7 грудня 2018, Пт. 19:30
Київський планетарій Київ, вул. Велика Васильківська , 57/3
від 200 грн.
Купити квиток
від 200 грн.
Обрати квиток

Про подiю

Чому варто піти на Ароматичне релакс-шоу "Парфумер"?

1. Насолодитися новим форматом перфоменсу та творами Gabriele Denaro - кращого учня Ennio Morricone
2. Знизити рівень стресу і відновити емоційну рівновагу
3. Чарівна музика та фантастична атмосфера повнокупольного, сферичного занурення

Проект ARTSPAСE Київського Планетарію та Eclectic Sound Orchestra представляє нове ароматичне релакс-шоу «Парфюмер» під куполом Київського Планетарію.

Програма, що поєднує в собі музику, мистецтво й ароматерапію, перенесе Вас в дивовижний світ релаксу та дозволить доторкнутися до прекрасного.

Антистрес-концерт «Парфюмер» в Київському Планетарії дає можливість насолодитися творами Gabriele Denaro - кращого учня Ennio Morricone. По-справжньому чарівна музика та фантастична атмосфера повнокупольного, сферичного занурення дозволить забути про турботи сірих буднів і залишитися наодинці тільки з позитивними емоціями.

Завдяки живому виконанню інструментальної музики та різноманітним ароматичним інсталяціям, дійство перетворюється в аутогенне тренування, що дозволяє знизити рівень стресу і відновити емоційну рівновагу.

Концертний майданчик Київського Планетарію надає унікальну можливість побачити грандіозні проекції на найбільшому куполі країни, який також є одним з наймасштабніших на просторах Європи.

Релакс-програма «Парфюмер» демонструє новий формат перфоменсу, місією якого є трансформація живої музики та свідомості своїх глядачів!

Інші дати

Ароматичне релакс-шоу "Парфумер"

02 листопада 2018 19:30

Київський планетарій ,  Київ

Перейти до опису
від 200 грн.