+380 (44) 303 9100   
 Головна

Системи безпеки 1 сторінка

Системи безпеки

СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ

Для багатьох будинок - це власна фортеця і без відчуття безпеки і надійності не можна досягти почуття комфорту або затишку.

Комплекс охоронно-пожежної безпеки
Кожному мешканцю доводиться час від часу залишати свій будинок на якийсь термін. Щоб завжди бути спокійним за своє майно в період відсутності, багато власників нерухомості встановлює системи охоронно-пожежної безпеки. У стандартний комплекс обладнання систем, які встановлюють фахівці «Телегруп-Україна» в Києві і Київській області, входять: датчики руху, датчики диму і тепла, датчики відкриття і розбиття скла, а також зручні і ергономічні пульти управління, що дозволяють ставити та знімати з охорони котедж з будь-якого зручного місця (хоч з дому, хоч з гаража).
Будь-яке порушення зони комфорту і безпеки викликає моментальну реакцію з боку Державної служби охорони або приватних охоронних компанія, а так само контроль з боку власників, які отримують повідомлення на смартфон про вторгнення.

Відеоспостереження
Завдяки використанню мережевих рішень систем відеоспостереження, власники завжди зможуть подивитися, що відбувається біля їхнього будинку, навіть перебуваючи за тисячі кілометрів від свого дому. Адже відеоконтент з камер відеоспостереження транслюється на смартфон або планшет. Також йде архівний запис на хмарний сервер, що дозволяє переглянути будь-яку подію, яка мала місце у відсутності жителів.
Маючи великий досвід в сфері установки систем відеоспостереження на об'єктах елітної нерухомості, фахівці «Телегруп-Україна» підберуть оптимальну кількість відеокамер, щоб забезпечити огляд всіх бажаних зон навколо будинку і в будинку, враховуючи при цьому ергономіку, дизайн і обробку інтер'єру і фасаду, зберігаючи чудовий зовнішній вигляд приміщення.

Контроль периметра ділянки
Найчастіше крім бажання убезпечити сам будинок, у власників виникає необхідність виключити проникнення навіть на його територію. Хочеться уникнути псування майна під час спроби проникнення грабіжників у будинок (биття вікон, злом дверей), до того моменту як спрацює комплекс систем безпеки, встановлених всередині будівлі. Для цього деякі власники встановлюють систему контролю периметра, що являє собою набір датчиків, встановлених уздовж території. У разі спроби проникнення, житель отримує повідомлення на смартфон і може за допомогою системи відеоспостереження, що транслює відеоконтент через інтернет, подивитися, що відбувається у нього вдома. Також можливе підключення системи контролю периметра до пульту служби охорони або установка звукової сирени, що спрацьовує при порушенні зловмисником периметра і відбиває у того бажання продовжувати свій злочинний вояж.

Контроль витоку газу
Використання природного газу як енергоносія вимагає постійного контролю та обережності. На жаль, навіть в наш технологічний час трапляються трагічні випадки, пов'язані з небезпечним сусідством людини і газу. Щоб убезпечити себе і своїх близьких, рекомендується використовувати систему контролю витоку газу. Це проста технологія, що включає в себе газові аналізатори, що встановлюються в місцях можливого витоку (як правило, кухня і котельня) і електромагнітних запірних клапанів, автоматично перекриваючих подачу газу, в разі перевищення його концентрації в повітрі внутрішнього простору будинку. Також, в комплект входить gsm-пристрій, що повідомляє власників та службу охорони на смартфон або пульт про можливу небезпеку.

Антизатоплення
Встановлення систем антизатоплення дозволить жителям уникнути неприємних сюрпризів, пов'язаних з можливими протіканнями труб та кранів, ймовірність яких виключити не можна. Забута переповнена ванна або прорив тепломагістралі внаслідок перемерзання взимку (якщо відключена подача теплоносія в той чи інший контур) як мінімум, зіпсують настрій. У гіршому ж випадку, можуть привести до необхідності робити повторний ремонт у себе і сусідів. Щоб уникнути цього, рекомендується система антизатоплення. Датчики протікання відразу визначають аварійний стан, а елекромагнітні клапани автоматично перекриють подачу води, щоб уникнути поширення затоплення. Власник при цьому отримує повідомлення на смартфон про аварію. Також повідомлення отримує служба охорони приміщення, реагуючи максимально швидко на аварійну ситуацію.

Компанія «Телегруп-Україна» має значимий досвід проектування та інсталяції систем безпеки на об'єктах елітної нерухомості, в житлових комплексах і приватних будинках. Інноваційні технічні рішення, які пропонує наша компанія, забезпечать максимальну безпеку і надійність, не порушуючи при цьому комфорт і гармонію вашого будинку.
Scroll