This version of the page http://te.20minut.ua/Podorozhi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-26. The original page over time could change.
Подорожі у Тернополі й за кордоном, де відпочити - 20 хвилин Тернопіль

Подорожі

Тернополянам розкажуть, як вільно мандрувати світом і заробляти дистанційно

Тернопільський депутат "зцілив" прохача на Руській

Причетний до чудесного зцілення. Сидів біля переходу навпроти ЦУМу дядько з босими ногами і гроші просив. Кричав "поможіть",...

«Самопоміч» розпочала реалізацію проекту «Будь господарем свого будинку!» у Тернополі

Тернопільський осередок «Об’єднання «Самопоміч» розпочав реалізацію національного проекту «Будь господарем свого будинку!»....

Тернополянин подорожував Азією 9 місяців

Тернопільський мандрівник Вадим Явич поділився враженнями після своєї тривалої мандрівки. Його маршрут проліг через Непал-Індію-Шрі-Ланку-Камбоджу-В’єтнам-Лаос-Тайланд.

Прихований світ – мандрівка на озера Чорногори

Поміж дикими скелями і кам'яними розсипами, у глибоких котловинах-карах – слідах давнього льодовика, посеред торфовищ...

photo_camera ТОП-3 водоспадів, які варто побачити у Карпатах

Доки погода ще дозволяє - вирушайте у мандри. Карпатські водоспади настільки красиві, що на них варто дивитися наживо, а не на фотографіях. Одразу три водоспади можна відвідати за один день, якщо добре спланувати час та маршрут. 

photo_camera play_circle_filled Острів Джарилгач: скільки коштує відпочинок на українських Мальдівах

Відпочинок на райському острові може бути бюджетним, і не десь за кордоном, а в Херсонській області. Щоправда для тих, хто не боїться жити без благ цивілізації. Острів Джарилгач - найбільший незаселений острів у Європі з неймовірними пейзажами та теплим морем.

У Язловець – за відпочинком та спокоєм

Дорогою до Язловця ми також відвідали Бучач, відпочили на Русилівських водоспадах та побачили скельний монастир у Рукомиші

Топ-10 місць Тернопільщини з неймовірними краєвидами, куди можна поїхати на вихідні

Відпочивати можна не лише на морі. Якщо ви втомились від буденності та відчуваєте потребу в зміні обстановки, психологи радять відпочити хоча б кілька днів. Поїздка у мальовниче місце рідного краю - чудова нагода бюджетного та активного відпочинку. 

photo_camera Ким була Заліщицька Жанна д’Арк

У Заліщицькому палаці, який нині пустує та потребує реставрації, колось жили графи та барони. І навіть австрійський імператор тут почувався як вдома

Мандруємо світом дешево. Топ-3 порад від тернопільського мандрівника

Дешеві квитки, каучсерфінг та автостоп - все, що потрібно для вдалої подорожі з малим бюджетом. Як це зробити, радить досвідчений тернопільський мандрівник Олександр Оршак. Хлопець відвідав більше 20-ти країн світу та об’їхав усю Україну. Він ділиться секретами цікавої та дешевої мандрівки.

play_circle_filled Противники торф'яних котелень програли суд

На судовому засіданні 3 липня йшлося про визнання недійсним договору спільної діяльності між ТОВ "Тернопільтепло" та КП "Тернопільміськтеплокомуненерго". 

Де на Тернопільщині можна відпочити не за всі гроші

Навіть на Тернопільщині можна знайти унікальні місця для відпочинку сім’єю. Вартість оренди двокімнатного номера стартує від 300 грн. Є варіанти як для любителів екстріму, так і поціновувачів тихого усамітнення на лоні природи.

Відома мандрівниця зняла з висоти замки та костели Тернопілля. Дивіться неймовірні фото!

Фото замків та костелів Тернопілля з висоти розмістила на своїй сторінці мандрівниця та краєзнавиця Ірина Пустиннікова, відома як Blacky Kamienczanka.

Квитків на потяги до моря на червень майже не залишилося

Ми перевірили на Залізничному вокзалі, чи реально зараз придбати хороші місця у потягу на найбільш популярні напрямки півдня України

Свіжий випуск

№ 42 від 15 жовтня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up