This version of the page http://te.20minut.ua/Vin-i-Vona (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-18. The original page over time could change.
Він і вона | Корисні поради для закоханих - 20 хвилин Тернопіль

Він і Вона

Як жінці поєднати в собі одночасно коханку, маму і друга

Історії тернополян: у Китаї чоловік знайомить з родиною тільки одну жінку

У Китаї дуже багато холостяків, оскільки чоловіків там значно більше за жінок. На весіллях там багато не п’ють, подарунки...

Чому до нас "приходять" еротичні сни

Еротичні сни доводилось бачити кожній людині хоча б раз у житті, запевняють психологи. І тут нема нічого незвичного. А от...

Історії тернополян: молоді японці роками не виходять з дому, а сидять в інтернеті

Оскільки в Україні, за статистикою, чоловіків менше , ніж жінок, щоб не страждати від самотності, можна орієнтуватись і на...

Яку контрацепцію обирати та чим закінчується рання вагітність

Ранні шлюби – для одних – щаслива історія романтичного кохання на все життя, для інших – граблі, які набивають перші гулі...

Розповіді тернополян: у Німеччині нема романтичних залицянь, проте офіційно дозволені борделі

Німецькі чоловіки пунктуальні та страшенні кар’єристи. Зовнішності особливої уваг не приділяють, хоча люблять спорт. А ще є поціновувачами секс-шопів, а також у Німеччині легально працюють борделі.

На віртуального проститута-масажиста «клюнули». Експеримент "20 хвилин"

Оголошеннями про послуги інтимного характеру, навіть у стриманому і богобоязкому Тернополі, сильно не здивуєш. Наші журналісти трохи поекспериментували і створили віртуального масажиста, який пропонує не лише «плечі розім’яти»…

Чому польські жінки почуваються щасливішими, ніж українки

Оскільки в Україні, за статистикою, чоловіків менше , ніж жінок, щоб не страждати від самотності, можна орієнтуватись і на іноземців. Тим паче, що ті дуже полюбляють українок…за вроду, характер, наполегливіть і працьовитість.

Чим французи приваблюють українок і чому від них так в захваті тернополянки

Французькі чоловіки цінують доглянутість і вроду українок, немало часу вони приділяють і своєму зовнішньому вигляді. Втім, деколи вони бувають надто легковірними та не готовими до серйозних стосунків. А одружуватися взагалі не поспішають.

За що канадські чоловіки платять своїм дружинам

Українкам дуже важко будувати сім’ї з канадцями, адже в останніх дуже розвинений індивідуалізм. Рахунки за житло та побутові речі такі пари ділять навпіл. Канадцям же дуже подобаються наші працьовиті та вродливі жінки.

Чим закінчилось для тернополян знайомство в Інтернеті

Думка про те, що Інтернет-знайомства – справа не серйозна, нині вже далеко не така поширена, як це було кілька років тому. Віртуальні стосунки, які мають щасливий кінець, для багатьох закоханих уже стали реальністю.

Що білизна може розказати про чоловіка та жінку

Красива та правильно підібрана білизна – запорука гарного настрою та успішності інтимного життя партнерів. Чоловіки обожнюють привабливих, спокусливих представниць прекрасної статі, а жінки – доглянутих чоловіків.

Щоб не «перебивати» свій природний запах, давайте мінімум дезодоранту

Чи насправді феромони здатні кардинально змінити сексуальне життя людини – точної відповіді науковців досі немає. Натомість вчені наполягають, що кожен із нас має власний запах і речовини, які залежать від генетичного коду людини.

Запах любові: що роблять з нами феромони

Чи реально знайти партнера за запахом і чи існують справді феромони? Тут скільки людей – стільки й думок. Одні вірять, інші відкидають ці гіпотези. Втім, на науковому рівні – феромони таки існують.

Вища на три голови: як зріст впливає на любов

Переважна більшість жінок прагнуть, аби їхній партнер був вищим за них, або хоча б одного зросту. Чоловікам низького зросту подобаються високі моделі, але бачити їх в ролі супутниці життя вони не поспішають. Медики розповіли, як ріст впливає на здоров’я.

Свіжий випуск

№ 41 від 8 жовтня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up