This version of the page http://www.mazda.ua/ua/sping_super_offer_2017 (195.248.234.115) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-10. The original page over time could change.
Mazda в Україні
Спеціальні пропозиції від Mazda

Спеціальні пропозиції від Mazda на автомобілі 2016р. виробництва

 

Зустрічаючи весну, Mazda пропонує своїм клієнтам  встигнути скористатися останнім шансом придбати автомобіль  Mazda 2016 року виробництва за супер пропозицією та скористатися  спеціальною  програмою  кредитування Mazda Finance* . Весняний настрій за будь- яких погодних умов гарантує яскрава, економічна, надійна, комфортна та технологічна Mazda.

Яскравий дизайн КОДО - душа руху, надзвичайно економічні та перевірені часом і тисячами кілометрів по дорогах України бензинові та дизельні двигуни покоління Skyactiv, комплекс систем проактивної безпеки i-Activsense та додаткова система контролю руху автомобілю G-Vectoring оновлених Mazda3 та Mazda6 не лише забезпечать максимум задоволення від драйву, а й зроблять керування максимально безпечним!

Mazda - це максимально ергономічний салон у кожній дрібниці – від розміру, положення та куту розміщення педалей прискорення та гальмування, регулювання положення сидіння таким чином, що не відчувається жодної незручності – до оптимального розміщення, розміру та найлегшої зчитуваності для людського ока монітору MZD-Connect, а також джойстик HMI, що абсолютно не відволікає увагу водія від дороги.

На додачу до вже більш, ніж повного переліку опцій, що завжди мали автомобілі Mazda, оновлена Mazda6 отримала ще більше приємних та потрібних дрібниць – парктронік та камеру, підігрів керма та задніх сидінь.*

Обирайте модель, яка підходить саме Вам:

Потужна та стильна  оновлена Mazda6 – із додатковою перевагою до 59 000 грн.

Надійна та комфортна  Mazda СХ-5 – із додатковою перевагою  до  40 000 грн.

Поспішайте, кількість авто обмежена. Перелік авто за спеціальними цінами Ви можете побачити тут.

* За детальною інформацією звертайтесь до представників офіційної дилерської мережі Mazda в Україні – компанії ДП «АВТО Інтернешнл». Спеціальні роздрібні ціни діють з 01.04.2017 по 15.06.2017 року. Кількість авто обмежена.

  • Нова Mazda6

Знижки на запчастини до 47% для авто Mazda попередніх поколінь!

Українська мова в меню бортової системи MZD-Connect та у картах навігаційної системи автомобілів Mazda

SMS про розіграш – це шахрайство!





Більше новин
Гаряча лінія 0 800 50-18-
-
15