This version of the page http://te.20minut.ua/Podii (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-18. The original page over time could change.
Події у Тернополі, огляд місцевих подій - 20 хвилин Тернопіль

Події

Тернополянка, яка підкорила журі "Х-фактора", єдина в Західній Україні дівчина МС

"Нас виганяють, але нам треба заробляти на хліб". Куди перекочували продавці з Чорновола

Молочну продукцію, фрукти, овочі продавці пропонували просто на тротуарах вул. Чорновола до ремонту. Тепер вони перекочували...

photo_camera
"Як заправлялись, так і заправляються", - на АЗС про бойкот водіїв

Через зростання цін на пальне, активісти закликали тернопільських водіїв не купувати пальне впродовж доби з 15.00 понеділка,...

Від альтанки біля замку невдовзі можуть залишитися лиш руїни

Ще кілька злив і альтанка, розташована на сходах, які ведуть до Парку ім. Т.Шевченка з боку перинатального центру, зруйнується....

Де у Тернополі працюють прохачі (для обговорення)

Гроші на лікування, їжу, інколи й відкрито на чарку просять прохачі, яких чимало на вулицях Тернополя. Дехто з них розповідає...

photo_camera play_circle_filled Дорога на Тарнавського знову перекрита (оновлено)

Противники торф'яних котелень вкотре намагаються привернути увагу міської влади перекриттям доріг. Близько двох десятків жителів Київської та Купчинського ходять пішохідним переходом на вул.Тарнавського, протестуючи проти роботи котелень на торфі.

У Тернополі почали готуватися до зимових свят вже у жовтні

У Центрі, біля Драмтеатру, почали встановлювати новий атракціон. Майстри розповіли, карусель вони встановлюють до зимових свят.

Де завтра у Тернополі не буде світла

Через ремонт не буде електропостачання в окремих будинках Тернополя 18 жовтня.

Відео дня: У Центрі посеред вулиці тернополяни грають у шахи

На Валовій художники Ігор та Петро посеред вулиці грають у шахи. Кажуть, тернополяни, зокрема молодь, часто пробує позмагатися з ними.

В Острові на підприємстві чоловікові відірвало руку. Нещасний помер

Смертельний нещасний випадок трапився 13 жовтня із підсобним 34-річний робітником на виробничій базі у селі Острів ТзОВ «Спецавтоінвест». Управління Держпраці у Тернопільській області розпочало спеціальне розслідування.

photo_camera play_circle_filled "Вони віддали своє життя, щоб ми тут спокійно жили". Рідні загиблих Героїв молились за своїх дітей

Рідні загиблих Героїв з Тернопільщини молились та говорили про наболіле з архиєпископом і митрополитом Василієм (Семенюком).  Зустріч відбулась 17 жовтня в храмі УГКЦ Матері Божої Неустанної Помочі, що на бульварі Данила Галицького. 

У Всесвітній день боротьби зі злиднями тернополяни розповіли кого вважають бідним

Сьогодні, 17 жовтня, відзначають Міжнародний день боротьби за ліквідацію бідності. За оцінками ООН, 60% населення України є бідним – йдеться саме про бідність, а не про злидні. Журналісти “20 хвилин” запитали тернополян кого вони вважають бідними та як ліквідувати бідність в Україні.

Пожежа на "Канаді": горіла автівка BMW

Пожежа виникла в моторному відсіку автомобіля BMW 530I на вул. Вербицького, 6 у вівторок, 16 жовтня, о 23.05.

Тернопільські фонтани “консервують” до весни

Майже місяць фонтани в центрі міста були вимкнені. Зараз вони знову тішать перехожих. Та чи надовго?

На Тернопільщині коні вбили жінку

Нещасний випадок трапився у селі Мала Іловиця Шумського району. Сполохані коні набігли на 76-річну місцеву жительку. Від отриманих травм пенсіонерка померла.

Свіжий випуск

№ 41 від 8 жовтня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up