This version of the page http://www.lvivpost.net/kultura/n/42553 (195.211.84.14) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-22. The original page over time could change.
Ті, що малюють поміж слів - Львівська Поштa

Ті, що малюють поміж слів

Книгарня “Є” запрошує на зустріч із ілюстраторкою Оксаною Булою

Марічка Ільїна №41 (2053), субота, 26 травня 2018
У вівторок, 29 травня, о 18.30 Книгарня “Є” (просп. Свободи, 7) у рамках проекту “Ті, що малюють поміж слів” запрошує на зустріч з книжковою ілюстраторкою Оксаною Булою. Модеруватиме подію Марта Сомик.
…Вони допомагають рости і квітнути деревам, першими зустрічають пташок, які повертаються додому після зими, а ще допомагають прокинутись тваринам після зимової сплячки. Хто ж це “вони”? Туконі! Лісові духи, яких винайшла художниця Оксана Була. 29 травня кожен із вас зможе поговорити з нею про те, як народилися ці неймовірно милі та популярні як серед дітей, так і серед дорослих персонажі. Окрім того, ілюстраторка презентує свою першу авторську книгу про Туконі.
Оксана Була – львівська художниця-ілюстраторка, авторка хендмейд-брендів Tukoni та OOMISEH glass jewelry. Закінчила Львівську національну академію мистецтв за спеціальністю художнє скло. У 2016 році започаткувала серію авторських книжок-картинок про лісових мешканців – “Зубр шукає гніздо” і “Ведмідь не хоче спати”. В 2016-ому проілюструвала книжку Катерини Міхаліциної “Хто росте у парку”, що ввійшла до престижного каталогу в галузі міжнародної дитячої та підліткової книги “Білі круки” (The White Ravens 2016). Ілюстраторка 2016 року за версією журналу “Барабкука”.

коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно увійти
0.7910 / 4.35MB / SQL:{query_count}