Новини VELUX  

Група VELUX придбає компанію JET-Group у компанії Egeria.

Угода підлягає затвердженню німецькими та австрійськими органами з питань регулювання конкуренції.
VELUX A / S і голландська інвестиційна компанія Egeria досягли угоди про продаж JET-Group групі VELUX. Рішення про придбання JET-Group, європейського лідера в області систем засклення покрівлі промислових будівель, відповідає стратегії зростання VELUX Group і, зокрема, прагненню розвивати свій бізнес денного освітлення на ринку адміністративних будівель і промислових споруд. Придбання JET-Group є другим у VELUX Group у цьому році, після Wasco Products Inc., північноамериканського виробника систем засклення, оголошеним в квітні.

Компанія VELUX вже більше 75 років є лідером на ринку мансардних вікон в житлових будинках. Перший крок VELUX Group на комерційний (нежитловий) ринок відбувся в 2012 році, коли компанія запустила продукт масштабного засклення – системи засклення VELUX Modular Skylight (VMS).

Сьогодні стратегія полягає в тому, щоб зайняти лідируючі позиції в цій сфері бізнесу завдяки органічному зростанню і придбанню.
«У нас був дуже позитивний діалог з Egeria і JET-Group. Ми відразу відчули, що амбіції і культури JET-Group і нашої компанії чудово доповнюють один одного. Завдяки придбанню JET-Group ми зміцнимо наш плацдарм на комерційному ринку в багатьох країнах і додамо кілька нових категорій продуктів в нашу комерційну пропозицію в Європі », - каже Девід Бріггс, генеральний директор VELUX Group.

Комерційний ринок складається з двох основних сегментів:
• Архітектурний сегмент засклення, який більше фокусується на дизайні, а архітектори відіграють значну роль у виборі рішень для засклення або акрилових форм і
• Промисловий плаский сегмент даху, що складається майже повністю з акрилових рішень, таких як купола і стрічкові зенітні ліхтарі (CRL).

 Ці два сегменти значно розрізняються в цільових групах і підходах до продажів. Компанія VELUX VMS має сильну позицію в сегменті архітектурного засклення, а JET займає лідируючі позиції на ринку в сегменті промислових пласких дахів.
«Ми з нетерпінням чекаємо можливості стати частиною VELUX Group, і ми бачимо великий потенціал зростання і можливості для зміцнення нашого європейського бізнесу на благо наших клієнтів і співробітників», - каже Ральф Дамер, генеральний директор JET-Group. Марк Уетцелс, партнер в Egeria, також радий угоді: «Я вражений VELUX Group і впевнений, що ця угода буде мати позитивний ефект для обох компаній і для їх співробітників, а також для всього сегмента ринку.

«З придбанням JET-Group ми відразу стаємо одним з провідних гравців на комерційному ринку в Європі і почнемо об'єднувати VMS з JET-Group для створення нового комерційного підрозділу, якій буде стимулом для подальшого зростання на цьому ринку, Ми також бачимо можливості для розвитку бізнесу JET шляхом продажу деяких продуктів через дистриб'юторську мережу VELUX, що в свою чергу позитивно вплине на розвиток бізнесу наших дилерів. VELUX завжди орієнтувався на денному освітленні і свіжому повітрі для створення більш сприятливих умов життя і роботи, а придбання JET допомагає нам набирати масштаби і розширювати наш бізнес в абсолютно новому сегменті ринку », - говорить Девід Бріггс, генеральний директор VELUX Group.
 

В період  08.10.2018 – 30.11.2018 в інтернет магазині штор  VELUX діє спеціальна пропозиція на рулонні штори RFL та енергоефективні штори FHC – Знижка 10%

Зі знижкою можна придбати усі кольори та розміри.

Знижка надається автоматично під час виставлення рахунку і дії на штори, які є складськими кольорами чи розмірами, та на штори під замовлення. Знижка надається на моделі з ручним керуванням та дистанційним.

Пропозиція діє по всій території України, окрім Криму та тимчасово окупованих територій. Пропозиція розповсюджуєтся на купівлю штор, моделей RFL та FHC в інтернет магазині www.veluxshop.com.ua

Повна кольорова гама затемнюючих штор RFL Перейти

Повна кольорова гама енергоефективних штору FHC Перейти

Купити штори зі знижкою www.veluxshop.com.ua

Active House Days в Україні: Світовий досвід проектування та будівництва енергоефективних будівель

23-24 червня в Мистецькому Арсеналі відбудеться Active House Days — подія, яка презентує світові рішення та нові підходи до проектування і будівництва енергоефективних будівель.

Active House Days  — це нетворкінг з більш ніж 1 000 спеціалістів зі всієї України. В межах заходу також пройде виставка Active House Best Projects, де відвідувачі зможуть побачити найкращі реалізації та проекти будівель епохи сталого розвитку.

На учасників чекають два дні інтенсивного професійного спілкування з визнаними експертами галузі з Данії, Нідерландів, Німеччини, Італії, Малайзії, Білорусі, України, Японії та США. 

На гостей очікує цікавий майстер-клас з моделювання денного світла та його впливу на будівлю від компанії ВЕЛЮКС Україна 

Реєстрація для безкоштовної участі вже розпочата і триватиме до 25 травня 2018 року.

Зареєструватися  

Денне світло в Замбія через лампу Solar Lamp – ініціатива VELUX з нагоди 75-річчя 

Як забезпечити світлом регіони, які не мають можливості освітлення. Лише 20% населення Замбія мають постачання електроенергії. У багатьох будинках освітлювати свічкою немає можливості із за високого ризику виникнення пожежі. У світі залишається 1,2 мільярда людей, які проживають без доступу до електрики. 

VELUX Group завжди рішуче прагне забезпечити світ новими можливостями доступу до світла і свіжого повітря. Компанія прагне більше уваги приділяти забезпеченню сталого розвитку, а також надійному та доступному освітленню. 

Минулого року компанія VELUX провела конкурс на створення кращого рішення лампи з живленням від сонячного елементу – Solar Lamp. Із 172 пропозицій, переможцем став дует із Аргентини. Саме їм належить дизайн сучасного Solar Lamp. 

14500 ламп було виготовлено і передано в Африку. 


Лампа денного світла стала цілою знахідкою для мешканців Замбія. Тепер діти мають можливість навчатися чи гратися і після заходу сонця, жінки можуть готувати їжу чи займатися  іншим справами. Поява лампи принесла ще й позитивний психологічний момент у життя підлітків та дітей. Існування навіть одного джерела світла у будинку дає можливість відчувати себе більш безпечно.   
З нагоди 75-річчя група VELUX разом з міжнародною соціальною програмою Little Sun виготовили і передали сонячні лампи, якими зараз користуються 14500 людей, що не мають можливості підключення світла. Лампа має живленні від сонячної батареї, є зручною у користуванні і транспортуванні. 

Сайт Solar Lamp