This version of the page http://btu-center.com/news/propozits-ya-dnya/ (185.68.16.192) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-10. The original page over time could change.
Пропозиція дня
UA RU EN

Пропозиція дня

Несприятливі погодні умови 2012 року, високі температури вдень при недостатній кількості вологи, прискорюють фенологічні фази росту і розвитку сільськогосподарських рослин. Озимі зернові культури станом на 1 червня вже в фазі молочної стиглості. Внесені мінеральні добрива та засоби захисту рослин мало що впливають на стан рослин в зв‘язку з погодою. Ослаблені рослини уражуються хворобами, які інтенсивно розвиваються і пошкоджують прапорцевий листок, від якого залежить урожай. У період, коли рослини знаходяться в економному режимі по волозі, зменшується фотосинтез, а тим самим і відтік поживних речовин в колос для формування зерна. Це все може спричинити невиповненість зерна та погіршити його якість.


В даний момент ситуацію частково можна виправити, використовуючи Біокомплекс-БТУ по вегетації для озимих в баковій суміші з прилипачем Липосам.

+

Біокомплекс-БТУ пригнітить розвиток хвороб, збалансує живлення рослин макро- і мікроелементами, а прилипач Липосам зніме з рослин стрес від високих температур, зменшить випаровування вологи через листову поверхню.

Публікації