This version of the page http://btu-center.com/news/den-polya-m-kagarlik/ (185.68.16.192) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-12. The original page over time could change.
День поля м. Кагарлик
UA RU EN

День поля м. Кагарлик

12.09.2012 року в м. Кагарлик відбувся День Поля. Організатором якого була компанія «КВС-Україна» на базі господарства ТОВ «Віскар-Агро». Компанія «КВС-Україна» одна з провідних фірм у світі з селекції та виробництва насіння сільськогосподарських культур.


Було проведено огляд демо-полів з різними сортами гібридів кукурудзи, що дало можливість порівняти високий рівень врожайності насіння КВС з відомими конкурентами. Також керівник господарства ТОВ «Віскар-Агро» Карлюк Віталій Іванович зосередив увагу гостей на полі з гарною всхожістю ріпаку, завдяку попередньому використанню Біодеструктора стерні та передпосівній обробці насіння Біокомплексами-БТУ компанії «БТУ-Центр».

Представники компанії «БТУ-Центр» були присутні на даному святі. Відповідали на питання гостей, агрономів, директорів господарств та інших, щодо технології використання біопрепаратів. Презентували новинку
ЕКО Стерн – деструктор подвійної сили для розкладання рослинних решток кукурудзи, соняшнику та повного оздоровлення грунту, що сприяє збільшенню врожайності, покращенню якості продукції.

По завершенню відбулося вільне спілкування учасників та перегляд відеоматеріалів про компанію «КВС-Україна».

   

    

Публікації