This version of the page http://te.20minut.ua/dopomoga (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-10. The original page over time could change.
Допомога - 20 хвилин Тернопіль

Допомога

Віктор Павлік просить допомоги. У його молодшого сина Павла – саркома

“Ще влітку ми не знали, що у нашого Павлика рак крові”, - мати 4-річного хлопчика просить про допомогу

Діагноз 4-річного Павлика Мацелюха зі Смиківців Тернопільського району - гострий лімфобластний лейкоз. Зараз...

Лікарі та рідні борються за життя 23-річного Володимира, який повернувся з Польщі зі страшною хворобою

Вже місяць лежить у комі Володимир Литвин із села Кам’янка Теребовлянського району. Нагадаємо, хлопець поїхав на роботу до...

“Десятої хімії може не витримати”. Допоможіть Сергію зібрати кошти на трансплантацію кісткового мозку

Вже рік 23-річний тернополянин Сергій Похила бореться зі страшним діагнозом - неходжкінська лімфома. Хлопцеві потрібна трансплантація...

Синці на тілі виявились симптомом лейкозу. Рідним 21-річної Катерини важлива кожна гривня

Два тижні тому у дівчини почали з’являтись синці на тілі, і їй поставили діагноз - гостра мієлоїдна лейкемія. 21-річна...

10-річний Максимко з Тернополя потребує допомоги: хлопчик бореться з пухлиною

У маленького тернополянина Максима Кусьмія діагноз медулобластома. Лікарі кажуть, що пухлина зменшується, та потрібно пройти курс променевої та хіміотерапії. Рідні хлопчика просять допомоги у всіх небайдужих

В 11-місячної Настуні епілепсія. Мати переконана: хвороба - через вакцину. Потрібна негайна допомога

У неповний рік Анастасія Кардаш із Ланівців Тернопільської області не може самостійно тримати голову і пів свого життя дитина провела у лікарняних палатах. Мама Настуні Ірина Кардаш розповіла, що хвороба у дівчинки розвинулась після щеплення вакциною "Гексаксим”. Спеціальний аналіз крові у польській клініці вартує більше  90 тис. грн. 

Вікторії Павлік терміново необхідні кошти на лікування. Судоми частішають

Про допомогу 9-річній Вікторії просить її мама Леся Павлік.

Поїхав заробляти на весілля, а повернувся зі страшною хворобою. Друзі 23-річного Володимира просять про допомогу

У Володимира Литвина із села Кам’янка Теребовлянського району - енцефаліт із ураженням кори головного мозку. Він у комі. Лише одні з ліків, які стимулюють імунну систему коштують 16 тис. гривень. Рідні та друзі Володі просять небуйдужих про допомогу на лікування.

Рак не заважає їй бути щасливою. Допоможіть Олі зібрати кошти на лікування у Китаї

Вона називає себе “Лисою черепушкою”, має багато друзів і в соцмережах просить її не жаліти. Хештег “РакДурак” став відомим саме завдяки мужній чернівчанці Олі, яка своїм прикладом доводить, що онкологічний  діагноз - не вирок. Ольга Гердега просить небайдужих допомогти із коштами на лікування У Китаї та закликає усіх  насолоджуватись кожною хвилиною життя.

Шестирічний Матвій Павлишин, якому тернополяни збирали на операцію, одужує

У шестирічного хлопчика виявили рідкісне захворювання – синдром Циннера. У дитини немає одної нирки, а у малому тазі – новоутворення. Зібрати кошти на операцію хлопчику допомагали сотні тернополян. Зараз найгірше уже позаду. Матвій пішов у перший клас. 

У Мар’янки вроджена гостра мієлоїдна лейкемія. Батьки просять допомогти зібрати кошти

Сім'я Цокало з Козівського району просить допомогти їхній донечці одужати.

У 14-річного Петрика із Монастирищини - лейкемія. Мати просить про допомогу

У хлопця - онкологічне захворювання лімфатичної тканини. Сім’я Петрика із села  Бертники налаштована на боротьбу за здоров’я хлопця та просить про фінансову підтримку на лікування у Києві.

Дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах, теребовлянські підприємці передали 26 наплічників

Допомога дітям перед новим навчальним роком стає актуальною, бо не всі сім’ї мають змогу забезпечити дітям нормальні засоби для навчання. Особливо це стосується дітей, що опинились в складних життєвих обставинах.

Вона дуже любить дітей, але через хворобу не може працювати як раніше. Тернопільська вихователька потребує допомоги

Батьки вихованців садочку №20 просять допомогти вчителю християнської етики Світлані Кучан,  у якої  важке ураження опорно-рухового апарату. Пані Світлана вже пережила операцію зі зміни кульшового суглоба на одній нозі та відчула значне  покращення, операцію на іншій нозі жінка постійно відкладає через брак коштів.

Свіжий випуск

№ 40 від 1 жовтня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up