This version of the page http://www.concert.ua/event/les-podervjanskii (104.20.72.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-27. The original page over time could change.
Лесь Подерв’янський, Київ - квитки на 28 жовтня 2018, 19:00 | Концерт.UA
сьогодні
завтра
на цьому тижні
в ці вихідні
у цьому місяці
Увійти

Лесь Подерв’янський

Поезія Театр
28 жовтня 2018, Нд. 19:00
Центральний будинок офіцерів Київ, вул. Михайла Грушевського, 30/1
від 500 грн.
Купити квиток
від 500 грн.
Обрати квиток

Про подiю

Чому варто піти на творчий вечір Леся Подерв'янського?

1. Письменник прочитає свої найпопулярніші п'єси
2. Вас чекає ексклюзивний уривок з нового роману автора «Таинственный Амбал»
3. Майстерність, харизма, сильний гумор і живе спілкування з генієм української сатири

Автор таких відомих шедеврів як «Діана», «Нірвана», «Кацапи», «Гамлет» й інших нетлінних п'єс знову зачитає свої твори з великої сцени. Запрошуємо, як правило, дорослу аудиторію, тому що в своїх роботах автор слів не підбирає і частенько пересипає їх рядки бездоганно підібраним матом.

Цього разу Лесь озвучить свої найбільш популярні п'єси, а в якості ексклюзиву прочитає уривок недавно закінченого роману «Таинственный Амбал». На цьому вечорі не буде нічого зайвого, все - «в тему»: повний зал, зручне крісло і в ньому - культовий автор.

Визнаний геній української сатири, Лесь Подерв'янський «підсадив» на свою творчість уже не одне покоління наших співвітчизників. І багато хто з них невпинно цитує улюблені рядки з яскравих творів. Сатира Подерв'янського сповнена гостроти, його майстерність - бездоганна. Автор, граючи, створює унікальні п'єси, поєднуючи в них політичний стьоб, алегорію, грубість і здоровий глузд, неприкриту іронію. А це - все те, чого вам так зараз не вистачає.

Приходьте за прекрасним настроєм і дружнім спілкуванням. Побачимося!