This version of the page http://www.business.ua/litsa/item/1797-nam-25 (31.131.22.105) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-16. The original page over time could change.
Нам 25!

 
Володимир Чеповий
спільно інвестувати
 
Володимир Полевий
захистити свій бізнес
 
Юрій Гусєв
розповісти про свій бізнес
 
Світлана Власова
розвивати свій бізнес
 
Олексій Чуєв
включитися у бізнес-події
Понеділок, 27 листопада 2017 08:26

Нам 25!

Початок історії сучасного українського бізнесу має точну дату: 26 травня 1988 р. 

У цей день було прийнято закон “Про кооперацію в СРСР”, який фактично дозволив приватне підприємництво. Цей закон привів у бізнес самих різних людей. А в 1991 р. вже в незалежній Україні відродилося національне підприємництво.

І майже відразу, 1 грудня 1992 р., з’явився прообраз того, що згодом перетворилось на символ вільного підприємництва, — спочатку газету, а потім журнал БІЗНЕС, що надає слово самим творчим і заповзятливим людям в світі.

Тим, хто працею і талантом змінює своє життя і життя мільйонів інших на краще. Адже потрібні неабияка сміливість і дуже сильний характер, щоб бути підприємцем в нашій країні. Наші співгромадяни не дуже шанують цей прошарок людей. Кримінальні структури цікавляться успіхами підприємців.

Податки високі і дуже заплутані. Державне регулювання в багатьох випадках надмірне. Перевіряючих організацій і не злічити. Для того щоб Україна змогла відновити свою економіку, потрібна модернізація в усіх напрямках, яку і роблять ті самі підприємці. Країні потрібні ці люди.

В Україні вони стали героями нашої “двадцяти­п’ятирічки”. Підприємницьке середовище за цей час змінилася кардинально — від тотального імпорту до виробництва товарів з високою доданою вартістю, експортних можливостей і масштабування стратегій на міжнародні ринки. Тому своє 25-річчя ми вирішили відзначити нестандартно.

СТО ПЕРШИХ — це 100 історій, які не тільки надихають, але і змушують побачити неординарних людей, які, незважаючи ні на що, залишаються в Україні і створюють тут робочі місця. Спеціально для цього номера БІЗНЕСа редакція взяла безліч відвертих інтерв’ю у підприємців різних поколінь.

40 перших історій — це лише перша глава або частина експозиції нашого музею Героїв підприємництва в Україні. Фінал проекту — в березні. До цього часу вийдуть ще 60 історій.

Проектом ми хочемо показати, що бізнес — це не проблема для країни, а її серце і рушійна сила. А люди змогли вплинути на сучасну Україну, ставши “підприємцями, візіонерами і пророками капіталізму”. Перші 40 інтерв’ю присвячені їх власному досвіду і принципам.

Ми почнемо відзначати наш ювілей 1 грудня, коли зберемо Героїв номера і наших друзів. 1 грудня ми також оголосимо про ініціювання Дня “білого” бізнесу Україні. Протягом року ми запропонуємо цілу низку проектів в нових форматах.

У свої 25 ми стаємо і більш технологічними. Номер, який ви тримаєте в руках, вперше “оживе” за допомогою технології Live Portrait. Цей додаток дозволяє розпізнавати зображення і активувати відеоконтент.

Тобто, скануючи за допомогою смартфона фотографію на сторінці журналу, інтерв’ю можна буде переглянути у форматі відео. Таким чином, журнал БІЗНЕС завжди буде у вас в руках разом зі смартфоном, і ви зможете обмінюватися матеріалами зі своїми партнерами і друзями за допомогою месенджерів.

Ми дякуємо всім, хто протягом цих років надихав нас. Завдяки їм ми залишимося вірними місії захисту принципів вільної економіки і створення кращого майбутнього. Запрошуємо вас у наше спільне майбутнє!

В’ячеслав Мироненко,
головний редактор
журналу БІЗНЕС

Поділитись у Facebook Стати співінвестором Придбати журнал

Дополнительная информация

  • Имя Фамилия: Вячеслав Мироненко
Прочитано 1655 раз

Похожие материалы (по тегу)

  • Труднощі перекладу
  • У режимі перезавантаження
  • Японский завод скоро появится в Винницкой области
  • Украинский бизнес получил штрафов на более чем 3,5 млрд грн
  • Нацбанк начал публиковать данные о кредитах выданных бизнесу
Другие материалы в этой категории: « “Наша цель - не в ликвидации или ограничении упрощенной системы” “Валютою майбутнього будуть дані. І вона замінить діючі “нафтові” валюти” »
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии
Наверх

НОВИНИ компаній
  • Вівторок, 16 жовтня 2018
    V Форум ДИРИГЕНТИ ЗМІН – місце сили бізнес-лідерів для перевинаходження себе, власного бізнесу та суспільства! 13 листопада 2018, Hilton Kyiv
  • Середа, 10 жовтня 2018
    Перший міжнародний ярмарок грантів для бізнесу
  • Понеділок, 08 жовтня 2018
    Київський міжнародний економічний форум — головний захід Kyiv Investment Week
  • П'ятниця, 05 жовтня 2018
    Валерія Ваговорська. «PayPass» – як оплата покупок в один дотик
  • Четвер, 04 жовтня 2018
    Медичний бізнес: Між льодовиковим періодом і глобальним потеплінням
ДІЛОВИЙ календар
« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Раз на тиждень ми відправляємо дайджест з найцікавішими та актуальними матеріалами.