новини

Сенс використання Lorem Ipsum полягає в тому, що цей текст має більш-менш нормальне розподілення літер на відміну від, наприклад, “Тут іде текст. Тут іде текст.” Це робить текст схожим на оповідний.

Вже давно відомо, що читабельний зміст буде заважати зосередитись людині, яка оцінює композицію сторінки. Вже давно відомо, що читабельний зміст буде заважати зосередитись людині, яка оцінює композицію сторінки. Сенс використання Lorem Ipsum полягає в тому, що цей текст має більш-менш нормальне розподілення літер на відміну від, наприклад, “Тут іде текст. Тут іде текст.” Це робить текст схожим на оповідний.

Вже давно відомо, що читабельний зміст буде заважати зосередитись людині, яка оцінює композицію сторінки. Сенс використання Lorem Ipsum полягає в тому, що цей текст має більш-менш нормальне розподілення літер на відміну від, наприклад, “Тут іде текст. Тут іде текст.” Це робить текст схожим на оповідний.

Вже давно відомо

Сенс використання Lorem Ipsum полягає в тому, що цей текст має більш-менш нормальне розподілення літер на відміну від, наприклад, “Тут іде текст. Тут іде текст.” Це робить текст схожим на оповідний.

Вже давно відомо, що читабельний зміст буде заважати зосередитись людині, яка оцінює композицію сторінки. Сенс використання Lorem Ipsum “Тут іде текст. Тут іде текст.” Це робить текст схожим на оповідний.

інші цікаві матеріали

Роботодавець з найкращими велоумовами отримав Кубок Велопрацедавця 2018

У конкурсі серед українських роботодавців «Велопрацедавець 2018» перемогла IT-компанія Intellias. Церемонія нагородження конкурсу відбулась 18 жовтня в Американському домі в Києві. Організатором конкурсу є громадська…

10 промовідео про безпеку руху і культуру їзди на велосипеді

Громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва» створила 10 промоційних відеороликів про безпеку руху і культуру їзди на велосипеді. Відео ілюструють важливі правила дорожнього руху для велосипедистів,…

Депутати Київради підвищили швидкість до 80 км/год на 17 вулицях

Сьогодні на пленарному засіданні депутати Київської міської ради підтримали проект рішення про підвищення дозвільної швидкості руху транспортних засобів до 80 км/ год на 17 вулицях,…